Dengesizlik değil de ne ?

“İlla istemediğimi söyletme, seni istemediğim için kılıf uyduruyorum demek istemiyorum” diyin

Israrla söyledim bu dediğinizi bana dediği şey siz okul açılmadan gidin tatile nolcak benim için ertele diyor
İnanın söyledim yok üstüne “ee okul varken de misafir zor geliyor diyorsun ne zaman geleceğiz” diyor
Eee zor ne yapayım

Ben olsam baska soyleyecek biseyin var mi der, telefonu kapatirdim. Cevap dahi vermezdim. Yillik izninizi ne zaman ve nasil kullanacaginizi ona soracak degilsiniz.

Misafir konusuna gelecek olursak yatili misafir beni yoruyor deyin. Ay sinir oldum kardesinize

Yani bu kisi kardesiniz, baskasi olsa hadi bahane bulun da, kardesinize acik acik diyin yani. Esimin tatili var, ve sizinle gecirmek istemiyoruz. Baska zaman bekleriZ.
Bunu söyleyince okul varken de gelemiyoruz diyor
Daha önce okul varken misafir ağırlayamam dedim evet ama tatilin bitişine daha var istese o zaman gelir ama o araba varken ben de geleyim diyor

Baya dümdüz.
Biz başbaşa planımız var, müsait değiliz.

Bunu söyleyince okul varken de gelemiyoruz diyor
Daha önce okul varken misafir ağırlayamam dedim evet ama tatilin bitişine daha var istese o zaman gelir ama o araba varken ben de geleyim diyor

Huzur bozan biriyse alismistir istenmemeye.
Direk tarih verirsin, su su tarihler arasi evdeyiz, istedigin zaman buyur gel.

Yatılı misafir sevmiyorum evet belli de etmişimdir yorucu oluyor hele ki benim akrabalarım aşırı rahat ve aşırı hizmet bekleyip beğenmeyen tipler ona rağmen geleyim diyor bin tane şey dedim yine de istiyor

Teyzeme de giderim ama sen beni gezdir diye sana geleceğim diyor araba var onun verdiği rahatlık yoksa biliyorum normalde gelmezdi bana.

Onu da söyledim o zaman da arabaya para verip gelmem diyor

Karsi tarafa cok fazla sey soyluyorsunuz ve alternatif uretiyosunuz bu yuzden ciddiye alinmiyor olabilirsiniz. Arabaya para verip vermemesi onun sorunu. Durumu yoksa gelmez, siz dusunmek zorunda degilsiniz.

Huzur bozan biriyse alismistir istenmemeye.
Direk tarih verirsin, su su tarihler arasi evdeyiz, istedigin zaman buyur gel.
Genel olarak öyle
Ben memlekete geldiğimden beri kim beni çaya çorbaya çağırsa “vayy beni neden çağırmadınız” diyor

Karsi tarafa cok fazla sey soyluyorsunuz ve alternatif uretiyosunuz bu yuzden ciddiye alinmiyor olabilirsiniz. Arabaya para verip vermemesi onun sorunu. Durumu yoksa gelmez, siz dusunmek zorunda degilsiniz.
Aynen öyleyim kardeş olunca mecbur hissediyorum halbuki burda onun evinde doğumgünümde eşim çiçek yolladı gördü
Ben de minik bir pasta alayım üflesin demedi
Beklentim yok ama kendileri öyle ince düşünceli değilken benden ekstra şeyler beklemeleri çok sinir bozucu

Kocamla başbaşa kalmak istiyorum, bu kadar

İstemiyor kocam gidiyorum mecburen de kestirip at

Kardes, eş, cocuk gibi insanlara da sınır cizmek gerekiyor. Sınırlar genelde kotu algilaniyor, mesafe ve soğukluk olarak goruluyor ama oyle degil. O kisilerin hayatimizda kalmasi icin sınır cizilmesi gerekir. Aksi halde birgun oyle bir patlama yasarsiniz ki bidaha gorusmek dahi istemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…