Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Canım sen hiçbir şeyi dert etme. Mutlaka vardır bunda da bir hayır. Bunu şimdi göremesen bile sonradan göreceksin. Allah inşallah yeni yılda sana bir bebiş verir (amin)
Ne zor ya yaşadıkları. Sen tut aylarca ailenden çoluğundan çocuğundan ayrı kal, ondan sonra yine onlar sıkıntı çeksinler. Bu kadarına da pes diyorum. Hayır uzaktaki insanların yaşadıkları daha zor, çalışıp emeğini alamadığına mı yanarsın, ailen zor durumda kalır ona mı yanarsın, hasretliğe mi yanarsın. Allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun(amin)
Canım istersen benimkiyle bir konuşayım. Onların şirketinde maaşlarda sıkıntı yok bildiğin kadarıyla.
Sen kendini sıkıntıya sokma, şu an bunlar mı oluyor demek ki yaşanması gerekiyor ve sana vereceği birşeyler var demek ki hayatın.

Canım benim çok haklısın. Galiba bazen herkese bi rehavet çöküyor. Kimse yazmayınca bir süre gidiyor öyle yazılmadan. Ama sana katılıyorum buralar bomboş olduğunda ben de senin gibi çok üzülüyorum. Evet boş bırakmayalım buraları.

Canım nasılsın iyisin di mi? Ben de iyiyim Allah'a şükür. Öpüyorum seni çok, kendine dikkat et:)))

ahhh canım benim sevdiceğini görmüş..kaydirigubbakcemile5 o anlattığını duyguları yıllar geçsede hep aynı karmaşada yaşayacağız sanırım canım.. ben de tam anlattığın gibi oluyorum. 1 hafta filan evin içinde olduğunu unuttuğum anlar olup birden odadan çıkınca çığlık atıyorum kaydirigubbakcemile3 olsun yeni yıla en azından sevdiğini görme moraliyle girmişsin bu da çok güzel bir haber.. iyi bari canım türkiyeye hem de yaşadığın şehire gelmişler. o da çok iyi denk gelmiş.
ben de 1 hafta 10 güne kalmaz eşime kavuşurum diye düşünüyorum.:lepi: ben hiç üzülmüyorum bu konuya kendi adıma. izine geldiği her seferinde başka şirketlerden arıyorlardı eşimi. zaten biliyorsunuz bu sektörde iş bulmak da o kadar zor bişey değil. ama o üzgün. 4-5 yıldır çalıştığı şirket. çok yakın arkadaşları var orada hatta benim de.. ama onlarda geçen yıldan beri teker teker ayrılmaya başlamışlardı. bide maaş alamamanın psikolojisi de kötü. benim bile maaşım 4-5 gün geciksin huzursuzlanırım ne oluyor diye. insanın çalışmasının en güzel yanı bence emeğinin karşılığını alabilmen. aman Allah sağlık versin gerisi boş canım. öpüyorum

maviboncuk canım ben çok iyiyim eşim gelecek öyle ya da böyle sevinmez miyim hiç kaydirigubbakcemile3 o gelsin ben de iyi ederim onu. senin sevdiceğin nasıl aşk tazeliyosun tabi şimdi siz aman Allah nazarlardan korusun :Saruboceq:
captanınkarısı canım saol canım doğru söylüyorsun vardır bir hayır.ama eşim gelse de biz bebeği yazın yapıcaz. kaydirigubbakcemile3 aşı oluyorum rahim ağzı kanserinden korunmak için nisan da bitiyor son dozu. aşı bittikten 1 ay sonra bırakmak gerekiyormuş korunmayı. bebeğe zararı olabilirmiş. zaten zaman bakımından da bize en uygun zaman o. Allahım hayırlısıyla versin inş bizlere bebişimizi..
denizk sen nerelerdesin canım.. kurslardan bizleri unuttun kaydirigubbakcemile3

oyy canım benim,çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5 ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz,çok çok çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2 şu şaşkınlık hali bende de oluyor kaydirigubbakcemile3 hatta anladım ki hepimizde oluyormuş :roflol: hayal mi,gerçek mi anlayamıyor insan.yanımdayken güzel bir rüyada hissediyorum kendimi,hani hiç uyanmak istemezsiniz ya,hep o güzel haliyle sürsün istersiniz...işte öyle bir rüya...hep o konuşsun,o anlatsın,bense onu öylece izliyeyim.çok başka bişey :asigim: neyse canım,fazla derinlere inipte,duyguların içinde boğulup kalmayalım yerimseniben inşallah herşey çok daha güzel olur canlarım...

