-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.121
yok ya öle şiddetli değil ben aynayı vurdum otobüsün yanı çizildi o kadar bende bişey yok canım korkma ama ben çok korktum:1no2:
GÜnaydın canlarım sanırım uzun bir süre aranızda olamıcammafoldumben 12 gün kadar ama arada girmeye çaluşırım yarın kursum başlıyo kocamın yanına gitmem için şartmışkaydirigubbakcemile2 baklaım arada görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum nolur dua edinde geçeyim sınavdanyerimseniben çok çok öpüyorum hepinizisırnaşık şey
Kızlar aranızda Marmaristen katılan varmı
eşi Marmariste görevli olan var mı???
kendime arkadaş arıyorum da...
nasılsınız?
selamlar bacılarrrrr neylersınız bakem...
benım yalnızım yıneee.. eşim nöbetci yarına ancak gelecek eve.. benıde uyku tutmadı.. hala daha kaçak bagalanıyorum
evde ne iş bitio nede eksıkler azalıyor.. nası bişey bu anlamıs degılım
bugun yemek derdım yokken aksam 22.30da ancak oturabıldım yaaa...
eşimin arkıdeslerı bise gelmek istiomus ama ben henuz evıme yerlesemedım yaws.. bazı eksıkler var.. salona bı halı daha almamız gereklı ,zigon sehpa almadık ( fıkır uyusmazlıgı oda..ben krem olsun istiorum mobılyaya uysun dıe beyfendı koyu renk ıstıo delimidir nedir yaaa mobılyamla tam zıt bişi istioo)
evdekı ilk yemegım : karnıbahar yemegı..bulgur pilavı.. ıspanak yemegi.. (çorba yapacaktım ama unutmusum işte )
gecmısı okumadım bı bakem ne var ne yok
opuyorum kuzularım gorusmek uzere..
Ben marmaristen katılıyorum tatlım. Belki aynı yerde oturuyoruz senle.Bende hiç marmaristen katılan yok sandım.yerimseniben
aynen bizimkilerde öle rotayı değiştiriyolar konuşmak içinkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar ben sanırım kursa gidicem 10 lüğüne ehliyet için
selam kızlar topikimiz çok sessiz kaldı bugünlerde. maviboncuk sen neden gözükmüyorsun canım hiç. bir sorun yok inş. captanınkarısı hayırlısıyla bitirir de kursunu kocana kavuşursun inş.. ben de iyiyim işte kızlar kasım 10 gibi kocam tuzlaya tersaneye geçecek. en azından haftada 1 gelebilecek yanıma. gün sayıyorum ben de.. öpüyorum hepinizi..
Evet bu aralarda çok sessiz topik. captaninkarisi evet kursa gidecekti. O yazmıştı olmayacağını. Ama htcvlkn(bu arada senin adına çok sevindim. Allah tez zamanda kavuşturur inşallah seninle eşini) ben de senin gibi merak ettim maviboncu'u. Canım nerelerdesin?
nasılsınız?