• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyimli kişilerden yardıma ihtiyaçim var..

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
34
Ankara
Seneye 2015 ocak ayında nişan tarihi düşünüyoruz erkek arkadaşimla. Evlilik de 2 sene sonraya düşünüyoruz 2017 gibi fln. Ama çok korkuorum o süreçte hiç tahmin ettigim gibi olmazsa. Herkes herşeye karişirsa.. Ailem herşeye sölenirse die? Sırf bu yüzden hep evlilikten uzak duruyorum. Tabi burda önemli konulardan biri de şu erkek ark maddi durumu iyi degil. Benim ona göre çok çok iyi allh şükürler olsun. Bunun sorun ve skıntı yaratmasından korkuorum sizce nasıl davranmalıyım yada ne yapmalıyım.. Deneyimli arkdaşlarım dan ve ablalarımdan tavsiye bekliyorum..:41:

Seneye 2015 ocak ayında nişan tarihi düşünüyoruz erkek arkadaşimla. Evlilik de 2 sene sonraya düşünüyoruz 2017 gibi fln. Ama çok korkuorum o süreçte hiç tahmin ettigim gibi olmazsa. Herkes herşeye karişirsa.. Ailem herşeye sölenirse die? Sırf bu yüzden hep evlilikten uzak duruyorum. Tabi burda önemli konulardan biri de şu erkek ark maddi durumu iyi degil. Benim ona göre çok çok iyi allh şükürler olsun. Bunun sorun ve skıntı yaratmasından korkuorum sizce nasıl davranmalıyım yada ne yapmalıyım.. Deneyimli arkdaşlarım dan ve ablalarımdan tavsiye bekliyorum..:41:

merhaba canım. bizde nişanlımla 5 senedir birlikteyiz. yakalşık 4 aydır nişanlıyız. düğünüümüzde 3 ay sonra inş. 5 sene nasıl geçti bişey anlamadım. ama sana tavsiyem söz nişan ve düğün arasını çok uzatmamanız çünkü işin içine aileleer girince resmiyete binince herşey değişiyo. daha fazla sabırlı olman gerek bazı konularda özellikle cevrende konusulanlara asla kulak asma hayat senın hayatın. birbirinizi seviosanız zaten beklersiniz hersey gönlünce olur umarım. korkulcakda hiçbişi yok :34:

merhaba canım. Bizde nişanlımla 5 senedir birlikteyiz. Yakalşık 4 aydır nişanlıyız. Düğünüümüzde 3 ay sonra inş. 5 sene nasıl geçti bişey anlamadım. Ama sana tavsiyem söz nişan ve düğün arasını çok uzatmamanız çünkü işin içine aileleer girince resmiyete binince herşey değişiyo. Daha fazla sabırlı olman gerek bazı konularda özellikle cevrende konusulanlara asla kulak asma hayat senın hayatın. Birbirinizi seviosanız zaten beklersiniz hersey gönlünce olur umarım. Korkulcakda hiçbişi yok :34:

cnm benim teşşekür ediorum. Herkes aynı şeyi diyor. Ama milletin agzı torba degil ki büzesin. Bir de ben çok etkileniorum etrafımda konuşulanlardan. Sana da mutluluklar diliyorum.

korktugun basınaaa gelcekkk canııım simdiden alıstırr kendiniii daha yolun basındasın yasın kac bilmiyorumm amaa dahaa neler yasıcaksın nelerr aileni bilee tanıyamıcaksın eminn olll

nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorummm :18::18:

niyeee o kadar uzatıyosunkiii sennn cokk azz süree olması en makbulüüüü yoluu yokk sabırr diceksinn aileden aileye göree degisir amaa ben nisanlanana kadar hayal kuruyomusum söyle olur böyle olur bilmem neee nisanlandıktann sonraaa gectim hayalii nee olursa ona sükrediyorsunn karsı taraf baska konusuyooo kendi ailen baska telden calıyoo nisanlın ayrı bisey söylüyo arada denge kurmaya calısıyosun sesini cıkarsan cıkaramıyosun en sonunda dügün olsada kurtulsam diyosun inan ailen cok degisiyo sana farklı gözle bakmaya calısıyorlar nisanlını öyleee kıskanıyorlarkiii dedikleri seyler aklından bile gecmez

niyeee o kadar uzatıyosunkiii sennn cokk azz süree olması en makbulüüüü yoluu yokk sabırr diceksinn aileden aileye göree degisir amaa ben nisanlanana kadar hayal kuruyomusum söyle olur böyle olur bilmem neee nisanlandıktann sonraaa gectim hayalii nee olursa ona sükrediyorsunn karsı taraf baska konusuyooo kendi ailen baska telden calıyoo nisanlın ayrı bisey söylüyo arada denge kurmaya calısıyosun sesini cıkarsan cıkaramıyosun en sonunda dügün olsada kurtulsam diyosun inan ailen cok degisiyo sana farklı gözle bakmaya calısıyorlar nisanlını öyleee kıskanıyorlarkiii dedikleri seyler aklından bile gecmez

valla çok uzaklaştim dediklerinle canım :) allh sana da sabır versin ama şunu anladim ben nişanlı kalamam heralde çünkü sabretme gibi bişey yok bende :)

Tüm korkularını yaşayacaksın herkesın herseye bır yorumu olacak planların bazen istediğin gibi olmayacak. Sadece ailelerin değil seninde aklına çok sey takılacak ve hiç umursamadığın seyleri umursamaya başlayacaksın. Kimin tarafını tutayım değişik bır cümle olmuş. Taraf tutma yok bu işte. Zamanı gelince anlarsın ne yapman gerektiğini. Daha nişan yok birşey yok düşünme böyle seyleri. Ne. Yapayım ne edeyım dıye düşünme bosu bosuna. Sen erkek arkadaşını tanımaya çalış bol bol.