iyi olman,benide iyi etti şimdi :1hug: benim ki sivil olmadığı için,şirketlerde işler nasıl yürüyor tam bilemiyorum tabi :1no2: ama dediğin gibi,başka bir şirkete geçiş yapmak zor değilse fazla sıkıntıya,strese gerek yok o zaman dimi canım.Allah'ın izniyle daha iyi bir yere yerleşir inşallah ama insan o kadar emek verdiği halde,dediğin gibi karşılığını göremeyince,ister istemez canı sıkılıyor.tabii sadece maddi olarak düşünmeyip,manevi açıdan bakınca da,şimdiye kadar ki bulunduğu ortam,arkadaşlık,dostluk,hepsini bırakıp başka yere geçmek...neyse canım,yinede hayırlısı olur inşallah.sevdiceğim iyi çok şükür,arayı açmamaya çalışıyoruz.her akşam konuşamasak bile,2 akşamda bir telefonda konuşuyoruz :dance: Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah :Saruboceq:

captanınkarısı fazla uğrayamıyorsun canım benim.özlüyoruz seniii opuyorumnanaktan neler var,neler yok ? haber alamaz oldum senden ? bak merak ediyorum ona göre :1hug:

denizk,sen nerelerdesin tatlım? kurslar bitmişti dimi? neler yapıyorsun diye meraktayım valla :1hug:

HEPıNıZı ÇOOOOK SEVıYORUM CANLARIM...Kısmetse yarın görüşmek üzere...ıyi akşamlar şimdiden opuyorumnanaktan

canımmm bende sizleri çokseviyorum zemuszemus amaçalışmıyorumya geziyorum bütüngün akşamları anca giriyorum ondada siz yoksunuz bayanssulusmile ama buralardayımmerak etmeyim öptüm çok çokolumunekankayizsmile

Amin canım inşallah. Aman valla ben de geçen hafta kendime çok dert etmiştim neden ben bundan bişey anlamadım diye. Bir tuhaftım, ama sizler de bahsedince demek ki bir tek yaşamıyorum dedim. Yoksa kendi kendime üzülüyordum. Aman kızlar valla iyi ki varsınız valla. Yoksa kiminle konuşurdum ben bunları. Öpüyorum kocaman. Muck muck muck.

Evet canım bu hayattaki birinci öncelikli şey sağlık. O yerinde olduktan sonra Allah'ın izniyle herşey olur. Böyle düşünmen en doğrusu. Bir de herşeyin hayırlısı. Sen olan herşeyde bir güzellik mutlaka görüyorsun ve herşey de zamanla en güzeli oluyor. Bu huyun çok güzel, hiç kaybetme bunu.
Canım o gemi daha önce Ereğli çalışmış, o yüzden yazmıştı. Ama deniz işi -siz daha iyi bilirsiniz- bazen gidecek denilip gidilmiyor. Ben üzülüyordum Allah'ım gelmeyecekler mi acaba diye. Ama Allah yüzümüze güldü. Ama bu benim yaşadıklarımı sizin de yaşamış olmanız yüreğime su serpti. Ben çok üzülüyordum bende mi anormallik var diye. Ama değilmiş şükür. Bir şaşırmışlık ne olduğunu anlamamazlık vardı üzerimde. Bu çok ilginç bişey ya. Uzaktan bakıyorum gelirken Allah'ım bu diyorum gerçek mi? Yanıma geldi hala bakıyorum bakıyorum gerçek mi hayal mi? Valla kızlar iyi ki varsınız inanın ki. Allah her birinizin gönlüne göre versin(amin). Öpüyorum çok.

Canım valla gez gez, hak ettin bunu çoktan. Bol bol hasret gider. Biz hep buralardayız zaten. Öpüyorum seni çok.

kuzum bu 2009 bana hiç yaramadı. o kadar çok konuda sıkıntı çektim ki sanırım artık laçkalaştı sinir sistemim kaydirigubbakcemile3 bir ara neye üzülüceğimi şaşırmıştım ben de dedim ki niye dert ediyosun hiçbirine üzülme olsun bitsin. kaydirigubbakcemile5bugün çocuklar ödevsiz kitapsız sanki güne gelir gibi gelmişler derse.. ve günlerdir çarşamba günü kontrol var eksiksiz gelin demiştim. ne yapalım çocuklar haftaya getirirsiniz o zaman dedim. suratıma bakıyorlar eblek eblek kızmayacak mısınız diye :sm_confused: yoo kızmıcam dedim :1no2: kızsam bu kadar etki yaratamazdım ama şok oldular kafamçokkarıştı yani ben böyle değildim yaşarken oldum arabeskvari bir ifadeyle kaydirigubbakcemile3 sanırım iyi bir şey oldum ama..
canım sen de artık bizler kadar denizci prensesisin biz ne biliyorsak bizim kadar biliyorsun hasreti beklemeyi biliyorsun daha da ötesi yok.. inş tekrar gelir o zaman sevdiceğin. bazı gemiler dönüp dolaşıp aynı yere uğrarlar belli bir zaman diliminde. inş sevdiğinin gemisi de onlardandır. ama dedik ya diğer görüşlerinde de aynı duyguları hissedeceksin. bide kısa süre görüşünce bu duygu daha da yoğun hissediliyor. yanında olduğuna inanamadan gitmiş oluyorşutarafagitti Allah senin de gönlüne göre versin canım benim. öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

