- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
-
- Konu Sahibi papatyalim
a.s.canım evdeki testlerle ne ugraşıyon dr gidip bi kan testi yaptırsana bi görün dr ra bakalım ne diyecek ona göre varmı yokmu tedbirini alırdın hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:Güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok saolun arkadaslar, bu ticketfactory 5ci haftaya geçis yapmis bende hesaplamayi netten yaptim oyle çikiyor...simdilik hic rahatsizligim yok bebek buyuyor içimde dimi...Ama bi sorun var ben daha dün o ucuza aldigim testten yaptim yine negatif çikti ilginç degilmi? yani belki o hamileligin baya ilerlemis zamaninda gosteriyordur diye dusundum ama kuskulanmadimda degil...neyse iste boyle Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Arkadaslar ben geçen ay acayip annelik duygusuna kapilmistimki,esimle karar verdik deneyecektik nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki, bu ay adetim 6gun gecikti ve bu geciken sure içerisinde hergun ucuz testlerden yaptik ama sonuc olumsuzdu taa düne kadar, pahali bir test aldik ve 2 kere denedik 2side olumluydu 2 çizgide belirgindi. Su an cok karmasik duygular içerisindeyim hem sevinçli hem üzüntülüyüm. Sebebi ise seneye mezun olacaktim ama galiba okulum uzayacak gibi. Sizlerde bu duruma benzer hallerde oldunuzmu veya benzer seyler yasadinizmi. Paylasmak isterseniz sevinirim.
Hayırlı olsun ınsallah...Ah ah bılmezmıyım ben her ay kaptırıyorum kendımı o duyguya ... ınsallah bende hamıle kalırım... bazen kendımı o kadar kaptırıyorum kı kendımı psıkolojık olarak karnımda bısey var gıbı hıssedıyorum ...-tatlicadiarzu-
Arkadaslar ben geçen ay acayip annelik duygusuna kapilmistimki,esimle karar verdik deneyecektik nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki, bu ay adetim 6gun gecikti ve bu geciken sure içerisinde hergun ucuz testlerden yaptik ama sonuc olumsuzdu taa düne kadar, pahali bir test aldik ve 2 kere denedik 2side olumluydu 2 çizgide belirgindi. Su an cok karmasik duygular içerisindeyim hem sevinçli hem üzüntülüyüm. Sebebi ise seneye mezun olacaktim ama galiba okulum uzayacak gibi. Sizlerde bu duruma benzer hallerde oldunuzmu veya benzer seyler yasadinizmi. Paylasmak isterseniz sevinirim.
merhaba öncelikle tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yalnız bişey sorcam biraz komik olcak ama yumurtalama günlerine falan dikkat ettiniz mi bide ne kadar sıklıkla ilişkiye girdiniz ben de hamilelik düşünüyorum da işte yumurtlama günü olmazsa hamile kalamzsın diyolar gün aşırı olcak diyolar o da beni stresi sokuyo yani bunları yapmak şart mı hamile kalmak için merak ediyorum