Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba canlarım !!!!
bende burdayım opuyorumnanaktan
htcvlkn,canım bende dinledim şarkıyı,gerçekten çok hoş,gidiş gelişler vs. çok güzel dile getirmiş,tam bizi anlatmış boshayallersmile
captanınkarısı,aşkıncın yanında ,keyiflerde yerindedir dimi canım benim :1hug:
hatun_kvn,sen nasılsın bitanem? opuyorumnanaktan benim işler biraz yoğunlaştı yine ama idare ederim işte.Kızlar,bu arada kesin olmamakla beraber şubat ayı içerisinde benim sevdiğimde gelecek inşallah :dance: ama net bişey yok tabi,hayal kurmuyorum o yüzden :1no2:
denizk,sen nasılsın fıstığım?opuyorumnanaktan yoğunsun sanırım bu aralar...
İstanbul'da hava çok soğuk ve dünden beri kar yağıyor...Sizin bulunduğunuz yerde havalar nasıl kızlar?

slm kızlar :)
size bişii diyim mi???
aşkitomm geliyoooooooooorrr 2 gun sonra insallah bi akslık cıkmazsa :))) çok özledim çokkkk 1ayı devırdık nihayet..
bu arada gece su içmeye kalkmıstım mutfaga dogru gittim bide ne goreyım daire kapımı zorlamıslar pis hırsızlar Allahından bulsunlar.. içeri girememişler ama anahları 2 cm geriye dogru itmişler nasıl basardılarsa !!!
gece benım için hem uykusuz hemde yarı uyur halde bol kabuslu gectı.. kabus konum hep aynı hırsız içeri girmiş benı etkısız hale getırmıs ((
evdede kımse yok çok korktum kızlar anlıcanız ((
bugun anahtarımı taktım tekrar ama yamuk bıraktım bu sefer zorlasalarda anahtarım donmez yanı (insallah) vee busefer bu gece tekrar gelmezler insallah ufffss..
sizinde kocişler geldi anlaşılan.. eşi- sevgılısı yanında olmayana Allah selamet versın çok opuyorum kendıne iyi bakın canlar..

maviboncuk canım benim inşallah gelir sevdiceğin yanına. Çok güzel olur sizin için. Gerçi bütün kavuşmalar çok güzel, hem de nasıl güzel o özlemle hasret gidermeler. Darısı bütün sevdiğinden uzakta olanların başına. Amin.
Canım burası da çok soğuk, bugün yine yağmaya başladı kar. Gerçi yağması daha güzel, böylece kış olduğunu anlıyoruz. Ben de normalde tatilde ıst'a gitmeyi planlıyordum ama hava çok soğuk, bir de kar olunca vazgeçtim. Artık havalar düzelince.
Canlar ben de aynıyım, bu aralar birşey yaptığım yok. Bir yaramazlık yok Allah'a şükür. Öpüyorum herkesi buradan. Mucks:)))

Canım benim çok geçmiş olsun sana. Allah korumuş bak seni. Sen kapını kilitle, sonra Allah'a emanetsin canım benim. Ama dediğin gibi kilidi düz durdurmamak lazımmış kilitte. Mutlaka çapraz olması gerekiyormuş. Öyle olduğunda açamıyorlarmış, ben de duydum bunu. Bir de kapının arkasında bir tokmak vardır, birçok kapıda var. Mutlaka onu da tak, o da çok büyük güvenlik önlem. Sen gönlünü ferah tut. Allah'a emanetsin unutma. Öpüyorum seni çok. Mucks:)))

Yine karlı ve soğuk bir günden sevgiler opuyorumnanaktan
captanınkarısı canım benim,hazır her yerde kar varken,sevdiğinde yanındayken,çıkıp kar topu oynasanız,değişiklik olur :dance:

hatun_kvn bitanem,bence de havaların düzelmesini bekle İstanbul'a gelmek için...çünkü gerçekten çok soğuk.hava soğuk olunca da insanın canı bir yere gitmek istemiyor,durum böyle olunca da tüm zamanını evde oturmakla geçirmek zorunda kalabilirsin a.s bu arada siz görüşebiliyor musunuz canım?

