Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ahh be kuzucum başka topikteydim heralde göremedim seni.. ben de çok özledim boncuğum. gezmişsin alışverişler yapmışsın ohh ne güzel olmuştur canım. öpüyorum kocaman canım benimopuyorumnanaktan

cevap gelmeyince,başka topikte olduğunu anladım canım ama olsun olumunekankayizsmile evet canım gezmek iyi geldi gerçekten yerimseniben sen nasılsın,okuldaki durumlar,öğrencilerin nasıl ?veeee en önemlisi,eşin geliyor,heyecan dorukta dimi :lepi: birde sevgililer günü geliyor dimi yaa,ayy bende telaşlandım şimdi eyvahedigeldismile daha zaman var ama erkeklerede hediye beğenmek çok zor canım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar çok ama çok özledim hepinizi neler olmuş benyokkene aaaaaaklinialirimsmile hediye sorunu bendede var ben gemi alıştım şimdide saat falan alırım geçen hırsız girdiğinde çalmıştı saatlerimizi

pissttttt ben geldımm canlarrr....
ayy hepinizi çok özledim yaaaa....
gecmıs yenı yılınızıda kutlarım bu arada

herkesın kocişi yanında anlaşılan bi benımkısı gettii gettii uzaklara... ;( Allahtan yakın surası istanbulda telde gorusuyoruz neysekı.. hafta sonları yanımda olacak(tabe nöbete kalmazsa)

kendinize iyi bakın kuzular opuyorum

sorma canım çok fen hallerdeyim.. bu adam bu nasıl başarıyor bilmiyorum ama 1 ay da gitse 5 ay da gitse elim ayağım birbirine dolanıyor karnıma ağrılar giriyor heyecandan Şeniz hediye konusu sahiden çok zor bir durum canım ya.. bide ne alırsam beğenmiyorum hep daha iyisini alayım istiyorum aşkıma..

Canlar nasılsınız bakalım haftanın son günü? Ben birkaç gündür giremedim topik e. Kardeşim geldi benim yanıma, o kullanıyor akşamları bilgisayarı, o yüzden ben fazla giremiyorum. Okulda da işler çok yoğun, malum dönem sonu geliyor, herkeste bir telaş.
maviboncuk'cum canım aldıklarını güle güle harca.
captaninkarisi canım olsun cana geleceğine mala gelsin demişler. Sen daha güzel saatler alırsın artık seninle kocişine.
Hediye işine gelince hiç anlamam, çok zor hediye alması. Bizim okulda birinin çocuğu olduğu zaman altın alıyoruz topluca. Şimdi ne alacaksın, nerden bulacaksın, neye ihtiyacı var, çok zor bu. Şimdi ne alınacak denilince parasını verin diyecektim. Ay çok güldüm kendime, uzaktan biri beni görse bilgisayara bakarken neden gülüyor bu der herhalde. Neyse işin şakası da ben aşkıma doğum gününde çok yakışacağını düşündüğüm bir kıyafer almıştım. Hakkaten o da çok beğendi. Benim erkek kardeşim olduğu için ordan biraz biliyorum neler yakışır diye.
htcvlkn canım heyecan olmaz mı, ben sık sık görüştüğümüz zamanlarda bile heyecanlanıyorum. Ama benimkisi çok yeni olduğu için olabilir:)))
htcvlkn canım eşinin babana benzemesi gelince, ben de bayanların babalarına benzeyen erkekleri seçtiğini duymuştum. Benimkisi de biraz babama benziyor, yani benzerlik yönü baya bir fazla. Ama ilerde de inşallah iyi huylarda daha çok benzer diye düşünceler içindeyim.
denizk canım sen de iyisin di mi?
Canlar hafta sonu annemlerin yanına gideceğim. Orada internete giremem. Sağolsun erkek kardeşim fırsat vermiyor bana.
Herkese şimdiden iyi tatiller, iyi hafta sonları. Öpüyorum kocaman.

canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan çok özledim hepinizi kaydirigubbakcemile3 giremiyorum hiç vakit kalmıyor inanın :hulya: günler yetmiyor hayat öyle çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorum akannehir eşimlede çok sık görüşemiyoruz akşamdan akşama uydu tlfnyla limana gittilermide işler bırakmıyo ama ne yapalım bunada şükür :Saruboceq: o kadar çok özledim o kadar çok özledimki kelimelerle anlatılmaz ancak yaşayan bilir :gitme: kontrat şubat 25 bitiyor ama ne yapacağııza karar veremedik daha CADIARZU gelsemi yoksa biraz daha çalışıp bahardamı gelse :uhm: eğer şubat sonu gelirse izini mümkün olduğunca kısa tutmak zorunda kalacağız :çok üzgünüm: ama biraz daha çalışırsa sınırsız güzel bir tatil yapabiliriz hem bu zamanda nereye gidilirki ben sevmiyorum kışı karı -tatlicadiarzu- ooooooofffffffff böyle işte canlarım :asigim: hepinizi çok seviyorum :1hug:

