- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.521
öle vala kız memleketim nasıl çok kar varmı?bilmiyorumkismile
msne geçelim dicem ama pis msn açılmıyor bugün bir türlü. sürekli hata veriyor. niye böyle oldu anlamadım valla bilmiyorumkismile
işte geldim burdayım kızlarrr opuyorumnanaktan ne deseniz haklısınız çok ihmal ettim buraları eyvahedigeldismile ama psikolojim çok iyi sayılmaz koşuşturmak çok güzel elbet vakit çok daha çabuk geçiyor zaman geçtikçe kavuşma günü yaklaşılıyor :umursamaz: sizlere güzel haberlerle geldim ehliyeti aldım o artık bitti çok şükür veeeeeee sanırım haftaya eşimin yanına gidiyorum :sm_cool::dance: nasıl mutluyum nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz bu gün tam 3 ay bitti aşkımı görmeyeli neti saymazsak tabi :CüvCüv: ama ne kadar kalabilirim durum nedir hiç bişey belli değil gidip görüp aynı gün dönsem bile yeter çok ihtiyacım var :asigim:bakayım sizler neler yapmışsınız :uhm: hepinizi çok seviyorum -tatlicadiarzu-
işte geldim burdayım kızlarrr opuyorumnanaktan ne deseniz haklısınız çok ihmal ettim buraları eyvahedigeldismile ama psikolojim çok iyi sayılmaz koşuşturmak çok güzel elbet vakit çok daha çabuk geçiyor zaman geçtikçe kavuşma günü yaklaşılıyor :umursamaz: sizlere güzel haberlerle geldim ehliyeti aldım o artık bitti çok şükür veeeeeee sanırım haftaya eşimin yanına gidiyorum :sm_cool::dance: nasıl mutluyum nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz bu gün tam 3 ay bitti aşkımı görmeyeli neti saymazsak tabi :CüvCüv: ama ne kadar kalabilirim durum nedir hiç bişey belli değil gidip görüp aynı gün dönsem bile yeter çok ihtiyacım var :asigim:bakayım sizler neler yapmışsınız :uhm: hepinizi çok seviyorum -tatlicadiarzu-
hatun_kvn peki ya sen nasılsın canım?Sevdiğinle görüşebiliyormusun?Sevgililer günüde iyice yaklaşıyor.Bakalım hangimiz sevdiğiyle geçirecek o günü :asigim: Amaaann sevgililer günü şart değil aslında,herhangi bir günde olsa,onlar bizim yanımızda olsun yeter dimi kızlar :kedi:
maviboncuk canım vallahi çok özletiyorsun kendini ya.. şu işler yok mu sahiden nasıl delirtiyor insanı bazen ohaoldumsmile ama sen bize de iki satır haber gönder canım ya. sevdiğin gelişiyle ilgili bir şeyler var mı canım?
birinizi bulsak birinizi kaybediyoruz CADIARZU hatun_kvn canım sen nerelerdesin acep? tatil için ailenin yanına gittin de kardeş mi bırak mıyor pc yi yoksa kaydirigubbakcemile3 size tatil bize işkence başldı canım ya. hızlandırma dönemine girdik biz de. her gün sabahtan akşama kadar ders var bize de. ölüyorum bitiyorum yorgunluktan. şu okullar açılsa da rahat etsek diyeceğim canım senin tam tersine :tomato:
yaa kızlar söyleyeyim mi söylemeyeyim mi karar veremedim ama söyleyeceğim dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3 eşimin uçak bileti gelmiş. perşembe sabahı yanımda olacak inşallah Şeniz ama geçen sefer gemiden inmesine 6-7 saat kala iptal oldu ya gelişi pek bir buruğum. sanki yine bir engel çıkacakmış da kavuşamayacağız diye.. inş bir daha topiğimize girdiğimde güzel haberler veririm. dua edin canlar siz de sağ salim gelsin kocacım yanıma. sizlerinki de inş.. :Saruboceq:
sağolun kızlar bayram gibi dolanıyorum ortalarda.. candan erçetin in son albümünde vallahi diye bir şarkı var. sanki tamamen denizci eşlerine yazılmış gibi. ben dinler dinlemez aşkım bu şarkı bizim şarkımız olsun dedim. siz de dinleyin kızlar öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?