deneyelim derken tuttu ! ve hamileyim

tebrik ederim..
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...
planlarda bazı değişiklikler hepimizde oldu ama,
sonucu muhteşem oluyor inanın..
herşey yoluna girer,okulunuz da biter...
size sağlıklı hamilelikler diliyorum...
sevgiler...

herşeyde bir hayır vardır papatyalim....
Allah hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin inş..
Sonuçta siz önemli olansınız etraftakilere pek kulak asma...

tebrikler allah sağlıklısını hayırlısını versin bende aynı senin gibi düşünürken bide baktımki hamileyim amann ilkinde tutmuyo zaten dedik ama allah verdi hayırlı olsun

sağol canım inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebğini kucağına yumurtalama dönemi tabi çok çok avantajlı ama ben de stres oluyo böyle ilişki bi görevmiş gibi o yüzden sordum çok sağol cevabın için

Aslinda eger öyle düsünüyorsan yani kendini kasiyorsan hamile olmak icin zorlanirsin çunki, stres cok onemli hic kafana takmayacaksin sakin olacaksin...sana tavsiyem budur yani. Birde iliskiye hamis kalmak icin girme fikrini degistirmelisin bence daha cok stres yapar. Bilmiyorum belki konusmasi kolay benim için ama iste kendimce sana tavsiyelerim. Gorusmek uzere

teşekkür ederim doğru söylüyosun artık kasmıyorum kendimi çok şükür bakalım hayırlısı Allah ne zaman isterse o zaman verir sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inş

selam kizlar

Simdi doktordan geldim kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin.
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. Sizce bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor.

Galiba turkiyede ui/ml ile olurken burda ui/l ile oluyor yeni fark ettim. Bilgilerinize ihtiyacim var. Simdi sira ginekolog bulmakta.

a.s. canım degerler hakkında bişey bilmiyorum ama hamileliğin hayırlı olsun canım saglıklı sorunsuz ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş. canım bebişine ve kendine iyi bak

a.s.
canım degerler hakkında bişey bilmiyorum ama hamileliğin hayırlı olsun canım saglıklı sorunsuz ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş. canım bebişine ve kendine iyi bak

Alakan için cok tesekkur ederim canim, Allah herseyi gönlüne göre versin insallah. Allaha emanetsin.

öncelikle tebrik ederim canım
(nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki )derken hapmı kullanıyodun canım

nasil yani, hap kullanmiyordum ama ( nasil olsa olmuyormus diye dusunmustuk ) derken yani korunmamistik demek istedim...

Ben de ilk ay hamile kalanlardanım, hep şükrediyorum. Allah herkese istediği zamn nasip etsin diye de dua ediyorum..

Son düzenleme:

arkadasım meaba Rabbım saglıcakl kucagına almayı nasıb etsın sana bısı srabılır mıyım?
hamıle oldugunu ogrenmeden once adet belırtılerın oldumu adet olcakmısın gıbı hıssettınmı baska ne gıbı degısıklıkler hıssettın ılk basta

darısı başımıza inş arkadaşlar çok şanslısınız biz 4 yıldır deniyoruz olmuyor

tebrik ederim gerçekten çok şanslısın biz okadar uğraşmamıza rahmen ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabildik.İnşallah sağ salim kucağına alırsın:CüvCüv:

Merhaba canim, soruna cevap olarak sunu diyebilirim.Çok ilginçtir ama ben genelde adet sancilarimi 1 hafta öncesinden hissederdim ( bel agrisi, karin sisligi ve sancisi ) ama adetime yakin veya adet geciktigi o ara içinde tam 5 gün çok siddetli mide yanmasi yasadim hayatimda hiç öyle bisey yasamamistim.Ve sonuç olarak adet sancisini hiç yasamadim en son ve hamile kalmisim. Insallah hersey gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…