deneyelim derken tuttu ! ve hamileyim

tebrikler cnm hayırlı olsun bebişin
başkalarının ne dediğini jiç önemseme
sen bu bebği istiyorsun eşinde öyle
önemli olanda bu zaten
bebeğini boş yere strese sokma sakın

a.s. a.s.canım evdeki testlerle ne ugraşıyon dr gidip bi kan testi yaptırsana bi görün dr ra bakalım ne diyecek ona göre varmı yokmu tedbirini alırdın hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

tebrik ederim canim.ne güzel bir haber.allah kucagina almayi nasip etsin.

Tebrikler canım. :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh... :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Kizlar bugun, randevu aldim kan testi için, bakalim sonuç ne olacak cok merak ediyorum ama buyuk ihtimal bebegim benimle cunki vucudumda, karnimda, midemde, uykumda degisiklikler oluyor simdiden.Zahmet edip bana destek oldugunuz icin cok tsk ederim iyiki varsiniz.

Gelismeleri aktaracagim insallah.Allaha emanetsiniz.

bizde bi ay denedik. oldu dedik. bende mide bulantıları falan. tüm belirtiler başlamıştı ama tahlil olumsuz sonuç verdi. çok üzüldüm. şimdi 2. aydayız. denedik bakalım tutacak mı? dua edin bana...

Haa dün o ucuz dedigim testi tekrar denedim ne oldu dersiniz evet oda sonunda pozitif çikti, demekki o baya geç belirtiyormus...insallah haftaya kan testimle tam sonucu alacagiz bakalim...

Hayırlı olsun ınsallah...Ah ah bılmezmıyım ben her ay kaptırıyorum kendımı o duyguya ... ınsallah bende hamıle kalırım... bazen kendımı o kadar kaptırıyorum kı kendımı psıkolojık olarak karnımda bısey var gıbı hıssedıyorum ...-tatlicadiarzu-

Insallah hamile kalirsin ve guzel haberlerini duyariz canim...

.. ne mutlu sana ..rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....babayıda senide tebrik ederim.. hayırlısı olsun inşallah...

Kan testi yaptirdim geçen persembe günü, tam 8tane tüb aldilar ve sonucu bu hafta ögrenecegim insallah...ve bcgh degerini yazarim buraya merak ettigin icin tsk ederim cok sevindim. Cok merak ediyorum bebegimin kalbi atiyormu daha onu bile bilmiyorum.Kan testini ogrendikten sonra kadin dogum uzmani'na randevu almam lazim yani beni hamileligim boyunca takip edecek olan doktor. sonuclari aliyim hemen yazarim buraya.

Allaha emanetsin canim tugbamurat

merhaba öncelikle tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yalnız bişey sorcam biraz komik olcak ama yumurtalama günlerine falan dikkat ettiniz mi bide ne kadar sıklıkla ilişkiye girdiniz ben de hamilelik düşünüyorum da işte yumurtlama günü olmazsa hamile kalamzsın diyolar gün aşırı olcak diyolar o da beni stresi sokuyo yani bunları yapmak şart mı hamile kalmak için merak ediyorum

Merhaba canim, ¸oncelikle tsk ederim guzel dileklerin için insallah isteyen herkes hamile kalir temennim bu. Sorularina gelince benim bildigim kadariyla yumurtlama dönemlerinde iliskiye girmek hamile kalmak isteyenler icin daha avantajli yani döllenme olmasi daha cok mumkun. Ama diger gunleri olamaz diye biseyde yok etrafimdaki bayanlarla gorusmemize bakarsam. Birde çocuk isteyenlerin duzenli iliskiye girmesini öneriyor galiba doktorlar ama biz hep korunuyorduk nasil biraktik hamile kaldim. Bazi hesaplayicilara baktigimda döllenme'yi harbidende yumurtlama günüme gösteriyor. Yani biz bilinçsizce yapmis bulunduk o güne denk gelmis. Umarim sorularina biraz cevap verebilmisimdir. Insallah hersey gönlüne gore olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…