kızıcıklı çok geçmiş olsun bitanem.Rabbim fırsat vermesin böylelerine :Saruboceq: Allah'a emanet ol canım.Şu anahtar çevirme meselesini bende duydum.hatta evde bizde öyle yapıyoruz canım.Sen yine güzelce kapını kilitle,elinden geldiğince önlemini al,sonrasında duanı et ve yüreğini ferah tut canım benim.Rabbime emanet ediyorum hepinizi.yine de Allah'ın izniyle bişey yapamamışlar.kendine çok dikkat et canım...Gelelim mutlu haberine :dance: Şimdiden gözün aydın.2 gün sonra kavuşuyorsun inşallah yarine...yalnız bişey soracağım canım,1 ayı devirdik demişsin ya,o kadar uzun süreli seyirleri de oluyormuydu? :uhm:

htcvlkn,nerelerdesin canım benim dicem ama nerede olacaksın,tabii ki biricik sevdiğinin yanındasın dimi a.s

hepinizi öpüyorum hanımlar...kalın sağlıcakla opuyorumnanaktan

canlarım geldim ben :ecrin_bebek: nasılsınız opuyorumnanaktan ben çok güzel bi kaç gün geçirdim eşimle ve döndüm dün gece sayılı gün çabuk geçer ya burdayken sayılı gün geçmiyoda eşimin yanındayken gözümü açtım kapattım döndüm sanki mafoldumben ama olsun bunada çok şükür :Saruboceq: gördüm geldim işte daha ne olsun dimi :CüvCüv:
htcvlkn canım gözün aydın kaydirigubbakcemile5 bak seninki gelmiş çok daha güzel zemuszemus
mavi ege ben çok geride kalmışım ama allah analı babalı büyütsün :Saruboceq: darısı isteyenlere inşallah :lepi:
mavi boncukum kolay gelsin işllerin inşallah çabucak biter opuyorumnanaktan
htnkvn canım benim sağolasın gittim gördüm geldim herkes sevdiceğine kavuşsun ayrılıklar olmasın zemuszemus
captanınkarısı yanlış canım burda kar yokkk -tatlicadiarzu- ama boluda felaketti yani :umursamaz:
kızılcıklı geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz rabbim fısrsat vermesin kötülere :Saruboceq:
işte böyle canlarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan nesrin sen nerelerdesin canım eşin yanında ama merak ediyorum

sagol canım benım opuyorumnanaktan yaa o gecenın gunduzu arkadaslar çok cagırdı evlerıne evde tek kalma basına bişey gelcek gibilerine işte..bende yokyaa nolsun benım kapımda 5kılıt var hırsız mırsız gıremez demıstım (buyuk konusmamak gerekırmıs). şimdi yan cevıriyorum anahtarı ben içten çıkartamıyorum dıstan hiç çıkmaz sanırım..
bide paranoya oldu bende dün gece saat bası uyanıp kapının kılıdı kontrol ettim anlıcan uykumu kendıme zehır ettım bişekılde.. bu gecede su damacasını koycam :)))) bidaha uyanmak istemıyorum cunku :)))) o tokmaktan bende yok ama eşim seyırden gelsın bizde taktırıcaz yani.
Rabim kımsenın basına gelmesin yaa insan paranoyak oluoo valla.
bende senı opuyorum kocaman.gorusmek üzere :)

bu arada senden ne haber tatlım ?
sagol boncukum benım opuyorumnanaktan sımdı kapılarımın guvenlın acısından daha bi öenm verıyorum yanı. haa bide yoneticiye dedım dıs kapıyı acık bırakmasınlar bi not yazarmısnız lutfen felan dedım işte.kadın diokı eşin işyerınden çıkartsın bılgısayardan.ben yapamam.. yaa sankı sart pc den çıktı olması, alırsın elıne kalem kagıt yazarsın buyuk harfle..kısacası ilgilenmedi benımle..sonucta bugun benım kapıma gelen yarın onların kapısıyla oynamayacagına kimse garanti edemez ! uyuz kadınyaa
zemuszemus ayy evet son 1 gun kaldı ohh Allahıma sukurler olsun kavusacagım Aşkıma Şenizzemuszemus
tabıkı tatlım olmazmı hiç .. senınkısı az seyır yapıyor anlaşılan :) sanslısın kıymetını bıl bak.
1ay bana kısa gelıyor nedense ben daha uzun surelı seyırlere alısık oldugum için belkıde bılmıyorum..neysekı eşim kucuk gemıde buyuk gemıde olanları hiç dusunemıyorum Allah yardımcıları olsun..
cunku gectıgımız yaz ayında bi gittiler bunlar güya kucuk gemı 3ayda zar zor donduler.
mayısta yıne var 1aylık romanya seyırlerı ozaman daha kotu sadece eşim arabılcek benı yada msnden idare edeces bi şekılde üfsss..
bu seyır zamanlarını dusununce bana daral gelıyor valla..

senden ne var ne yok bakem ?

