- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Yok sogumamistir artık senden bekliyordur ama, çünkü yeni değilsiniz 4 ay olmuş yavaştan sen de harekete geç. Ara, napiyosun merak ettim de bir konu aç sen neler yaptığını anlat ya da o günkü planlarından bahsetİşte sanırım şu anda o durumu yaşıyoruz biz, sanki benden bekliyor msj ve arama işini.
Neden derseniz msjlarima falan güzel cevap veriyor, bir soğukluk hissetmiyorum yani, arayınca güzel konuşuyor diyeceğim adam aramıyor benden soğudu öyle bir durumda yok yani:))
Duyurmamak söyle o watsap harici sosyal medya kullanmıyor zaten sevmiyor o işleri zaten ama yakın arkadaşlar falan biliyor iliski durumunu birbirimizin telefonun da ayrı ayrı fotolar var ama birlikte çekinmek ikimizin de aklına gelmedi açıkçası ki ben zaten foto cektirmekten pek hoslanmam.Deneyimin çok fazla fayda sağladığını düşünmüyorum. O yüzden bu konuda rahat ol. Çünkü her ilişkinin dinamiği ve ilerleyişi farklı olduğundan, önceki tecrübeler (?) çok fayda sağlamaz.
Burada önemli olan ilişkinizin gidişat ve ilerleyişine odaklanıp, sınırlarınızı öğrenip, onlara saygı duyarak, orta yolları bularak, beklenti ve fikirlerinizi paylaşarak ilişkiyi devam ettirmek. 4 ay artık bir şeylerin ufaktan oturup netleşmeye başladığı zaman sayılabilir. Bugünleri güzel değerlendirmek, en doğrusu...
2-3 gün hiç konuşmamak kısmı bana biraz fazla geldi yalnız. İlişkisi olan insanın hiç değilse akşamları yatmadan evvel aramaları ya da mesajlaşmaları, birbirilerini merak etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Onun dışında duyurmama kısmı biraz garip geldi. İlişki duyurmak zaten tuhaf, biz sevgiliyiz diye herkese gidip söyleyecek haliniz yok elbette. Ancak çekilmiş fotoğrafınızı paylaşmak, profil fotoğrafı yapmak vb şeylerden geri durmak, ilişkisi yok izlenimi veren insan olmak, biraz garip...
kaç yaşında ki ?Duyurmamak söyle o watsap harici sosyal medya kullanmıyor zaten sevmiyor o işleri zaten ama yakın arkadaşlar falan biliyor iliski durumunu birbirimizin telefonun da ayrı ayrı fotolar var ama birlikte çekinmek ikimizin de aklına gelmedi açıkçası ki ben zaten foto cektirmekten pek hoslanmam.
Duyurmamak durumu yakın çevre için çünkü ben daha gencim, önümde doktora sureci var, kadro bulmam gerek ve evlenmek planlarım dahilinde değil daha. Onun yaşı baya olduğu için yakın çevresi duyar da evlenmesini falan isterler diye aklım çıkıyor(her aile gibi onun ailesi de evlenmesini istiyor) daha çok yeni ilişkimiz şimdiden plan yapmamak lazım gibi geliyor bana:/
Bunu deneyeceğim o zaman arada bazen geceleri falan arayım bir ben de ama msj konusunda cok takıntılı bir adam değil, son konuşmamızda da bende cok msj atamıyorum dedim o da ben bunlara takacak yasi çoktan geçtim ki zaten sürekli msj atıp haber almak istemen beni de sıkar diyen bir adam:/Yok sogumamistir artık senden bekliyordur ama, çünkü yeni değilsiniz 4 ay olmuş yavaştan sen de harekete geç. Ara, napiyosun merak ettim de bir konu aç sen neler yaptığını anlat ya da o günkü planlarından bahset
34 yaşında o ailem evlenmemi istiyor ama artık umudu kestiler diyen birisi yani, ortaya çıksak kesin evlilik gundeme gelir ki o da senle evlenmek isterim diyen birisi, onu tek durduran benim düşüncelerim:)kaç yaşında ki ?
