- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.501
ahh be kuzucum başka topikteydim heralde göremedim seni.. ben de çok özledim boncuğum. gezmişsin alışverişler yapmışsın ohh ne güzel olmuştur canım. öpüyorum kocaman canım benimopuyorumnanaktan
cevap gelmeyince,başka topikte olduğunu anladım canım ama olsun olumunekankayizsmile evet canım gezmek iyi geldi gerçekten yerimseniben sen nasılsın,okuldaki durumlar,öğrencilerin nasıl ?veeee en önemlisi,eşin geliyor,heyecan dorukta dimi :lepi: birde sevgililer günü geliyor dimi yaa,ayy bende telaşlandım şimdi eyvahedigeldismile daha zaman var ama erkeklerede hediye beğenmek çok zor canım kaydirigubbakcemile3
doğurdum geldim kızlar.17 aralıkta acil, epidural sezeryana aldılar.herşey normaldi, doğumum normal olacaktı ama bbeğimin hareketleri hissedilmedi, acil aldılar.şükür iyiyiz hiç yatmadım hemen toparlandım.rabbim isteyen herkese versin.meleğim kucağimda.çokk mutluyum.ancak hbr edebildim. sizler nasılsınız.
amin canım kötü olmuş valla amaherşeyde bi hayır vardır üzülmeyin kızlar bizde havalar düzelsin öle gidelim diyoruz ilk gideceğim için eşim fırtınasız havalarda gidelim diyo bakalım ne olcak çok öpüyorum canlarım siziaklinialirimsmile
canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan çok özledim hepinizi kaydirigubbakcemile3 giremiyorum hiç vakit kalmıyor inanın :hulya: günler yetmiyor hayat öyle çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorum akannehir eşimlede çok sık görüşemiyoruz akşamdan akşama uydu tlfnyla limana gittilermide işler bırakmıyo ama ne yapalım bunada şükür :Saruboceq: o kadar çok özledim o kadar çok özledimki kelimelerle anlatılmaz ancak yaşayan bilir :gitme: kontrat şubat 25 bitiyor ama ne yapacağııza karar veremedik daha CADIARZU gelsemi yoksa biraz daha çalışıp bahardamı gelse :uhm: eğer şubat sonu gelirse izini mümkün olduğunca kısa tutmak zorunda kalacağız :çok üzgünüm: ama biraz daha çalışırsa sınırsız güzel bir tatil yapabiliriz hem bu zamanda nereye gidilirki ben sevmiyorum kışı karı -tatlicadiarzu- ooooooofffffffff böyle işte canlarım :asigim: hepinizi çok seviyorum :1hug:
günaydın canlarım.. denizci eşinin gün saymak neyine dimi. eşimin uçak bileti bile gelmişti gemiye. pazar sabah 10 da binecekti. yerine gelecek olan da sabaha karşı gemide olacaktı. ama şirketten gemiyi kiralayan Belçikalı adam cumartesi gecesi saat 11 de kaldırdı gemiyi.klava: yani 7-8 saat yüzünden gelemedi eşim yanıma.adama anlatmışlar bekleyelim değişimler olacak diye. mal yetişecek bekleyemeyiz demiş pis herif.telefonla da konuşamıyoruz. :umursamaz:uydu tlfları bozuk cep çekmiyor. 10 günlük yolları var. ben yanımda olacak diye beklerken sesini bile duyamıyorum şimdi. ahhh hatunlar ahh Allah sabırımıza sabır katsın.. :Saruboceq:
amin canım kötü olmuş valla amaherşeyde bi hayır vardır üzülmeyin kızlar bizde havalar düzelsin öle gidelim diyoruz ilk gideceğim için eşim fırtınasız havalarda gidelim diyo bakalım ne olcak çok öpüyorum canlarım siziaklinialirimsmile
doğurdum geldim kızlar.17 aralıkta acil, epidural sezeryana aldılar.herşey normaldi, doğumum normal olacaktı ama bbeğimin hareketleri hissedilmedi, acil aldılar.şükür iyiyiz hiç yatmadım hemen toparlandım.rabbim isteyen herkese versin.meleğim kucağimda.çokk mutluyum.ancak hbr edebildim. sizler nasılsınız.
Canım ya üzüldüm valla okuyunca. Canım çok sıkıldı. Bir de önce denizk'nın yazısını okumuştum, sonra da seninkini okuyunca sanki yaşamışım gibi üzüldüm. Zaten bu aralar çok özlüyorum. Turnalara tutun da gel diye bir şarkı var ya, onu dinleyip dinleyip ağlıyorum. Ne acı ya. Aman sen bana bakma, ben bu aralar biraz depresifim.
Bitanem hep der ki "Deniz işi bu belli olmaz". Hakkaten çok haklıymış. Adam da ne anlayışsız. Kapitalist dünya işte. Neyse canım sen canını sıkma. Herşeyde vardır bir hayır, buna da şükür. Edirne'de kar var, haberlerde gösterdiler. Biraz havanı değiştirmiştir o. Malum eskisi gibi yağmıyor artık kar.
evet canım doğru söylüyor eşin. ben ocak ayında gitmiştim. o yüzden çok fırtına yedik mahvolmuştum. biraz daha düzelsin havalar o zaman gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?