merhaba kızlar. daha once actığım konulardan belki bilirsiniz. 1 bucuk yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla o kadar saçma sebeplerden tartışıyoruz ki. aslında iyi bir insandır ama sadece aramızın iyi olduğu zamanlarda. daha önce tartışdıgımızda surekli ayrılmayı dile getirdigimiz için basitleştirdi bu ilişkiyi sanırım ben kendimi ona karşı değerrsiz hissediyorum. aramız iyi oldugunda gayet iyiyiz ama aramız kötü oldugunda odundan farkı kalmıyor soguk konuşmalar ısteksiz davranmalar vs. örneğin bugün basit bi nedenden dolayı tartstık konu büyüdü de büyüdü. konuşurken beni tınlamayan dalga gecer gibi tavırlar takındı ve bu beni o kadar uzuyor kı bı anlık snirle bitsin o zaman falan dedim. konuşamaya devam ettik ve konuşmanın devamında bana sen daha benım suratıma telefonu kapatamıyorsun falan dedi. ayrılmam konusu da onun bana yalvarıp yalvarmayacagını gormem içinmiş öyle düşünüyor. oysa ki ben cidden her tartışma sonucunda bu vurdumduymazlıga ve her seferınde ilk adımı atmaya dayanamadığım için kendimi değersiz hissettiğim için bitirmek istedim. deliler gibi seviyorum aşığım ama gercekten ben ayrılıyorum dediğimde bile bana tamam diyor. kapatıyorum diyorum tamam diyor. kapatıyorum aptal gibi geri arıyorum yani nöyle yaptıgım çok zaman oldu. galiba beni cebinde olarak gormeye basladı son bırkac aydır bu boyle. normalde aramız iyiyken melek gibidir en ufak bişey olsun yanımda olur desteğini esirgemez asla her dakıka ilgi gösterir ve gayet sevecen davranır ama aramız bozulsun tarttısalım bu moda giriyor. sanıyor ki ben onun hep bana yalvarmasını istiyorum oyle diyor bana. yapmazmış bunu yalvarmazmış. ben yalvarsın demıyorum kı hatalarını gorsun hatalı olunca sadece bu. her zaman haklı haksız ben ugrasırsam bu ilişki nereye kadar gider. bıraz tez canlıyım sanırsam bazen o kadar dengesizleşiyorum ki hemen aramak sesini duymak sorunları halletmek istiyorum. ben halletmek ısteyınce oturup konuşuyoruz ama o kac zamandır haksız da olsa oturup sorunlarrımızı çözelim diye gelmedi bana. hep ben. bilmiyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen ama cevreme de anlatıyorum onun da haksıız oldugu pek çok konu olmasına ragmen her zaman ben ugrastım. ben kendime köle aramıyorum veya kımseye kole olmak da istemiyorum sadece dengeyı saglamak istiyorum güçlü olmak istemiyorum ama ne zaman kendıme söz versem tutamadım. telefonda konuşurken bu yaptıkları aklıma gelınce aglıyorum ama elımde degıl tutamıyorum kı kendımı onu bıle umursamıyor sankı bilmiyorum. bı duzelıyor senı sevıyorum falan dıyor ondan sonra ben ters bısey soylesem o ıyıce terslenıyor. dusunsenıze sen dha telefonu kapatamıyosun ılk benım kapamamı beklıyosun ayrılırken bıle dıyor. ayrılırken bıle konusuyosun gercekten ayrılmak ıstesen bu kadar konusup durmazsın benı denemek ıcın cocukca yollara basvurma vs dedı bugun. bıde konusuyorum bısey anlatıyorum cocuk gibi taklıdımı yapıyor bıkac kere daha yaptı bozuldugumu blıyor snırlenınce bunu yapıyor bana o bana ayrılalım dese bırsuru kez arar ona verdıgım degerı anlatırdım bu kız halımle evıne bıle gıderım ama ben bıttı dedığımde tamam deyıp kapatmamı beklıyor. aslında ghiç böyle bi insan değildir üzüldügümü söylüyorum bu seferde hep arıyım dmı sevil seni sen de acma köle olayım sna bnu istiyorsun falan dıyor. ben öyle bişey istemıyorum asla belırtıyorum ama anlamıyor. ya ben sadece sorun bendeyse duzeltmek veya sorun ondaysa akllanmasını istiyorum. bugun en son bıraz once knustuk gercekten ayrılmak ısteseydın bu kdr knusup durmazdın kapatamıyorsun vs deyınce kapatıyorum dedım kapat dedı ve kapadım bende gerı de aramadım. zaten knusurken bıle uykum var falan dıyordu ben aramıstım onu. benımde uykum var ama sorunu tam olarak çözmeden uyumak ıstemem başım kazan gibi de olsa yarın sabah erken kalkacak olsam da. eskıden o da böyleydı bır anda değişti. bır kere de bunlar senın duzelmen ıcın taktık falan demıstı böyle taktık mı olur allah askına? ben çok üüzlüncede senı üzüyorum hep benleyken mutsuzsun bitsin vs demişliği var ama ben hayır deyınce uzatmazdı ayrılmazdı.bilmiyorum ben sadece dengeli bi ilişki istiyorum kızlar. aramayın etmeyın dıyor herkes bende onu başarmak istiyorum. ben mi haksızım bilmiyorum ama bunlara kim dayanır ki