Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

2.kaptan benimki süvaride arkadaşı bakayım ne dicek:çok üzgünüm:

canım dün gece konuşmuşsun sabah konuşmadın diye mi arıcan gemiyi şimdi. valla bu baya boşuna panik olur. ben de zannettim benim gibi sen de 4-5 gündür konuşamıyorsun. gemi tlfunu süvari açmaz genelde. 3, kaptan açar ama ne bileyim ya bence aramak için çok erken

yok ben zaten senin şu kör nokta olayını sorcaktım merak ettim bende hem akşam kavga etmiştik durumu yoklayayım dedim ama cevap yok:KK43:((

yaaa gemi telefonunuda aradım çalıyo açmıyo kimse çıldırcammmmmmmmmmmmmmm:hulya:

ayy valla söylediğime pişman oldum şimdi. ben siz moral verirsiniz diye düşündüm de söyledim senin de moralini bozdum. ama bak tekrar söylüyorum daha 24 saat olmamış konuşalı. gemi tlfu bu cep tlfu değilki sürekli başında biri beklemez açmak için yapma lütfen böyle. daha çok moralim bozuldu benim de.. :gitme:

ayy valla söylediğime pişman oldum şimdi. ben siz moral verirsiniz diye düşündüm de söyledim senin de moralini bozdum. ama bak tekrar söylüyorum daha 24 saat olmamış konuşalı. gemi tlfu bu cep tlfu değilki sürekli başında biri beklemez açmak için yapma lütfen böyle. daha çok moralim bozuldu benim de.. :gitme:

geminin cep telefonu var süvaride duruyo sürekli ordan aranabiliyo uydu telefonunu aramıyorum çok pahalı oluyo canım fisfisfis

geminin cep telefonu var süvaride duruyo sürekli ordan aranabiliyo uydu telefonunu aramıyorum çok pahalı oluyo canım fisfisfis
limandalar demekki cep tlfu çektiğine göre. limanda çok yoğun oluyor onların işleri. o yüzden açamıyorlardır. arar en kısa sürede.
ama ben ne yapayım 5 gündür haber alamıyorum. ve şirket daha 1 hafta haber gelmez beklemesin demiş. :gitme: birimizin morali bozuk olduğunda diğerimiz güçlü duralımki moral verebilelim birbirimize. böyle bir hayat bizimkisi ne yapalım. Allah kocalarımızı korusun hep yanında olsun bize de sabır versin.. dua edin kızlar benim için de. öpüyorum hepinizi

tatlım biz hep yanındayız,üzme kendini.hatlarla ilgili bi sorun çıkmış olabilir,o yüzden ulaşılamıyordur.Rabbim sabır versin hepimize.Ama sen de hemen yıpratma kendini,şirketin söylediğide yani,gidip kırıcam kafalarını o olacak :eek:klava: bizim arkadaşımızın moralini nasıl bozarlar yaaaa :mymeka: çok yakında haber gelecek inşallah,bende öpüyorum canımmmm opuyorumnanaktan

bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.....
ben tam anlamıyla sizler gibi değilim henüz ama sizler DENıZCı EŞıSıNıZ !!!!
dirayetlisiniz,güçlüsünüz ve eşlerin en değerlilerisiniz....

limandalar demekki cep tlfu çektiğine göre. limanda çok yoğun oluyor onların işleri. o yüzden açamıyorlardır. arar en kısa sürede.
ama ben ne yapayım 5 gündür haber alamıyorum. ve şirket daha 1 hafta haber gelmez beklemesin demiş. :gitme: birimizin morali bozuk olduğunda diğerimiz güçlü duralımki moral verebilelim birbirimize. böyle bir hayat bizimkisi ne yapalım. Allah kocalarımızı korusun hep yanında olsun bize de sabır versin.. dua edin kızlar benim için de. öpüyorum hepinizi

canım öğrendim hint okyanusunda oldukları için tel çekmezmiş uydu telefonu alanında değilse oda çekmezmiş üzülmene gerek yok bişey olmaz dedilerşakkıdı

htcvlkn,canım bak,sevinmeliyiz o zaman,merak edilecek bişey yok gibi görünüyor :1hug: sağolsun captanınkarısı içimizi bi nebze olsun rahatlattı alkisalkisalkis Allah'ın izniyle canın kocacığın da bir an önce arasında ,senin yüreğinde ferahlasın inşallah :Saruboceq:

X