Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam
silikon yuvarlak kek kalıplarından kullanan var mı? memnun musunuz? hangi marka kullanıyosunuz? muffin kaplarını değil büyük kek kalıplarını merak ediyorum
beğendiğim birkaç model var almaya cesaretim yok :)
kızlar selam
silikon yuvarlak kek kalıplarından kullanan var mı? memnun musunuz? hangi marka kullanıyosunuz? muffin kaplarını değil büyük kek kalıplarını merak ediyorum
beğendiğim birkaç model var almaya cesaretim yok :)
ben silikon kek kalıbı kullanmadım ama yanlış anlamadıysam şu plastik gibi olan kek kalıplarını söylüyorsun cnm.bence çok sağlıklsız ürünler.çünkü fırına attığında onun içindeki tüm kimyasal maddeler yaptığın kekin içine geçecek o kadar ıyüksek sıcaklıkla pişiriliyo.ben önermem.onun yerine seramik kek kalıpları var.onlar hem sağlıklı hem daha uzun ömürlü.
saolun kızlar
elbette seramik daha sağlıklıdır hiç parçalanmadan çıkıyor olması,güzel şekilleri ve keskin hatları silikonu göze hoş gösteren şeyler
sizinde hoşunuza giden seramik modeller varsa atar mısınız buraya?