Ayrıca yaşın kaç acaba

korkutmayın canım kızı o kadarda değil herkesin ailesinin düşüncesi farklı iki tarafıda dengede tutmak önemli sen küçüklüğünü onlar büyüklüğünü bildikten sonra hersey halloluyo önemli olan karşılıklı anlayış..

tüm korkularını yaşayacaksın herkesın herseye bır yorumu olacak planların bazen istediğin gibi olmayacak. Sadece ailelerin değil seninde aklına çok sey takılacak ve hiç umursamadığın seyleri umursamaya başlayacaksın. Kimin tarafını tutayım değişik bır cümle olmuş. Taraf tutma yok bu işte. Zamanı gelince anlarsın ne yapman gerektiğini. Daha nişan yok birşey yok düşünme böyle seyleri. Ne. Yapayım ne edeyım dıye düşünme bosu bosuna. Sen erkek arkadaşını tanımaya çalış bol bol.

Ayrıca yaşın kaç acaba
26 yaşindayım. Aslın da ortada bişey yok derken şöle: Mayıs da askere gidiyor belki nisan da düşünüyorum. Ama süremiz nekadar kısalirsa o kadar iyi olur diye ocak- şubat dönemine attım bu süreci. Tabi iş bulmasayıla da dogru orantılı. şimdi den kafama takılıyo herşey çok korkuorum.

korkutmayın canım kızı o kadarda değil herkesin ailesinin düşüncesi farklı iki tarafıda dengede tutmak önemli sen küçüklüğünü onlar büyüklüğünü bildikten sonra hersey halloluyo önemli olan karşılıklı anlayış..

evet iki tarafta öle duruyor ama aileler tanişinca böle mi olur bilinmez :)

26 yaşindayım. Aslın da ortada bişey yok derken şöle: Mayıs da askere gidiyor belki nisan da düşünüyorum. Ama süremiz nekadar kısalirsa o kadar iyi olur diye ocak- şubat dönemine attım bu süreci. Tabi iş bulmasayıla da dogru orantılı. şimdi den kafama takılıyo herşey çok korkuorum.

Takma kafana yasayı göreceksin. Düşündüğünden daha rahatta geçebilir. Daha kötüde. Senin ailen senin için en iyisini ister. Erkek tarafı her zaman daha rahattır. Vs. Vs. Korkulacak bir şey yok. Herkes yaşıyor. Hem o dönemde sende kararından vazgecebilirsin. Normal tüm bu yaşananlar.

evet iki tarafta öle duruyor ama aileler tanişinca böle mi olur bilinmez :)

walla iki tarafta kişilik olarak anlayışlı iyi insanlarsa tanıştıktan sonra inan hersey daha guzel oluyo bi ailende onlar oluyo sonuçta sevdiğin aşık olduğun evleniceğin insanın ailesi onlardan değerli ne olabilir :16:

walla iki tarafta kişilik olarak anlayışlı iyi insanlarsa tanıştıktan sonra inan hersey daha guzel oluyo bi ailende onlar oluyo sonuçta sevdiğin aşık olduğun evleniceğin insanın ailesi onlardan değerli ne olabilir :16:

ben ailesiyle tanıştım aramızda çok iyi 1 senedir evlerine girip çıkıoyırum. Gelinim die seviolar beni. Bana dedikleri tek şey benim oğlumu mutlu et başka bir şey istemiyoruz mantıgıyla yaklaşiyorlar ama tabi insan korkuyor ister istemez..

ben ailesiyle tanıştım aramızda çok iyi 1 senedir evlerine girip çıkıoyırum. Gelinim die seviolar beni. Bana dedikleri tek şey benim oğlumu mutlu et başka bir şey istemiyoruz mantıgıyla yaklaşiyorlar ama tabi insan korkuyor ister istemez..

ne güzel işte kuzum daha neyden korkuyosun. bu korkuyla dewam edersen nasıl mutlu olacaksın olumlu düşünmeye bak

Biz de sizinle aynı durumdaydık. Eşimin ailesinin yardımı dokunmadı. kendisi yaptı herşeyi. bu yüzden borçlu evlendik. İkimizde çalıştığımız için sorun olmadı şükür. Bu ay da bitiyor borçlarımız :16:

Nişan -düğün arası uzadıkça dallanıp budaklanıyor ,evet. Bir de alışverişlerde biz hep ikimiz gittik nişanlımla. Yoksa ailelerle alışveriş pek mantıklı değil bana kalırsa.

Herkes konuşur tek yapman gereken nişanlınla muhatap olman. Her koşulda araya kimseyi katmayın. Hayırlısı olsun şimdiden.:nazar:

biz de sizinle aynı durumdaydık. Eşimin ailesinin yardımı dokunmadı. Kendisi yaptı herşeyi. Bu yüzden borçlu evlendik. Ikimizde çalıştığımız için sorun olmadı şükür. Bu ay da bitiyor borçlarımız :16:

Nişan -düğün arası uzadıkça dallanıp budaklanıyor ,evet. Bir de alışverişlerde biz hep ikimiz gittik nişanlımla. Yoksa ailelerle alışveriş pek mantıklı değil bana kalırsa.

Herkes konuşur tek yapman gereken nişanlınla muhatap olman. Her koşulda araya kimseyi katmayın. Hayırlısı olsun şimdiden.:nazar:

hepinizin dediklerine kulak vericem tecrübeleriniz için teşekkür ederim. Bizim durum da sizin gibi olucak. Ailesi yardım etmicek. Bende şimdiden mutfak eşyalari fln almaya başladım. Bende borçsuz evlenmeye çalişcam bakalım neolcak. Allhtan hayırlısı artık..

Back