günaydın canlarım.. denizci eşinin gün saymak neyine dimi. eşimin uçak bileti bile gelmişti gemiye. pazar sabah 10 da binecekti. yerine gelecek olan da sabaha karşı gemide olacaktı. ama şirketten gemiyi kiralayan Belçikalı adam cumartesi gecesi saat 11 de kaldırdı gemiyi.klava: yani 7-8 saat yüzünden gelemedi eşim yanıma.adama anlatmışlar bekleyelim değişimler olacak diye. mal yetişecek bekleyemeyiz demiş pis herif.telefonla da konuşamıyoruz. :umursamaz:uydu tlfları bozuk cep çekmiyor. 10 günlük yolları var. ben yanımda olacak diye beklerken sesini bile duyamıyorum şimdi. ahhh hatunlar ahh Allah sabırımıza sabır katsın.. :Saruboceq:

amin canım kötü olmuş valla amaherşeyde bi hayır vardır üzülmeyin kızlar bizde havalar düzelsin öle gidelim diyoruz ilk gideceğim için eşim fırtınasız havalarda gidelim diyo bakalım ne olcak çok öpüyorum canlarım siziaklinialirimsmile

doğurdum geldim kızlar.17 aralıkta acil, epidural sezeryana aldılar.herşey normaldi, doğumum normal olacaktı ama bbeğimin hareketleri hissedilmedi, acil aldılar.şükür iyiyiz hiç yatmadım hemen toparlandım.rabbim isteyen herkese versin.meleğim kucağimda.çokk mutluyum.ancak hbr edebildim. sizler nasılsınız.

ahhh canım benim Allah analı babalı büyütsün bir ömür mutlu sağlıklı kılsın inşallah meleğini. bizler aynıyız canım. doğuma giderken ayağını sürmüşsündür inş. gelelim biz de hemen peşinden. denizci prens prensesleri dolsun kk kaydirigubbakcemile3

evet canım doğru söylüyor eşin. ben ocak ayında gitmiştim. o yüzden çok fırtına yedik mahvolmuştum. biraz daha düzelsin havalar o zaman gidersiniz

Yoğun geçmesi daha güzel canım ya. İnsan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor.
Ben de sevmiyorum kışları, çok soğuk oluyor, dışarda dolaşması da çok yorucu. Daha önünüzde bir ay var, o zamana kadar karar verirsiniz. Hangisi hayırlıysa o olsun canım.

Canım ya üzüldüm valla okuyunca. Canım çok sıkıldı. Bir de önce denizk'nın yazısını okumuştum, sonra da seninkini okuyunca sanki yaşamışım gibi üzüldüm. Zaten bu aralar çok özlüyorum. Turnalara tutun da gel diye bir şarkı var ya, onu dinleyip dinleyip ağlıyorum. Ne acı ya. Aman sen bana bakma, ben bu aralar biraz depresifim.
Bitanem hep der ki "Deniz işi bu belli olmaz". Hakkaten çok haklıymış. Adam da ne anlayışsız. Kapitalist dünya işte. Neyse canım sen canını sıkma. Herşeyde vardır bir hayır, buna da şükür. Edirne'de kar var, haberlerde gösterdiler. Biraz havanı değiştirmiştir o. Malum eskisi gibi yağmıyor artık kar.

Bence de canım fırtınasız havalarda gidin. Eşin alışkındır ama senin için daha iyi olur.

Canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğini sağ salim kucağına almışsın ya, bundan büyük mutluluk yoktur herhalde. Darısı bütün bebek bekleyenlerin başına. Amin.

evet canım kar nasıl iyi geldi sorma. sabah bi uyandım her taraf bembeyaz. lapa lapa derler ya sahiden öyle yağıyor kar. öğrencilerle kar topu oynadık. attım biraz enerjimi iyi geldi. sağlık olsun be canım ne diyeyim. allahtan 10 gün ya uzakdopuya gönderseydi 40 gün atabililrdi. artık kötünün iyisi düşünüyoruz.
canım dönem dönem o özlemler hepimiz de depreşir iyice. özellikle kısa süreli görmüşsek. doyamamışsak. senin de öyle oldu tabi. bozma moralini sen de.. opuyorumnanaktan

msne geçelim dicem ama pis msn açılmıyor bugün bir türlü. sürekli hata veriyor. niye böyle oldu anlamadım valla bilmiyorumkismile

maviboncuk canım sen nerelerdesin yine. ee tamirat işleri de bitti. sen boşluyorsun bizi çook ya özletiyorsun kendini ama :gitme:

canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımııza inşşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…