Israrla söyledim bu dediğinizi bana dediği şey siz okul açılmadan gidin tatile nolcak benim için ertele diyor
İnanın söyledim yok üstüne “ee okul varken de misafir zor geliyor diyorsun ne zaman geleceğiz” diyor
Eee zor ne yapayım
Bunu söyleyince okul varken de gelemiyoruz diyorYani bu kisi kardesiniz, baskasi olsa hadi bahane bulun da, kardesinize acik acik diyin yani. Esimin tatili var, ve sizinle gecirmek istemiyoruz. Baska zaman bekleriZ.
Merhaba herkese
Daha önce de aile ile ilgili konular çok açtım,ailem genel olarak gergin, eleştiri kabul etmeyen,ne yaparsan yap memnun edilemeyen tipler..
Şimdiki sorun şu,biz memlekete döneceğiz dönerken de tatile gitme ihtimalimiz var ama %50-50 çünkü başka masraflarımızın çıkma ihtimali var hiç gitmeyebiliriz.Neyse zaten günlerdir buradaki gerginliğin içindeyim evime gitmek için gün sayıyorum,kardeşim de (2çocuklu ve ailenin gerginlik ortalamasını arttıran ilk iki kişiden biri) senle geleyim diyor(arabamızla geldik yol parası vermemiş olurum diyor) tatil adına bir yere gitmiyorlar, benim evime gelmek istemesi normal tamam ama hem biz tatile gidebiliriz,hem eşimin yıllık iznini kullanması gerekiyor her halükarda,evde de olsak tatile de gitsek eşimle yalnız olmak istiyorum burdan dönerken,hem de aşırı öfke kontrolü olmayan biri (çocuğunu döver uyarırsın gece yarısı çocuk çombalak toplar gider,ortası yok öfkesini en üst seviyede yaşıyor)
Ben de bu sebeplerden dolayı istemiyorum ne yalan söyleyeyim ama ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum,tatile gitme ihtimalimiz var dedim olmadı sizle tatile de gelirim dedi güldü ama yapar mi yaparsiz olsanız ne dersiniz nasıl getirtmezsiniz peşinizden ?
Burası da ne güzel platform
Herkes şunu diyin bunu diyin diye yazıyor ya, aklıma mesaj attı ne yazıym diye soran kanka muhabbetleri geldi
Gagshshahahahah ben deSinir bozucu konularda kafamda karşı tarafla kavga edip kuracagim cumleleri buraya yaziyorum ben
Gagshshahahahah ben de
Bi de yazarken suratım da tripten tribe giriyor bir gör
Bunu söyleyince okul varken de gelemiyoruz diyor
Daha önce okul varken misafir ağırlayamam dedim evet ama tatilin bitişine daha var istese o zaman gelir ama o araba varken ben de geleyim diyor
HahahaahshhashahahahahHizli hizli, sanki benim olayimmis gibi hirsla yorum yazma kisminida ekliyorum
Yatılı misafir sevmiyorum evet belli de etmişimdir yorucu oluyor hele ki benim akrabalarım aşırı rahat ve aşırı hizmet bekleyip beğenmeyen tipler ona rağmen geleyim diyor bin tane şey dedim yine de istiyorBen olsam baska soyleyecek biseyin var mi der, telefonu kapatirdim. Cevap dahi vermezdim. Yillik izninizi ne zaman ve nasil kullanacaginizi ona soracak degilsiniz.
Misafir konusuna gelecek olursak yatili misafir beni yoruyor deyin. Ay sinir oldum kardesinize
Onu da söyledim o zaman da arabaya para verip gelmem diyorHuzur bozan biriyse alismistir istenmemeye.
Direk tarih verirsin, su su tarihler arasi evdeyiz, istedigin zaman buyur gel.
Yatılı misafir sevmiyorum evet belli de etmişimdir yorucu oluyor hele ki benim akrabalarım aşırı rahat ve aşırı hizmet bekleyip beğenmeyen tipler ona rağmen geleyim diyor bin tane şey dedim yine de istiyor
Teyzeme de giderim ama sen beni gezdir diye sana geleceğim diyoraraba var onun verdiği rahatlık yoksa biliyorum normalde gelmezdi bana.
Onu da söyledim o zaman da arabaya para verip gelmem diyor
Genel olarak öyleHuzur bozan biriyse alismistir istenmemeye.
Direk tarih verirsin, su su tarihler arasi evdeyiz, istedigin zaman buyur gel.
Onu da söyledim o zaman da arabaya para verip gelmem diyor
Aynen öyleyimKarsi tarafa cok fazla sey soyluyorsunuz ve alternatif uretiyosunuz bu yuzden ciddiye alinmiyor olabilirsiniz. Arabaya para verip vermemesi onun sorunu. Durumu yoksa gelmez, siz dusunmek zorunda degilsiniz.
Kocamla başbaşa kalmak istiyorum, bu kadarMerhaba herkese
Daha önce de aile ile ilgili konular çok açtım,ailem genel olarak gergin, eleştiri kabul etmeyen,ne yaparsan yap memnun edilemeyen tipler..
Şimdiki sorun şu,biz memlekete döneceğiz dönerken de tatile gitme ihtimalimiz var ama %50-50 çünkü başka masraflarımızın çıkma ihtimali var hiç gitmeyebiliriz.Neyse zaten günlerdir buradaki gerginliğin içindeyim evime gitmek için gün sayıyorum,kardeşim de (2çocuklu ve ailenin gerginlik ortalamasını arttıran ilk iki kişiden biri) senle geleyim diyor(arabamızla geldik yol parası vermemiş olurum diyor) tatil adına bir yere gitmiyorlar, benim evime gelmek istemesi normal tamam ama hem biz tatile gidebiliriz,hem eşimin yıllık iznini kullanması gerekiyor her halükarda,evde de olsak tatile de gitsek eşimle yalnız olmak istiyorum burdan dönerken,hem de aşırı öfke kontrolü olmayan biri (çocuğunu döver uyarırsın gece yarısı çocuk çombalak toplar gider,ortası yok öfkesini en üst seviyede yaşıyor)
Ben de bu sebeplerden dolayı istemiyorum ne yalan söyleyeyim ama ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum,tatile gitme ihtimalimiz var dedim olmadı sizle tatile de gelirim dedi güldü ama yapar mi yaparsiz olsanız ne dersiniz nasıl getirtmezsiniz peşinizden ?
Enişten dileklerimle demek geldi içimdenEnişten yillik izin kullanacak, evde dinlenmek istiyor deyin. Ustelerse adamin yilda 1 izmi var onuda 4 cocukla gecirmesin dersiniz. Neden herseyi soylemekten cekiniyorsunuz?
İstemiyor kocam gidiyorum mecburen de kestirip atAynen öyleyimkardeş olunca mecbur hissediyorum halbuki burda onun evinde doğumgünümde eşim çiçek yolladı gördü
Ben de minik bir pasta alayım üflesin demedi
Beklentim yok ama kendileri öyle ince düşünceli değilken benden ekstra şeyler beklemeleri çok sinir bozucu
Aynen öyleyimkardeş olunca mecbur hissediyorum halbuki burda onun evinde doğumgünümde eşim çiçek yolladı gördü
Ben de minik bir pasta alayım üflesin demedi
Beklentim yok ama kendileri öyle ince düşünceli değilken onu beklemeleri çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?