Biz nisanliyken esim gece gunduz arardi hatta ben bunalip telefonu cekmeceye birakirdim bakmadim diye kiyamet kopardi.bence bu asiri ama sizinki de normal gelmedi banaArkadaşlar merhaba ben 26 yaşında, akademik kariyer peşinde koşan bir kadınım. Sorunum şu ki uzun yıllardır sürekli ders çalışmaktan hiç ilişki deneyimim olmadı. Bu yaşıma kadar kimseyle sevgili olmadım ve bu hep çevrem tarafından garip karşılandı. Bu durumu aslında hiç kafaya takmadım çünkü hayatta belli amaçlarım vardı ve açıkçası yalnızlık beni korkutan bir durum değildi, hatta yalnızlığı sevdiğim bile söylenebilir. Kafamın rahat olması hoşuma gidiyordu taki karşıma birisi cikana kadar...
Bu kişi karşıma çıktığından beri deneyimsiz olmanın ne kadar kötü olduğunu anlamaya başladım. İlişkimiz kısa süre önce başladı ve uzak mesafe iliskisimiz var. Benden biraz büyük bir adam ve daha önce hayatında birçok sevgilisi olmuş. İlişkimiz çok yeni olduğu için çevreye duyurmayi şu anda pek düşünmüyoruz, birbirimizi tanıyıp duruma göre geleceğe bakmayı düşünüyoruz.
Ben çok fazla deneyimsiz olduğumu ona belli etmemeye çalışıyorum açıkçası. Zaten sürekli mic mic ilişkilerde pek bana göre değil. Size sormak istediğim şu ilişkimizin 4. ayını yaşıyoruz. İlk zamanlar birbirini tanıma düşüncesi ile hergun telefon görüşmeleri(bu görüşmeler çoğu zaman 1 saat falan sürerdi), sürekli mesajlasmalar oluyordu. Ama son 1 ayda bunlar azaldı tabiki gün içinde arada sırada mesajlasmalar var ama bazı günler(2,3 falan sürüyor bazen) yoğunluktan dolayı hic konuşmadığımız, mesajlasmadigimiz oluyor. Ben onu pek aramıyorum açıkçası genellikle ondan bekliyorum, ters bir zamanda aramis falan olmayim diye.
Mesaj attığım zaman da gayet güzel cevaplar veriyor(gecen günlerde ne yapıyorsun dediğimde kuzenler ile oturuyoruz diye fotoğraf yolladı mesela).
Şimdi deneyimsizlik burada ortaya çıkıyor arkadaşlar bir süre sonra ilişkinin böyle olması normal midir, yoksa bir sorun olduğuna mı işarettir? Yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Not:kafamdaki düşünceleri ve kuşkuları karşıya hiç yansıtmadim.
Herkesin ilişki yaşayışi başka demek ki, iste normal olup olmadığını bilmiyorum bende, ben msj yazinca ters bir cevap alsam sorun var derim ama öyle bir durumda yok yani, o yuzden bekleyip görmek en iyisi, olursa olur olmazsa olmazBiz nisanliyken esim gece gunduz arardi hatta ben bunalip telefonu cekmeceye birakirdim bakmadim diye kiyamet kopardi.bence bu asiri ama sizinki de normal gelmedi bana
Gittikçe görüşme süreleri uzamıyorsa grafik tersine demektirArkadaşlar merhaba ben 26 yaşında, akademik kariyer peşinde koşan bir kadınım. Sorunum şu ki uzun yıllardır sürekli ders çalışmaktan hiç ilişki deneyimim olmadı. Bu yaşıma kadar kimseyle sevgili olmadım ve bu hep çevrem tarafından garip karşılandı. Bu durumu aslında hiç kafaya takmadım çünkü hayatta belli amaçlarım vardı ve açıkçası yalnızlık beni korkutan bir durum değildi, hatta yalnızlığı sevdiğim bile söylenebilir. Kafamın rahat olması hoşuma gidiyordu taki karşıma birisi cikana kadar...
