Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kızlar neler olmuş bir günde ya.
htcvlkn üzülme, Allah'ın izniyle en kısa sürede duyacaksın eşinin sesini. Ama telaşlanma bak captaninkarisi öğrenmiş. Uydu telefonu çekmiyo demek ki. Ama bizler hep en olumsuz şeyleri düşünüyoruz yapımız gereği. Gönlünü ferah tut sen Allah'ın izniyle.

evet canım ya,hepimiz çok telaşlandık birden akannehir birbirimize destek olmak için burdayız ama birimiz üzülünce hepimizin canı yanıyor :çok üzgünüm: bence bu durumda birbirimize olan yakınlığımızı ve samimiyetimizi gösteriyor alkisalkisalkis sizi çok seviyorum beya :lepi: :lepi: :lepi:
hatun_kvn sen nasılsın canım?

Canım benim iyiyim sağolasın. Çok incesin sen ya. Hep pozitifsin mallallah. Allah nazar değdirmesin. Bayadır takip ediyorum forumu, hep destek olmaya çalışıyosun elinden geldiğince ve hep iyimsersin. MAŞALLAH diyorum başka bişey de demiyorum.
Canım sevdiceğim burda hala. Daha birlikteyiz. Benim için onun ilk gidişi olacak. Haftaya falan gidebilir. Bu ilk olacak nasıl olacak ben de bilmiyorum. Hayırlısı bakalım.

captaninkarisi seni de tebrik ediyorum. Hemen el attın olaya ve çözdün canım. Aferin sana. İş bitirici ve yardımsever arkadaş da böyle olur. Tebrik ederim tekrar seni:)))

ne demek yaa arkadaşlar böle günler için vardır ben konuştum kocamla illa gemiye gelceksin diyo başka bişey demiyoooolmaz:

valla güzelmi değilmi bilemedim zor şuan bir sürü evrak lazım gitmek için kursa gtmem lazım bilemiyorum napıcammm:umursamaz:

canım benim çok teşekkür ederim,valla çok yakın hissediyorum hepinizi :1hug: canlarımsınız benim,biz birbirimize destek olmazsak,başka kimse bize bizden daha iyi destek olamazki zaten turkbayragi
ilk ayrılığınız mı olacak,ayyy kıyamam yaa.
olsun ama o da başka bi güzel olur sizin için,farklı bi heyecan gelecek yuvanıza.Allah sağsalim gidip,dönmesini nasip etsin canım :Saruboceq:

valla güzelmi değilmi bilemedim zor şuan bir sürü evrak lazım gitmek için kursa gtmem lazım bilemiyorum napıcammm:umursamaz:

Bi başladın mı evrakları yapmaya hepsi birbiri ardına gelir. Sen merak etme. Nasıl bitti onca iş anlamazsın. Bazen birşeye başlarken çok telaş yapıyosun ama başlayınca bir bakmışsın sonuna gelmişsin bile. Sonra kendin bile hayret ediyosun nasıl bu kadar çabuk halloldu diye. O yüzden stres yapma canım.

Canım biz daha evli değiliz. Ben de senin gibiyim anlayacağım, tek farkla seninki asker benimki sivil:))

ya kurs 6 hafta sürüyomuş bide istanbulda herhalukarda gitmem gerek ama 6 hafta nerde kalırım istanbulda bide kocaelide var oda 12 gün bakalım hangisi uygun olurda ona gidicem galiba

Canım biz daha evli değiliz. Ben de senin gibiyim anlayacağım, tek farkla seninki asker benimki sivil:))

canım benim kusuruma bakma,neyse demek pek yakında evleneceksiniz,Allah söyletti :Saruboceq:

canlarım ben şimdi çıkıyorum.hepinize hayırlı akşamlar...
yarın sabah kısmetse görüşürüzzzzz opuyorumnanaktan

Canım benimki geçen dönem birinci zabitlik sınavına girdi ama olmadı. Bu durumda 3. kaptan mı oluyo. Sen daha iyi bilirsin ama. Bir de ben daha yeni yeni öğreniyorum bu işleri:))))))))

evet 3.kaptan oluyo benim eşim birinci zabit 4 ay sonra süvari olcak inşallah :Saruboceq: oo daha çok şey öğrencen bunlar neki bende 12 günlük olan jursu seçicem sanırım en uygunu o bulurum kalcak bi yerde

evet 3.kaptan oluyo benim eşim birinci zabit 4 ay sonra süvari olcak inşallah :Saruboceq: oo daha çok şey öğrencen bunlar neki bende 12 günlük olan jursu seçicem sanırım en uygunu o bulurum kalcak bi yerde

Evet canım senin için en uygunu Kocaeli. Zaten 12 gün, kalacak bir yer de mutlaka bulunur.
Valla işte ucundan başından öğrenmeye başladım ben de. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…