Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Günaydııınnn,gününüz aydın,neşeniz bol olsun canlarımm opuyorumnanaktan

Günaydın o gül yüzlü SEVDıĞıME, :asigim:
Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne, :lepi:
Günaydın gün görmek için bekleyene, hihoyyyt
Günaydın, günaydın, günaydın. :teytey: :teytey:

Günaydın benim derdime derman DOSTLARIMA, :1hug:
Günaydın, dert ortağım komşularıma, :teselli:
Günaydın yardan uzak sevgiliye, turkbayragi
Günaydın, günaydın,günaydın. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın güle hasret bülbüle, zemuszemus
Günaydın bülbülün aşkı güle, a.s.
Günaydın fedakar denizci eşlerine turkbayragi alkisalkisalkis
Günaydın ,günaydın,günaydın.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

(sonunu ben uydurdum ama oldu galiba kaydirigubbakcemile3 )

günaydın kızlar.. bugün 6. sabah ve ben eşimin sesini hala duymadım. ben burda bu haldeysem kimbilir o nasıldır.. :gitme::gitme:çok özledim çok.. mafoldumben
captanınkarısı çok tşk ederim canım ilgilendiğin için opuyorumnanaktanbiraz daha rahatım herkes eşinin dediği gibi söylüyor ama ne bileyim. eşim deseydi ya bana tlf çekmeyecek merak etme belki o zaman hiç merak etmezdim. ama en son yarın görüşürz aşkım diye kapattı o da bilmiyordu demekki yoksa mutlaka uyarırdı beni. :umursamaz:
maviboncuk hatun_kvn a kesinlikle katılıyorum canım senin şu pozitifliğin maşallah çok güzel bir meziyet. insanı sakinleştiriyorsunkaydirigubbakcemile5. ayrıca biz ne kadar denizci eşi sayılırsak sen de öylesin. bir imzayla olmaz o iş. hatta bence hatun_kvn ile sen bizden daha fedakarsınız sonuçta biz kocalarımızı bekliyoruz. mecburuz size göre bir bakıma. ama siz henüz bu bağ oluşmamış birini bekliyorsanız sizin fedakarlığınız daha büyük bence. alkisalkisalkis
hatun_kvn ilk ayrılışlar çok zor olur canım.:gitme: önce bir süre inanamıcan ben sahiden biriyle mi beraberdim peki o zaman nerde durumu yaşıcan. sonra aramakta biraz geç kalınca yok uğraşamam ben ömür boyu bunu mu çekicem diyeceksin.kaydirigubbakcemile3 sonra bunları düşünürken tlfunun çalacak o arayacak. iki güzel söz şöyle içli içli çok özledim seni be diyecek. sen tlfu kapatınca beklerim ya bir ömür boyu beklerim diyeceksin.:lepi:Şeniz benim ilk ayrılığım böyle olmuştu. zaten gelince biz nişanlanmıştık. kimbilir belli mi olur belki maviboncukla seni de nişanlarız yakında Şeniz
kızlar bu arada hepinize tekrar tşkler yanımda olduğunuz için kendimi çok şanslı hissediyorum. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

canım benim,ben neşemi sizlerden alıyorum kaydirigubbakcemile5 çok mutluyum sizin aranızda olduğum için opuyorumnanaktan
bu sabah daha iyisin gibi geldi bana,şu kör olası noktadan kaydirigubbakcemile3 bi çıksın eşin hemen arıyacak seni,sen yeterki içini ferah tutmaya çalış...
ayrıca bu sabah ağzından bal damlıyor valla ,ne güzel demişsin öyle,Allah söyletti belkide,bi bakmışsın ,yakında ben ve hatun_kvn da nişanlanmışız :dance: :teytey:
söylemeye gerek varmı bilmiyorum ama hatırlatayım o zaman,biz hep yanındayızzzzz,daha önce de demiştim ya kovsanızda birimiz bile gitmeyiz bi yere kaydirigubbakcemile3

kızlar slm nasılsınız opuyorumnanaktan okuyorum yazdıklarınızı :eek: bu ara pek yanınızda olamıyorum ama aklımdasınız kaydirigubbakcemile5 dikkat edin kendinize zemuszemus

merhaba benim eşim uzakyol kaptanı şu anda seferde ve ben 5 aylık hamileyim çok yalniz hissediyorum kendimi tüm ayrılanları allah kavuştursun

yok canım ne yazıkki yok. denizk birşeyler yazmış mı diye kontrol ediyorum ben de sık sık ama o da gözükmüyor. sabır arayacak Allahın izniyle..

Evet canım kesinlikle. Zaten büyük ihtimalle az kalmıştır uydu telefonunun çekim yerine. Bizler pozitif olalım ki çevremizdeki herşey de ona göre pozitif olsun. Karamsarlık da karamsarlık getiriyo. Bu bir tek böyle şeylerde değil herşey için geçerli. Ben de gece gece ne konuştum ama. Canım dualarımız senin ve eşinle Allah'ın izniyle. Sağlıcakla kal.

merhaba benim eşim uzakyol kaptanı şu anda seferde ve ben 5 aylık hamileyim çok yalniz hissediyorum kendimi tüm ayrılanları allah kavuştursun

Amin canım, tüm ayrılanları Allah kavuşturur inşallah. Hoşgeldin bu arada foruma. Sen kendini hiç yalnız hissetme. Buradaki arkadaşların bir çoğunun eşi ya seferde ya gidecek ya da gelmek üzere. Herkes senin gibi yani. Tabi benim bildiğim kadarıyla tek farkla.
İnşallah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın Allah'ın izniyle.

merhaba aramıza hoşgeldin benim eşimde uzak yol kaptanı senin gibi bekliyorum bende Allah bian önce kavuşmanızı nasip eder inşallah:Saruboceq:

gunaydin1.gif

X