Açık ve net iletişim.Merhaba herkese
Daha önce de aile ile ilgili konular çok açtım,ailem genel olarak gergin, eleştiri kabul etmeyen,ne yaparsan yap memnun edilemeyen tipler..
Şimdiki sorun şu,biz memlekete döneceğiz dönerken de tatile gitme ihtimalimiz var ama %50-50 çünkü başka masraflarımızın çıkma ihtimali var hiç gitmeyebiliriz.Neyse zaten günlerdir buradaki gerginliğin içindeyim evime gitmek için gün sayıyorum,kardeşim de (2çocuklu ve ailenin gerginlik ortalamasını arttıran ilk iki kişiden biri) senle geleyim diyor(arabamızla geldik yol parası vermemiş olurum diyor) tatil adına bir yere gitmiyorlar, benim evime gelmek istemesi normal tamam ama hem biz tatile gidebiliriz,hem eşimin yıllık iznini kullanması gerekiyor her halükarda,evde de olsak tatile de gitsek eşimle yalnız olmak istiyorum burdan dönerken,hem de aşırı öfke kontrolü olmayan biri (çocuğunu döver uyarırsın gece yarısı çocuk çombalak toplar gider,ortası yok öfkesini en üst seviyede yaşıyor)
Ben de bu sebeplerden dolayı istemiyorum ne yalan söyleyeyim ama ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum,tatile gitme ihtimalimiz var dedim olmadı sizle tatile de gelirim dedi güldü ama yapar mi yaparsiz olsanız ne dersiniz nasıl getirtmezsiniz peşinizden ?
Açıkça, eşimle başbaşa olacağız. Yıllık iznimizi başbaşa kullanacağız diyeceksiniz. Bırakın kırılsın, en fazla 1 ay küs kalır. Ancak sizin 12 aylık bir zamandaki tek tatil fırsatınız kaçmamış olur.Aradı kardeşim erteleyin diyor iznieşim için erteleyemem deyince kızıyor tamam dememi bekliyor ben de tamam demem ve Allah içimi biliyor ki huysuz olduğu için hiç mi hiç istemiyorum
Bazen diyorum ki ya ben aşırı anlayışlı biriyim ya da bu tür insanlar aşırı rahat
Kampa gideriz demiştim onun için de ben de gelirim planınız bozulmaz diyor ablanın eşi yanındayken aynı çadırda uyumak neyin kafası biri bana anlatsın
Delircem
Otelden yer ayırtın ve parasını ödeyin. Ona da sonradan söyleyin. Sana söylemiştim dersiniz. Fikirsiz insanları hiç sevmiyorumMerhaba herkese
Daha önce de aile ile ilgili konular çok açtım,ailem genel olarak gergin, eleştiri kabul etmeyen,ne yaparsan yap memnun edilemeyen tipler..
Şimdiki sorun şu,biz memlekete döneceğiz dönerken de tatile gitme ihtimalimiz var ama %50-50 çünkü başka masraflarımızın çıkma ihtimali var hiç gitmeyebiliriz.Neyse zaten günlerdir buradaki gerginliğin içindeyim evime gitmek için gün sayıyorum,kardeşim de (2çocuklu ve ailenin gerginlik ortalamasını arttıran ilk iki kişiden biri) senle geleyim diyor(arabamızla geldik yol parası vermemiş olurum diyor) tatil adına bir yere gitmiyorlar, benim evime gelmek istemesi normal tamam ama hem biz tatile gidebiliriz,hem eşimin yıllık iznini kullanması gerekiyor her halükarda,evde de olsak tatile de gitsek eşimle yalnız olmak istiyorum burdan dönerken,hem de aşırı öfke kontrolü olmayan biri (çocuğunu döver uyarırsın gece yarısı çocuk çombalak toplar gider,ortası yok öfkesini en üst seviyede yaşıyor)
Ben de bu sebeplerden dolayı istemiyorum ne yalan söyleyeyim ama ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum,tatile gitme ihtimalimiz var dedim olmadı sizle tatile de gelirim dedi güldü ama yapar mi yaparsiz olsanız ne dersiniz nasıl getirtmezsiniz peşinizden ?
Demiş de kardeşi izninizi erteletin demişEnişten yillik izin kullanacak, evde dinlenmek istiyor deyin. Ustelerse adamin yilda 1 izmi var onuda 4 cocukla gecirmesin dersiniz. Neden herseyi soylemekten cekiniyorsunuz?
"S.ktir git başıma dert olma" de, bu kadar basit.hem de aşırı öfke kontrolü olmayan biri (çocuğunu döver uyarırsın gece yarısı çocuk çombalak toplar gider,ortası yok öfkesini en üst seviyede yaşıyor)
Aradı kardeşim erteleyin diyor iznieşim için erteleyemem deyince kızıyor tamam dememi bekliyor ben de tamam demem ve Allah içimi biliyor ki huysuz olduğu için hiç mi hiç istemiyorum
Bazen diyorum ki ya ben aşırı anlayışlı biriyim ya da bu tür insanlar aşırı rahat,Kampa gideriz demiştim onun için de ben de gelirim planınız bozulmaz diyor ablanın eşi yanındayken aynı çadırda uyumak neyin kafası biri bana anlatsın
Delircem
Israrla söyledim bu dediğinizi bana dediği şey siz okul açılmadan gidin tatile nolcak benim için ertele diyorEnişten yillik izin kullanacak, evde dinlenmek istiyor deyin. Ustelerse adamin yilda 1 izmi var onuda 4 cocukla gecirmesin dersiniz. Neden herseyi soylemekten cekiniyorsunuz?
Ne desin ne desiinn"S.ktir git başıma dert olma" de, bu kadar basit.
Bunu diyemiyorsan da çek bir ömür sana gram saygısı olmayan insanların triplerini.
Ertelemiyorum gelmeni de istemiyorum kocamla da mı rahat yok diyin.Israrla söyledim bu dediğinizi bana dediği şey siz okul açılmadan gidin tatile nolcak benim için ertele diyor
İnanın söyledim yok üstüne “ee okul varken de misafir zor geliyor diyorsun ne zaman geleceğiz” diyorKoskoca adam sana gore mi yillik izin kullanacak, yorulmus ve simdi dinlenmek istiyor, sana soracak degil falan desenize. Siz sustukca tepenize biniyor
Yengec'e katılıyorum ve diyorum ki kardeşinize 'hass.ktr ordan işine bak' diyin.Israrla söyledim bu dediğinizi bana dediği şey siz okul açılmadan gidin tatile nolcak benim için ertele diyor
gıcık oldum, ver bacını bize biz güzel dille anlatalımİnanın söyledim yok üstüne “ee okul varken de misafir zor geliyor diyorsun ne zaman geleceğiz” diyor
Eee zor ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?