deneyelim derken tuttu ! ve hamileyim

darısı başımıza inş arkadaşlar çok şanslısınız biz 4 yıldır deniyoruz olmuyor

Dualarim seninle insallah Allah gönlüne göre verir sanada anne olmayi nasip eder bütün yüregimle diliyorum.Umudunu yitirme canim Allah büyük zamani gelince senide sevindirir insallah.

tesekkur ederım canım cevabın ıcın ben de yumurta gelıstırıcı ılac kullanıyrum 2 defa asılama yapıldı ama lmadı bu ay kındede yıne ılactan snra catlatma ıgnesı lup asılama lcaktı hersey ck guzel gıtmıstı ama yumurtalar kendılıgınde catlamıs tabı bız bılmeden bırlıkte lmustuk dr gıttıgımızde bunu syledı ve temasta bulunmanız ck ıyı olmus dedı ve 3 daha temas onerdı bu ay baya bı umutluydum belkı kendılıgınden lur ne guzel dıye mrel verıyrdum kendıme ama ıste olmadı adet lmusum bugun.benımde adet agrılarım bır hafta onceden baslar ve etraftan hamılelıktede adet agrıları olabılır dıye duymustum o yuzden sana sordum cunku beklemedıgın anda oldugu ıcın psıkolojık olarakta pek etkılenmemıssındır dıye dusundum ve daha ıyı hatırlarsın dıye sormak ıstedım tekrar tesekkür ederim

Anladim canim , bence kendini kasma, sakin ol, stres yapma sürekli düsünme, baska seyler düsünmeye çalis hatta kendine ugras bul ( kitap, örgü, gezi ) falan ben buna çok inaniyorum insanin aklinda olmadigi bi anda süpriz oluyor böyle örnekler çok fazla. Surekli acaba bu ay olacakmi diye dusundukce engelliyor sanki bünye gebeligi. Hiç bir zaman umudunu yitirme ne çok insanlar var her yolu deneyip basaramayan ve sonra dogal yolla kendiliginden hamile kaliyorlar. Insallah sende muradina erersin ben inaniyorum buna sende inan oldumu canim. öptüm

Dualarim seninle insallah Allah gönlüne göre verir sanada anne olmayi nasip eder bütün yüregimle diliyorum.Umudunu yitirme canim Allah büyük zamani gelince senide sevindirir insallah.

çok tşk ederim papatyalım allah seninde gönlüne göre versin kardeşim

sizinde yok sanırım çocugunuz uzulmeyın ne olur benimde 6 sene olmadı tup bebek bile yapdırdık 2 kez ama olmadı ve bırçok sey yapdım sonunda kuranı kerımde duası var onu okudum oldu bende erzincanlıyım

sizinde yok sanırım çocugunuz uzulmeyın ne olur benimde 6 sene olmadı tup bebek bile yapdırdık 2 kez ama olmadı ve bırçok sey yapdım sonunda kuranı kerımde duası var onu okudum oldu bende erzincanlıyım

slm canım allah saglıklı sıhatlı kucagına almaya nasıp etsın.:Saruboceq:ya bızde beebk ıstıyoruz o bahsttıgın dua ne soylermısın canım

cok tebrik ederim cnm allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin isallah

...ve yavrum 2 aylik bilene oldu teyzeleri Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah opuyorumnanaktan

maşallah Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…