- 29 Ağustos 2018
- 4.252
- 4.211
- 133
Cok uzuldum kimyasal oluyo sanirim yaşadiginiz rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin biliyorum bosuna yiprattigimi aslinda bu kadar cok uzulmem inancimin azalmadi artik kabullenmek olmayacak die cok ilimli anlayisli bi insanim aslinda kndimle konusur mantigi bulmaya calisirim ama hayatimda en zayif noktam buymus onu farkettim mantigim bu konuda calismiyo sıkıyorum kndimi artik en fazla gozlerim doluyo sonra baska konuya yöneliyorum sanirim cok sulu gozlu ve duygusal olmamda bni bu kadar hassas yapti. Cidden o kadar mucizeli hikayeler duydumki ama kndim konusunda mucize olmayacak gibi geliyo bu taş bulup ayse die seven bi turk filmi var ya kara taş o kadin bnim diorumBen ilk defa kendimi Bu kadar boşlukta hissettim işin kötü tarafı eşimi de umutlandirdim belki bu yüzden o kadar çok ağladım ben bu ay hsg çekilmiştim yazılanları okuyunca insanların çoğu gebe kalmış bu işlemden sonra regla 3 4 gun varken beta 7.13 cıkti ilk defa bu sayıyı gördüm ama o kadar çok umutlandım ki icim kıpır kıpırdı regl 1 gün gecikti ertesi gün test yaptım 5 e düşmüştü sonrası kırmızılar gördüm. Çevremdeki beraber dugun yaptığım ark akrabalarim hemen hemen hepsi hamile veya doğum yaptı eşim taraftan konuşmalar olmuş acaba bi sıkıntısı mı var hamile kalamıyor vs vs diye bana soranlara ise düşünmüyorum dedim gebelik erken hayatımı yasayacam daha vaktim bol diye konuyu kapatırdım. Şimdi sizin de daha 3 sene olmuş siz çok erken ümitsizliğe kapılmışsınız kuzenim tam 15 sene sonra ikizleri oldu düşünsenize dile kolay bizimki ne ki . Üzülmeyin kendinizi o kadar çok yıpratmışsınız ki akışına bırakmak gerekmiş bunu ilk defa anladım zamanı var demek ki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşallah en kısa zamanda nasip eder