kızılcıklı geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz rabbim fısrsat vermesin kötülere :Saruboceq:
sagol denızcım benımm opuyorumnanaktan aminn aminnn insallah tekrarı olmaz tatlım..
esının yanına gidip gelmıssın çok sevındım azıcıkta olsa hasret gidermıssın en azındna Allah kavustursun diyorum denızcım..

bak haklısın bu konuda eşlerımız yada sevgılılerımız yanımızda olsun zaman çok ama çok cabuk gecıyor ( ama sımdıde bekle bekle gecmez zaman iş yap saate bak yok yine aynı..zor işimiz yani..
zaten bu aralar melankolık takılıyorum çunku eşimin çok özledim :gitme: mafoldumben
dün eşimle konusurken aglamaya basladım kıyamam aşkımda agladı benımle bırlıkte çok azkaldı lutfen sabret dedi ama bazen oyle bi an oluyorkı isyanlar son safhada oluyor işteee mafoldumben mafoldumben mafoldumben
nedensiz ağlıyorum işte durduk yere Allah hem bılzere hemde denızasırı olan sevdıklerımıze sabır versın..

candan erçetin en favori sanatçımdır benim canım. cd sini aldım tesadüfen keşfettim ama aşık oldum şarkıya.. dedim bu denizci eşlerinin şarkısı olsun Şeniz bana hep bayram be canım denizci eşi olmak da bir delilik bence.o kadar aşık olmak akıllı adamın işi değil gibi geliyor bana eşime olan aşkımı düşününce. o gelince bayramın bayramı oluyor bana kaydirigubbakcemile3

selam canlarım.. ben yokken neler olmuş öyle :1shok:

kızılcıklı canım benim Allahım korumuş seni.. okurken bile fena oldum yani.. ama bizi denizcilerin duası koruyor ferah tut sen içini. önlemini al ama hayatım hatun_kvn un dediği gibi kilitlerden al yani. aşkın gelmiş yanına moral olur sana şimdi o..
denizk canım çok sevindim senin adına.. zaten az kalmıştı kavuşmanıza. bu da balı lokumu olmuş işin.. maşallah maşallah
maviboncuk canım bu aralar gelmişsin hep ama senle denk gelemedik bir türlü. sevdiğin yanında olacak mı sevgililer gününde belli mi ?
captanınkarısı sen nasılsın canım. gidişinizle iilgili bir şeyler var mı?

öpüyorum denizci güzelleri hepinizi opuyorumnanaktan

Kesinlikle delilik sana katılıyorum tam bir çılgınlık. Bazen soruyorum kendime "kızım sen napıyorsun" diye. Çok aradın mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Ama sonra tabiki sonra Bitanem'e olan hislerim aklıma gelince. Olsun diyorum napayım benim kaderim de buymuş. O benim de yanımda olsun da(maalesef ara ara) başka birşey istemiyorum diyorum. Ama hakikaten normal insanların yapacağı şey değil.

selam kızlarrrrrr of ya 2 gün girmiyorum muhabbetten uzak kalıyorum kıskandım amaalsanaalsanasmile herkes iyi sanırım bende ev işlerifalan filan gidişim daha belli değil önce bebek:ecrin_bebek: ondan sonra bakalım kısmet çoköptüm hepiniziŞeniz

canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan ben eh işte pekte fena sayılmam
captanınkarısı hadi bakalım hayırlısı bebekmi gelir yoksa senmi gemiye gidersin zemuszemus
htnkvn htcvlkn neler oluyor ne şarkısı hangisi banada söyleyin bende dinlemek istiyorum bayanssulusmile
kızılcıklı canım benim özlüyorum seni eşine kavuştun gözün aydın :lepi: yakında sefer varmı -tatlicadiarzu-

denizk canım candan erçetin son albumünden vallahi diye bir şarkı var. ben çok sevmiştim diğer hatunlar da sevdi. dinle bakalım sevicen mi sen de.

