- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.481
burdayımmm opuyorumnanaktancanımmmmmmmmmmm biz burdayızda sen nerdesin yaaalmaz:
çok yoğun bilmiyorumkismile her zamanki gibi opuyorumnanaktan sen ne yaptınGünaydın canlarım :1hug: Bende burdayımmmmm :lepi: Nasıl geçti haftasonunuz bakalım boshayallersmile
oooooo bak sen :lepi: güle güle uzat canım kaydirigubbakcemile2 eşinde gelince der artık opuyorumnanaktandenizci güzelleri buluşamıyoruz bir türlü ya.. hsonu eşim gelecek gibi gözüküyor kızlar:1hug: ben de dedim kocacıma bir sürpriz yapayım. gittim kauföre rengini kesimini değiştirdim kesmedi bir de uçlarına balyaj yaptırdım.. diyorlar ki çok güzel olmuşum. bide aşkım gelip söylese değmeyin yani keyfime kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canlarım hepinizi opuyorumnanaktan
Günaydın canlarım :1hug: Bende burdayımmmmm :lepi: Nasıl geçti haftasonunuz bakalım boshayallersmile
denizci güzelleri buluşamıyoruz bir türlü ya.. hsonu eşim gelecek gibi gözüküyor kızlar:1hug: ben de dedim kocacıma bir sürpriz yapayım. gittim kauföre rengini kesimini değiştirdim kesmedi bir de uçlarına balyaj yaptırdım.. diyorlar ki çok güzel olmuşum. bide aşkım gelip söylese değmeyin yani keyfime kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canlarım hepinizi opuyorumnanaktan
göremiyoruzkiiiiiiiiiiiiiii
Canım benim eminim ki çok güzel olmuştur(güzele ne yakışmaz). Güle güle uzat ve güle güle kullan. İyi düşünmüşsün bu saç işini. Eşin de çok sevinecektir. O seni her halinde beğenir ama onun için bişeyler yaptığında daha bir mutlu olacaktır. Çok şanşlılar valla bu denizciler. Onların yolunu bekleyen eşleri, sevgilieri var. Ne kadar şükretseler azdır:)))
Bir laf vardı hani ben de burada okumuştum. Sanırım şöyleydi "Denizci eşiyiz, güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz" Çok doğru valla(eşler için söylenmiş, üstüme alınmıyorum ben:))))
Selam kızlar yaa siz bilirsiniz denizcilere ne hediyeler alınır? Fikirlerinizi bekliyorum
biblo gemi al dermişim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bosnakgüzeli opuyorumnanaktan
bence denizci olduğu için,illa onla ilgili birşey almana gerek yok canım.öyle sanıyorum ki,denizcilerin denizleri hatırlatan ya da mesleklerini hatırlatan fazlasıyla hediyeleri vardır yerimseniben yine bana kalırsa,ona kendini özel hissettirecek,beğeneceğini düşündüğün birşeyler olmalı aldığın hediye,tabii bu benim fikrim canım :hulya: ama işte ne alıcam onu bilmiyorum dersen de,erkeklere hediye almak için sunulan seçenekler biraz az kalıyor ve dolayısıyla bu konuda yardımcı olmamızda zor oluyor :teselli: ayy fazla yazdım ama yardımcı olabildim mi ki :uhm:
htcvlkn canııııııııımmmmmmmm,nasılsın ? karşılaştık en sonunda opuyorumnanaktan çok özlemiştim canım yaa :1hug:
Varmış cnm biblo gemileri bayanssulusmile
Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
Çok sağol canım yardımcı oldun daha özel şeyler bakayım o zaman teşekkürler olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?