• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyip Hic hamile kalamayanlar

Ben ilk defa kendimi Bu kadar boşlukta hissettim işin kötü tarafı eşimi de umutlandirdim belki bu yüzden o kadar çok ağladım ben bu ay hsg çekilmiştim yazılanları okuyunca insanların çoğu gebe kalmış bu işlemden sonra regla 3 4 gun varken beta 7.13 cıkti ilk defa bu sayıyı gördüm ama o kadar çok umutlandım ki icim kıpır kıpırdı regl 1 gün gecikti ertesi gün test yaptım 5 e düşmüştü sonrası kırmızılar gördüm. Çevremdeki beraber dugun yaptığım ark akrabalarim hemen hemen hepsi hamile veya doğum yaptı eşim taraftan konuşmalar olmuş acaba bi sıkıntısı mı var hamile kalamıyor vs vs diye bana soranlara ise düşünmüyorum dedim gebelik erken hayatımı yasayacam daha vaktim bol diye konuyu kapatırdım. Şimdi sizin de daha 3 sene olmuş siz çok erken ümitsizliğe kapılmışsınız kuzenim tam 15 sene sonra ikizleri oldu düşünsenize dile kolay bizimki ne ki . Üzülmeyin kendinizi o kadar çok yıpratmışsınız ki akışına bırakmak gerekmiş bunu ilk defa anladım zamanı var demek ki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşallah en kısa zamanda nasip eder
Cok uzuldum kimyasal oluyo sanirim yaşadiginiz rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin biliyorum bosuna yiprattigimi aslinda bu kadar cok uzulmem inancimin azalmadi artik kabullenmek olmayacak die cok ilimli anlayisli bi insanim aslinda kndimle konusur mantigi bulmaya calisirim ama hayatimda en zayif noktam buymus onu farkettim mantigim bu konuda calismiyo sıkıyorum kndimi artik en fazla gozlerim doluyo sonra baska konuya yöneliyorum sanirim cok sulu gozlu ve duygusal olmamda bni bu kadar hassas yapti. Cidden o kadar mucizeli hikayeler duydumki ama kndim konusunda mucize olmayacak gibi geliyo bu taş bulup ayse die seven bi turk filmi var ya kara taş o kadin bnim diorum 🤪

Hiç bekleme tüp bebek yaptır canım kendini boşa yıpratma ben öyle yapıcam artık sıkıldım bi arkadaşım gözümün içine baka baka 2 yi de yaparım 3. Yü 4.yü 5. Yi de hatta 6. Yı bile yaparım dedi 2. Bebeğine hamileyken bebeğinin 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldu kimsenin canını yakmam ak lazım bende dahil agzımızdab çıkan her kelimeye dikkat etmeli ben çok üzüldüm şahsen
Allah korusun ve yardimcisi olsun tabiki veren allah alan allah kelimeler cok önemli yasattigini yasatmadan birakmazmis derler tup bebek bnada mantikli gelio ama bi sene beklemm lazim ki para biriktiriyim yoksa zor .s

amin ins Insan kendini tek saniyor ama bir cok kisi var boylee ama cevremizde hemen hamile kalanda var Rabbimin takdiri ne diyelim
Ewt öle aslinda bazilari haketmiyo rabbimin isine karisilmaz ama döven sokaga atan cöpten cikan adamlar ne kadar sansli oldugunu bilmiyolar cok tuhaf.

Esim keciboynuzu özu iciyo onu bile zor icirttim kullanmiyo doktorun dedigi daha önemliymis. Ben zeytin yagli incir yiyorum bu ay ve meryem onu , suresi onlarida denicem bi onlar kaldi zaten 😑 o pozisyonu da denedim olmadi olmuyo iste nasip. Bende dusundum evlatlil konusunu bn ona anne o bana yawru olur ikimizin yarasina derman oluruz bi 40 yasimda fln dusunuyorum olmazsa tabi esimde onayliyo rabbim kimseyi bos birakmasin
Amin canım zaten tüp bebekte yaptırabilirsin.. Evlatlık alana kadar yani tüp bebek gibi bir şansınız var ne güzel. Bu kadar üzüleceğinize yaptırın gitsin..:KK51:

Amin canım zaten tüp bebekte yaptırabilirsin.. Evlatlık alana kadar yani tüp bebek gibi bir şansınız var ne güzel. Bu kadar üzüleceğinize yaptırın gitsin..:KK51:
Yok cnm zaten ilk tup bebek istiom oyuzden para biriktircem 40 yasima kadar olmazsa evlatlik dusunuyom 25 de evlendim sonucda 40 ii bkleme sureci.

Eklentiler

• ED867FA3-92E6-44B1-918D-87357FC320F1.webp
    ED867FA3-92E6-44B1-918D-87357FC320F1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 40
  • C6481476-476C-4B3D-9C7D-ED83B48D8683.webp
    C6481476-476C-4B3D-9C7D-ED83B48D8683.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 44
Back
X