Deneyimli insan kaynakları departmanında çalışan arkadaşlar:)

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
Herkese kolay gelsin :)aramızda insan kaynakları sorumlusu olarak çalışan arkadaşlar varmı bu bölüm neleri içeriyo neler yapar insan kaynakları sorumlusu ,bu alana kaymayı düşünüyorum ve kurs araştırıyorum kursa gidicem ,kursun bana faydası olurmu deneyimli arkadaşların fikirlerini bekliyorum,

merhaba canım ben değilde nişanlım insan kaynaklarında çalışıyo.çok yoruluyo özellikle maaş zamanı çünkü onlar ilgileniyo.ama onun dışında keyif alarak yaptığı bi iş zaten çok sosyal bi insan..o yüzden sıkıntı çekmiyo.bu bölümdekiler kanunları çok iyi bilmeli,eleman alırken ve çıkarken sgkya bilgileri giriyo bu sanırım zahmetli bi iş. bilgisayarın dilinden iyi anlamak lazım çünkü kullandıkları bikaç program var.iş giriş çıkışı vs. için. bende nişanlım için yüksek lisans programı araştırıyodum çünkü çok katkısı olacağına inanıyorum. bölümün ne bu arada? işletme ise sende yüksek yapailirsin canım.şimdiden başarılar.

bu arada canım neler yapar demişsin; işe alınan elemanın sgkya girişi,işten çıkanın sgkdan çıkışı,elemanların günlük giriş-çıkışı,işe gelmeyenin takibi,raporlu olanların bildirilmesi,mesaili sistem varsa onların takibi,düzenlenmesi,maaş zamanı bordro hazırlanması ki n sıkıcı olanı bu. çünkü özel bi program kullanılıyomuş ve nişanlım ve arkadaşlarının kullandıkları biraz sıkıntılı bi program.onun dışında nerdeyse aklına gelecek herşeyi yaparlar işte. ne bileyim bende şaşırıyorum bazen yok artık daha neler diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…