Dengesizlik değil de ne ?

Kendim güzel tatil planı yaptım, arkadaşıma da söylemiş bulundum,ay dedi ne güzel ben de geleyim dedi, yok dedim kendim gidicem. Seninle başka zaman ayrıca plan yapariz .konuyu kapattım. Benimle plan yapmak isteyen söyler birlikte ayarlarız planı. Yapılmış plana dahil olmayı seviyorlar,nasıl olsa herşey ayarlanmış.

Son düzenleme:
Ne desin ne desiinn
Hakedene bu laf söylenmeyecek de kime söylenecek? Toksik, kavgacı, çocuğunu döven, konu sahibine- eşine gram saygı duymayan, dünyayı kendi etrafında döndüğü sanan insana denecek bir laf.
Tatile gdiecegiz demiş, ben de gelem demis
eniştenin yıllık izni var demiş, başka zamana alsın demiş.
Alternatif sunulmuş, para harcayamam ama siz sizin benzinle beni gezdirin demiş.
boyle insana "hoşşt köpek" diyemeyen tatilini mahvetmeyi haketmistir bence.
Konu başlığı "dengesizlik değil mi"
Tabii ki değil. Kardeş hep aynıymış, hala daha aynı. Bir sorun yok ki onda. Stabil gitmiş,bir denge üzerinde hep toksik.
Sorun tamamen konu sahibinde

Aynen kardeşim de bunu diyor bana
Nasıl olsa gidecektiniz ben de geleyim diyor eşiyle çay içenin yanına dahil oturmam ayıp bana göre çünkü planlı bi oturuştur dediğiniz gibi.

Haklısınız
Bu yıl güya psikoloğa gittim herkese her şeyi rahatça söyleyebilmek kimseyi memnun etme çabasına girmemek için ama yok adam olmam ben
Ama cidden laf üstüne laf söylüyorlar yetişemiyorum ki en son eee teyzem çok misafirpervermiş ona olmadı giderim diyor tamam ona git diyorum ama o beni gezdirmez ki diyor salak diyor bana açıkça

O beni gezdirmez ki diyen birine ne denir
De bana onu diyeyim

Aynen kardeşim de bunu diyor bana
Nasıl olsa gidecektiniz ben de geleyim diyor eşiyle çay içenin yanına dahil oturmam ayıp bana göre çünkü planlı bi oturuştur dediğiniz gibi.
Açıkça söylüyorlar bir de, ben evli değilim ama dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla çekirdek aileye geniş aile çok sokulmamali, seninle de hep birlikte başka zaman plan yaparız diyip konuyu kapatabilirsiniz en iyisi.

Demiş ya işte yenGEnC ne diyeceğini çok güldüm agagahahahahahahh

Ben sizi konularinizdan biliyorum direk soyleyemezsiniz.şoyle diyin biz tatile gidelim dönünce sende gelirsin istedigin kadar kalırsın.gelicem derse de eşimi biliyosun baksasinin yanında rahat etmez falan de.yani sanki o suçlu degilmiste hep başkaları suçlu gibi konusun.en azından size de bulasip sinirinizi bozmaz

Gelme deyin yüzsüz herhalde

İki seçenek: ya arsız kardeşinizi eve alıp akşama kadar evde tıkılıp kalıp ona da tatili zindan edeceksiniz. Ya da biz otelden yer ayırttık. 40.000 tl. Sen bana at. Ben sana da oda alayım diyeceksiniz. Bu kadar.

Son mesajı “gelmem artık evine” oldu ben de
Keyfin bilir dedim
İnsanlardan anlayış beklemem hata ama her defasında da yapıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…