Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

htcvlkn canım gözün aydın. Bak işte senin endişelendiğin gibi durum yokmuş. ışte ilk defa yaşayınca böyle bir şeyi çok zor oldu sizin için tabi. Ama önemli olan sonuç değil mi. Allah yaşatmasın bir daha canım.
Onlara da aferin bu arada. Allah bi daha ne sana ne de eşine bu tarz bişey yaşatmaz inşallah canım.

slm kızlar kaydirigubbakcemile3 hafta sonu diye kimseler yok sanırım :ecrin_bebek: bende bi bakayım dedim kaydirigubbakcemile umarım herkes iyidir kaydirigubbakcemile5

GÜnaydın canlarım sanırım uzun bir süre aranızda olamıcammafoldumben 12 gün kadar ama arada girmeye çaluşırım yarın kursum başlıyo kocamın yanına gitmem için şartmışkaydirigubbakcemile2 baklaım arada görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum nolur dua edinde geçeyim sınavdanyerimseniben çok çok öpüyorum hepinizisırnaşık şey

Başarılar canım. Ama mutlaka geçersin, geçememe gibi bir durum söz konusu değil. Allah inşallah en kısa sürede seni kocişine kavuşturur. Canım arada fırsatın olursa gir foruma. Özletme kendini. Kolay gelsin sana canım.

selam kızlar topikimiz çok sessiz kaldı bugünlerde. maviboncuk sen neden gözükmüyorsun canım hiç. bir sorun yok inş. captanınkarısı hayırlısıyla bitirir de kursunu kocana kavuşursun inş.. ben de iyiyim işte kızlar kasım 10 gibi kocam tuzlaya tersaneye geçecek. en azından haftada 1 gelebilecek yanıma. gün sayıyorum ben de.. öpüyorum hepinizi..

Evet bu aralarda çok sessiz topik. captaninkarisi evet kursa gidecekti. O yazmıştı olmayacağını. Ama htcvlkn(bu arada senin adına çok sevindim. Allah tez zamanda kavuşturur inşallah seninle eşini) ben de senin gibi merak ettim maviboncu'u. Canım nerelerdesin?

selamlar bacılarrrrr neylersınız bakem...
benım yalnızım yıneee.. eşim nöbetci yarına ancak gelecek eve.. benıde uyku tutmadı.. hala daha kaçak bagalanıyorum
evde ne iş bitio nede eksıkler azalıyor.. nası bişey bu anlamıs degılım
bugun yemek derdım yokken aksam 22.30da ancak oturabıldım yaaa...
eşimin arkıdeslerı bise gelmek istiomus ama ben henuz evıme yerlesemedım yaws.. bazı eksıkler var.. salona bı halı daha almamız gereklı ,zigon sehpa almadık ( fıkır uyusmazlıgı oda..ben krem olsun istiorum mobılyaya uysun dıe beyfendı koyu renk ıstıo delimidir nedir yaaa mobılyamla tam zıt bişi istioo)
evdekı ilk yemegım : karnıbahar yemegı..bulgur pilavı.. ıspanak yemegi.. (çorba yapacaktım ama unutmusum işte )
gecmısı okumadım bı bakem ne var ne yok
opuyorum kuzularım gorusmek uzere..

nerlerdesin ya senn evlendin bıraktın bızı alcağın olsun :çok üzgünüm: hanı fotoğ, hani evin resimleri hiç bizi düşünme topiğie bir sürü yeni arkdaşlar gelmiş bizim bıraktığmız yerden onlar devam ediyorr :1hug: acele tarfından cevap beklyorum özelden olursa sevinirm sositososito bu benim hakkım o kadar bekledimm ardı gözlerim seniiii :gitme:

günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile2 abbacım özlüyoruz ama seni madem girebiliyosun gündüzleride gir ara sıra opuyorumnanaktan kaptanınkarısı kolay gelsin canım inşallah hemen biter kavuşursun kocana kaydirigubbakcemile5 evet htcvlkn hatunkvn bende merak ediyorum mavi boncuk hiç gözükmüyo işler çok diyordu belkide ondandır kaydirigubbakcemile3

canlarıııııııımmmmmm ben geldimmmm opuyorumnanaktan
çok özledim siziiii :1hug: merakta bıraktım sizleri dimi akannehir kusuruma bakmayın canlarım,işler birden çok yoğunlaştı,nefes alamadım desem yeridir.azcık hafifler gibi olduda hemen canım arkadaşlarımın yanına geldim.yeni arkadaşlar gelmiş,hepiniz hoşgeldiniz hanımlar a.s. yaaa ne kadar alışmışım sizlere,bi boşluk vardı kaç gündür,çok özlemişim sizi yaa,canımsınız her biriniz opuyorumnanaktan

aynen bizimkilerde öle rotayı değiştiriyolar konuşmak içinkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar ben sanırım kursa gidicem 10 lüğüne ehliyet için

bitanem,hayırlısıyla kursunu bitir hemen gel topiğimize :1hug: tabii sonrada kısmetse eşine kavuşma vakti gelecek :dance: hadi hayırlısı bakalım...

ben en sonunda gelebildim,sen nasılsın canım ? hadi gözün aydın,bu iyi haber :1hug: kasım 10 da geçecekler öylemi,20 gün kadar bişey kalmış,az kalmış sayılır canım.Allah'ın izniyle,kavuşuyorsunuz :teytey: seninde yüzün gülecek,çok sevindim canım benim yazemuszemus

ben geldim,şimdi siz yoksunuz ama mafoldumben çok özledim sizi,gelinde hasret giderelim azcık :1hug: felaket bi yoğunluk vardı işyerinde ama neyse ki atlattım artık :hulya: sen nasılsın canım,sevdiğin yanında mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…