• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyimli kişilerden yardıma ihtiyaçim var..

Merhaba bizde 2015 ocak şubat gibi sözlenmeyi düşünüyoruz. Fakat 2015in yazında evlenemeyeceğiz. 2016 yaza kalıyor. Yani 1.5 sene kadar bir süre beklemem gerekiyor. Durumları çok iyi değil bu yüzden erken sözlenirsem bir şeyler ciddiye biner eşya vs erkenden alırız taksitle düğüne kadar öderiz diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek :/

Seneye 2015 ocak ayında nişan tarihi düşünüyoruz erkek arkadaşimla. Evlilik de 2 sene sonraya düşünüyoruz 2017 gibi fln. Ama çok korkuorum o süreçte hiç tahmin ettigim gibi olmazsa. Herkes herşeye karişirsa.. Ailem herşeye sölenirse die? Sırf bu yüzden hep evlilikten uzak duruyorum. Tabi burda önemli konulardan biri de şu erkek ark maddi durumu iyi degil. Benim ona göre çok çok iyi allh şükürler olsun. Bunun sorun ve skıntı yaratmasından korkuorum sizce nasıl davranmalıyım yada ne yapmalıyım.. Deneyimli arkdaşlarım dan ve ablalarımdan tavsiye bekliyorum..:41:

2017 de düşündüğünüz düğün için 2015 te nişanlanmak neden?kazancı biriktirince aynı oluyor zaten..ayrıca 1.5 sene milletin gereksiz konuşmalarını dinliyceksin ne gerek var.1.5 sene uzun bir süre aileleri araya sokmadan güzel bir birikim yapın sonra karşılarına çıkın bence..

Son düzenleme:
2017 de düşündüğünüz düğün için 2015 te nişanlanmak neden?kazancı biriktirince aynı oluyor zaten..ayrıca 1.5 sene milletin gereksiz konuşmalarını dinliyceksin ne gerek var.1.5 sene uzun bir süre aileleri araya sokmadan güzel bir birikim yapın sonra karşılarına çıkın bence..

nişanlanmak istemememizin sebebi daha özgür olmak. şuanda benim ailem beni çok bunaltyor. Belli saattte eve girirorum sürekli arıolar. Enazından nişan olsun rahatlıyalim mantıgındayız. Tabi nekadar mantıklı bilmioruz. Para bırıkmıo ki bırıksa keşke..:(

nişanlanmak istemememizin sebebi daha özgür olmak. şuanda benim ailem beni çok bunaltyor. Belli saattte eve girirorum sürekli arıolar. Enazından nişan olsun rahatlıyalim mantıgındayız. Tabi nekadar mantıklı bilmioruz. Para bırıkmıo ki bırıksa keşke..:(

rahat olamıyorsun malesef..özgürlük için bunu yapma pişman olursun her anlamda;)

Merhaba bizde 2015 ocak şubat gibi sözlenmeyi düşünüyoruz. Fakat 2015in yazında evlenemeyeceğiz. 2016 yaza kalıyor. Yani 1.5 sene kadar bir süre beklemem gerekiyor. Durumları çok iyi değil bu yüzden erken sözlenirsem bir şeyler ciddiye biner eşya vs erkenden alırız taksitle düğüne kadar öderiz diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek :/

en güzelini yapıosun canım en önemlisi minumum borçla evlenmek die düşünüorum.. ama her taşin altına elini sokma sana tavsiyem. ben de var hallederiz deme. onlar üstlerine düşeni yapsın.

rahat olamıyorsun malesef..özgürlük için bunu yapma pişman olursun her anlamda;)
bazıları çok rahat edersin dio bazıları da daha çok sıkarlar dior. Ne yapıcagımı şaşirdim valla bende.. Benim aile örf ve adetlerine baya düşkünler daha fazla sıkıcaklarını düşünüorum ama erkek arkadaşim çok istior artık beni bilsinler die. Gerçi tek bilmeyen babam :)

Bizde 3 ay once nisanlandik 9 ay sonra dugunumuz. 11 ocak 2014 de nisan yaptik nisanlimla ben mart sonu nisan basi evlenmek istedik hem bahar hemde nisanlimin ailesi memlekete gitmeden olsun dedik cunku taaa ekimde geri geliyorlar ama ailem hazırlamayiz dedi bide okul zamani memleketten kimse gelemez dedi haziran olsun dediler nisanlim rizeli oldugu icin haziranda cay mevsimi bi sonraki sene 15 tatile kaldik salonumuzu tuttuk 31.01.2015 :) tam 1 sene 20 gun nisanli kalacağız:)))

Kızlar sizi korkutmak tabiki istemem bu tür süreçleri kolay atlatabilen aileler de var zor atlatabilen aileler de .O yüzden burada erkeğe ve kıza çok iş düşüyor.Aileler arasındaki dengeyi sağlayacak olan ikinizsiniz.Mutlaka sıkıntılar yaşayacaksınızdır çünkü her kafadan bir ses çıkacak herkes adet gelenek tutturacak, aileler çocuklarının isteklerini çok önemsemiyorlar bu durumda.Bir yarışa giriyorlar adeta.Sana tavsiyem her ne olursa olsun evleneceğin kişi ile aranızın bu tür basit sebeplerle açılmasına müsade etme.Çünkü çok sonradan yaşadığın problemler, evliliğine de yansır.:34:

Son düzenleme:
Back