Bu kişi karşıma çıktığından beri deneyimsiz olmanın ne kadar kötü olduğunu anlamaya başladım. İlişkimiz kısa süre önce başladı ve uzak mesafe iliskisimiz var. Benden biraz büyük bir adam ve daha önce hayatında birçok sevgilisi olmuş. İlişkimiz çok yeni olduğu için çevreye duyurmayi şu anda pek düşünmüyoruz, birbirimizi tanıyıp duruma göre geleceğe bakmayı düşünüyoruz.
Ben çok fazla deneyimsiz olduğumu ona belli etmemeye çalışıyorum açıkçası. Zaten sürekli mic mic ilişkilerde pek bana göre değil. Size sormak istediğim şu ilişkimizin 4. ayını yaşıyoruz. İlk zamanlar birbirini tanıma düşüncesi ile hergun telefon görüşmeleri(bu görüşmeler çoğu zaman 1 saat falan sürerdi), sürekli mesajlasmalar oluyordu. Ama son 1 ayda bunlar azaldı tabiki gün içinde arada sırada mesajlasmalar var ama bazı günler(2,3 falan sürüyor bazen) yoğunluktan dolayı hic konuşmadığımız, mesajlasmadigimiz oluyor. Ben onu pek aramıyorum açıkçası genellikle ondan bekliyorum, ters bir zamanda aramis falan olmayim diye.
Mesaj attığım zaman da gayet güzel cevaplar veriyor(gecen günlerde ne yapıyorsun dediğimde kuzenler ile oturuyoruz diye fotoğraf yolladı mesela).
Şimdi deneyimsizlik burada ortaya çıkıyor arkadaşlar bir süre sonra ilişkinin böyle olması normal midir, yoksa bir sorun olduğuna mı işarettir? Yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Not:kafamdaki düşünceleri ve kuşkuları karşıya hiç yansıtmadim.
Hayirlisi olsun hakkinizda.ama sakin sen benimle hic ilgilenmiyorsun deme cunku kendini bise sanmaya baslar o nasilsa sende oyle olHerkesin ilişki yaşayışi başka demek ki, iste normal olup olmadığını bilmiyorum bende, ben msj yazinca ters bir cevap alsam sorun var derim ama öyle bir durumda yok yani, o yuzden bekleyip görmek en iyisi, olursa olur olmazsa olmaz
Bunu anlamadım yani ayrılık yakın mı demek istiyorsunuz?Gittikçe görüşme süreleri uzamıyorsa grafik tersine demektir
Kesinlikle dedim ya içimdeki düşünceleri onunla paylaşmıyorum, devam ederse güzel olur ama biterse de yapacak bisi yok arkama bile bakmadan çeker giderim bende:) Kimseye yalvararak kendimi küçültemem, daha yaşım genç nasılsa karşıma başkaları da çıkar ya da hic olmadi kedimle, köpeğimle yalnız yaşarım:))Hayirlisi olsun hakkinizda.ama sakin sen benimle hic ilgilenmiyorsun deme cunku kendini bise sanmaya baslar o nasilsa sende oyle ol
Aylar olmuşBunu anlamadım yani ayrılık yakın mı demek istiyorsunuz?
Aynen daha yasiniz genc kimler cikar karsiniza bu arada deger veren biriyle evlilik cok guzel bisey.Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsinKesinlikle dedim ya içimdeki düşünceleri onunla paylaşmıyorum, devam ederse güzel olur ama biterse de yapacak bisi yok arkama bile bakmadan çeker giderim bende:) Kimseye yalvararak kendimi küçültemem, daha yaşım genç nasılsa karşıma başkaları da çıkar ya da hic olmadi kedimle, köpeğimle yalnız yaşarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?