canım daha gelmeden gideceği şirket belli oldu sanırım kaydirigubbakcemile5 şimdiki şirketi kaç defadır arıyormuş güya yarın maaşların birini haftaya da diğerini yatıracaklarmış. çok mahcubuz hepinize ama geçti bir daha olmayacak bu durum diye. eşim güvenemem artık size aylardır bu durum böyle demiş. soğuttular adamı tabi çok haklı. bugün baktım konuşurken morali filan da çok düzelmiş. gelme havasına girmiş bile. Şeniz o mutlu olunca ben de çok mutluyum tabi. artık sevgilim geliyor diye ben de mutlu olabilirimhihoyyyt
evet canım mümkün oldukça arayı açmamak hayatlarımızdan kopmamak en önemlisi boncuğum. ben de hep dua ediyorum canım Allah hepimizin sevgisini daim kılsın kötü gözlerden korusun diye.. öpüyorum boncuğum opuyorumnanaktan

Canım benim çok hepimizin Allah gönlüne göre versin. Dediğinde haklısın tam geldi derken bir bakıyorsun gidiveriyor.
2009 belki üzücü olmuştur senin için ama emin ol 2010 çok güzel olacak. Hayatta bazı dönemler maalesef üzücü olabiliyor. Ama işte hayat sabrediyoruz bir şekilde. Sen hayata gülümsersen hayat da sana gülümsüyor. Galiba sen olumlu baktıkça olumlu şeyler oluyor insanın hayatında.
Ben de geminin bir zaman sonra geleceğini düşünüyorum tekrar Ereğli'ye. Bakalım kısmet.
Canım eşinle kavuşacak olman çok güzel. Hadi bakalım birileri kavuşsun da bizler de mutlu olalım. Öpüyorum kocaman.
Bu arada bazen öğrencilere bekledikleri tepkileri vermeyince çok afallıyorlar di mi? Ama işte o da bir deneyim, öğretmenlikte her geçen yıl yeni birşeyler öğreniyorsun. Ben ilk yıllarıma bakıyorum da ne kadar çaylakmışım:ecrin_bebek:

Di mi ya çok haklısın HAYATLARIMIZDAN KOPMAMAK LAZIM. Bu çok doğru.

canım benim unuturmuyum hiç zemuszemus aklım hep sizlerde ama hiç giremedim bilmiyorumkismile kurs bitti ama 1bir tanesi canım kaydirigubbakcemile2

evet canım hep yaşıyoruz aynı hisleri rüya gibi herşey hayal gibi :lepi: allah kavuştursun tekrar inşallah yine gelir :Saruboceq::Saruboceq: bizde hiç ümit yok gelecek diye şubat sonu kontrat bitiyor artık ama bakalım hayırlısı hep ispanya italya israil gidip geliyolar :hulya: ah bi türkiye olsa uçarak gideceğim aşkımı görmeye 1 saat bile olsa razıyım senağlama çok özledim mafoldumben

amiiinnnn hepimizin inşallah rabbim gönlümüze göre versin :Saruboceq::Saruboceq:

ben aynı tempoda devam ediyorum canım fazlası var eksiği yok inan -tatlicadiarzu-

amin canım allah gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: gözün aydın diyorum canım ben hiç değilse gelecek ya oda bişeydir maaş konusunda evet piyasa hep kötü diyorlar :umursamaz: bizim yatmamak gibi bişey olmadı ama önceleri ayın 1 dedinmi yatardı en kötü ihtimallede ilk cuma ama bu defa 15 inde yattı çok şaşırdım kafamçokkarıştı inşallah bu şekilde devam etmez :uhm: dediğn gibi firma çok ama en iyiler bile bu durumda gösterirse kendini diğerleri neler yapmaz lmaz: sonuçta bu işi yapıyorlarsa bunca sıkıntıyı hep birlikte göğüslüyorsak maddi sıkıntı olmamalı -tatlicadiarzu- herşeyin düzeleceğini ümit ediyorum turkbayragi rabbim sağlık versin sabır versin hepimize opuyorumnanaktan
ben sık sık giremiyorum ama topik sessiz olmasın :a015: lütfen el birliğiyle şenlendirin buraları ben her fırsatta yanınızdayım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…