Deneyimsizlik

Yok sogumamistir artık senden bekliyordur ama, çünkü yeni değilsiniz 4 ay olmuş yavaştan sen de harekete geç. Ara, napiyosun merak ettim de bir konu aç sen neler yaptığını anlat ya da o günkü planlarından bahset

Duyurmamak söyle o watsap harici sosyal medya kullanmıyor zaten sevmiyor o işleri zaten ama yakın arkadaşlar falan biliyor iliski durumunu birbirimizin telefonun da ayrı ayrı fotolar var ama birlikte çekinmek ikimizin de aklına gelmedi açıkçası ki ben zaten foto cektirmekten pek hoslanmam.
Duyurmamak durumu yakın çevre için çünkü ben daha gencim, önümde doktora sureci var, kadro bulmam gerek ve evlenmek planlarım dahilinde değil daha. Onun yaşı baya olduğu için yakın çevresi duyar da evlenmesini falan isterler diye aklım çıkıyor(her aile gibi onun ailesi de evlenmesini istiyor) daha çok yeni ilişkimiz şimdiden plan yapmamak lazım gibi geliyor bana:/

kaç yaşında ki ?

Bunu deneyeceğim o zaman arada bazen geceleri falan arayım bir ben de ama msj konusunda cok takıntılı bir adam değil, son konuşmamızda da bende cok msj atamıyorum dedim o da ben bunlara takacak yasi çoktan geçtim ki zaten sürekli msj atıp haber almak istemen beni de sıkar diyen bir adam:/

Biz nisanliyken esim gece gunduz arardi hatta ben bunalip telefonu cekmeceye birakirdim bakmadim diye kiyamet kopardi.bence bu asiri ama sizinki de normal gelmedi bana

Biz nisanliyken esim gece gunduz arardi hatta ben bunalip telefonu cekmeceye birakirdim bakmadim diye kiyamet kopardi.bence bu asiri ama sizinki de normal gelmedi bana
Herkesin ilişki yaşayışi başka demek ki, iste normal olup olmadığını bilmiyorum bende, ben msj yazinca ters bir cevap alsam sorun var derim ama öyle bir durumda yok yani, o yuzden bekleyip görmek en iyisi, olursa olur olmazsa olmaz

Gittikçe görüşme süreleri uzamıyorsa grafik tersine demektir

Hayirlisi olsun hakkinizda.ama sakin sen benimle hic ilgilenmiyorsun deme cunku kendini bise sanmaya baslar o nasilsa sende oyle ol

Hayirlisi olsun hakkinizda.ama sakin sen benimle hic ilgilenmiyorsun deme cunku kendini bise sanmaya baslar o nasilsa sende oyle ol
Kesinlikle dedim ya içimdeki düşünceleri onunla paylaşmıyorum, devam ederse güzel olur ama biterse de yapacak bisi yok arkama bile bakmadan çeker giderim bende:) Kimseye yalvararak kendimi küçültemem, daha yaşım genç nasılsa karşıma başkaları da çıkar ya da hic olmadi kedimle, köpeğimle yalnız yaşarım:))

Aynen daha yasiniz genc kimler cikar karsiniza bu arada deger veren biriyle evlilik cok guzel bisey.Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…