Denizk canım benim,eşinin yanına gidip gelmişsin,yüreğin ferahlamıştır şimdi…Dediğin gibi beklerken zaman geçmez ama an kavuşma anı olunca,göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor zaman Ama olsun buna da şükür dimi canım,birlikte geçirdiğiniz dakikalar seni biraz daha diri tutmaya yeter bence bu arada htcvlkn’ın dediği şarkıyı sende mutlaka dinle canım,gerçekten çok hoş…

Kızılcıklım,sen anlatınca yönetici benimde canımı sıktı.2 dakikada elinle yazsa ne olur ki sanki ! amaaan boşver canım benim ,baktın o yapmıyor al sen yaz olmazsa.Ona da bir şey demez herhalde dimi ? Seyirlerle ilgili ,denizde kaldıkları süre 5 günü geçmiyor ama bulundukları yerden başka bir şehre geçince 1 aydan önce dönemiyorlar tabii.Ama biz hep farklı şehirlerde olduğumuz için,o bulunduğu yerden başka bir şehre geçse de fark eden pek bişey olmuyor şimdilik…Tabi evlenince(hayırlısıyla kısmet olursa)o 1 aylık süre daha bir çetin geçecek dimi canım…

Htcvlkn fıstığım ne güzel demişsin “denizci eşi olmakta bir delilik” diye…valla banada öyle geliyor :) bu bekleyişlerimiz,sabredişlerimiz,sevinçlerimiz,hüzünlerimiz….eşi benzeri yok yaşadıklarımızın…hatun_kvn dediği gibi,bazen bende anlam veremiyorum.nasıl oluyor da bunca hasrete,uzaklığa ve daha bir çok şeye dayanabiliyorum diyorum.ve yine tek bir cevabı oluyor tüm sorularımın,o da biriciğime olan Sevgim..!ahhhhh ah….:)

Hatun_kvn,hadi biz yavaş davranıyoruz :) peki ya siz,yok mu daha evlilik haberleri ? Allah’ın izniyle yuvalarımızı kursak bizde,ne güzel olur dimi canım ?

Captanınkarısı,bebiş mi dedin hadi bakalım,hayırlısıyla sen de ANNE olacaksın inşallah…Sonra peşinden htcvlkn,denizk,kızılcıklım derkennn,inşallah hatun_kvn ve bende sizi takip ediyor oluruz :)
ayyy boy boy denizci minikleri olacak inşallah topiğimizde…(amiiiinnn)

Canlarım bana gelincedeee ,hafta sonu bitanem bana süpriiiiiiiizzzzzz yaptııııııııı :) :)
Daha sonra gelicem seyir var falan demişti ama birde baktım ki yanımda !!! Öyle mesudum ki :)
Türk filmlerinde ki replikler gibi oldu dimi :) Sırf melek yüzleriniz gülsün diye yapıyorum valla …:)Neyse,dopdolu bir gün geçirdim.Yine hiç bitmesin ve o yanımdan hiç gitmesin istedim ama…ne yapalım,ya hiç gelemeseydi ,şükretmeyi bilmeliyim öyle değil mi ? 14 şubatta burada olur mu bilemiyorum.Çünkü ıstanbul’dan seyire çıktılar hemen.Hafta sonuna kadar dönerlerse ki inşallah dönerler.ışte o zaman Rabbim nasip ederse birlikte olacağız inşallah…Bende ki son gelişmeleri de aktarmış bulunmaktayım :) Hepinizi Rabbime emanet ediyor ve kocaman öpüyorum canlarım benim.
Ayrıca sabredip bu uzun yazımı okuduğunuz içinde çok çok teşekkür ederim

canlarım bebekiçin uğraşıyoruz işte rabbim nezaman verirse :kedi: çok sık giremiyorm özür dilerim öpüyorum çok çok

Canlar merhabalar.
denizk canım ne güzel en azından kısa süreliğine bile olsa eşini görmüş, vakit geçirmişsin ya o da çok güzel. maviboncuk'un dediği gibi buna da şükür. Bu arada htcvlkn'ın dediği Candan Erçetin'in şarkısını mutlaka dinle canım.
captaninkarisi canım inşallah Allah tez zamanda hayırlısıyla sana bir bebiş verecektir. Sen gönlünü ferah tut.
maviboncuk canım ne güzel haberler vermişsin. Bak ne kadar güzel bir sürpriz yapmış sevdiceğin sana. Çok güzel valla, aferin ona. ınşallah 14 Şubat'ta da birlikte olursunuz.
htcvlkn canım sen de eşin buradayken bile arada girip buraya yazıyorsun ya, bravo valla sana canım. Bu arada şu anda aramızda sen, captaninkarisi ve kizikcikli birlikte olacaksınız eşlerinizle. Darısı bir dahaki seneye bizim başımıza. ınşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz. Gerçi senin dediğin gibi eşin yanındayken bütün günler 14 Şubat:)))
Biz birlikte olamayacağız 14 Şubat'da, çünkü o tarihte burada olamayacak maalesef. ınşallah bir dahaki hafta sonunu birlikte geçiririz bakalım hayırlısı. ışte böyle kızlar benden haberler bunlar. Yaptığım extra birşey yok, yol gözlemek dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…