- 29 Ocak 2009
- 1.015
- 15
-
- Konu Sahibi papatyalim
Tebrik ederim canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallaha.s.
Merhaba canim, ¸oncelikle tsk ederim guzel dileklerin için insallah isteyen herkes hamile kalir temennim bu. Sorularina gelince benim bildigim kadariyla yumurtlama dönemlerinde iliskiye girmek hamile kalmak isteyenler icin daha avantajli yani döllenme olmasi daha cok mumkun. Ama diger gunleri olamaz diye biseyde yok etrafimdaki bayanlarla gorusmemize bakarsam. Birde çocuk isteyenlerin duzenli iliskiye girmesini öneriyor galiba doktorlar ama biz hep korunuyorduk nasil biraktik hamile kaldim. Bazi hesaplayicilara baktigimda döllenme'yi harbidende yumurtlama günüme gösteriyor. Yani biz bilinçsizce yapmis bulunduk o güne denk gelmis. Umarim sorularina biraz cevap verebilmisimdir. Insallah hersey gönlüne gore olur.
sağol canım inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebğini kucağına yumurtalama dönemi tabi çok çok avantajlı ama ben de stres oluyo böyle ilişki bi görevmiş gibi o yüzden sordum çok sağol cevabın için
Aslinda eger öyle düsünüyorsan yani kendini kasiyorsan hamile olmak icin zorlanirsin çunki, stres cok onemli hic kafana takmayacaksin sakin olacaksin...sana tavsiyem budur yani. Birde iliskiye hamis kalmak icin girme fikrini degistirmelisin bence daha cok stres yapar. Bilmiyorum belki konusmasi kolay benim için ama iste kendimce sana tavsiyelerim. Gorusmek uzere
canım degerler hakkında bişey bilmiyorum ama hamileliğin hayırlı olsun canım saglıklı sorunsuz ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş. canım bebişine ve kendine iyi bakselam kizlar
Simdi doktordan geldim kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin.
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. Sizce bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor.
Galiba turkiyede ui/ml ile olurken burda ui/l ile oluyor yeni fark ettim. Bilgilerinize ihtiyacim var. Simdi sira ginekolog bulmakta.
a.s.
canım degerler hakkında bişey bilmiyorum ama hamileliğin hayırlı olsun canım saglıklı sorunsuz ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş. canım bebişine ve kendine iyi bak
Arkadaslar ben geçen ay acayip annelik duygusuna kapilmistimki,esimle karar verdik deneyecektik nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki, bu ay adetim 6gun gecikti ve bu geciken sure içerisinde hergun ucuz testlerden yaptik ama sonuc olumsuzdu taa düne kadar, pahali bir test aldik ve 2 kere denedik 2side olumluydu 2 çizgide belirgindi. Su an cok karmasik duygular içerisindeyim hem sevinçli hem üzüntülüyüm. Sebebi ise seneye mezun olacaktim ama galiba okulum uzayacak gibi. Sizlerde bu duruma benzer hallerde oldunuzmu veya benzer seyler yasadinizmi. Paylasmak isterseniz sevinirim.
Arkadaslar ben geçen ay acayip annelik duygusuna kapilmistimki,esimle karar verdik deneyecektik nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki, bu ay adetim 6gun gecikti ve bu geciken sure içerisinde hergun ucuz testlerden yaptik ama sonuc olumsuzdu taa düne kadar, pahali bir test aldik ve 2 kere denedik 2side olumluydu 2 çizgide belirgindi. Su an cok karmasik duygular içerisindeyim hem sevinçli hem üzüntülüyüm. Sebebi ise seneye mezun olacaktim ama galiba okulum uzayacak gibi. Sizlerde bu duruma benzer hallerde oldunuzmu veya benzer seyler yasadinizmi. Paylasmak isterseniz sevinirim.
nasil yani, hap kullanmiyordum ama ( nasil olsa olmuyormus diye dusunmustuk ) derken yani korunmamistik demek istedim...
arkadasım meaba Rabbım saglıcakl kucagına almayı nasıb etsın sana bısı srabılır mıyım?
hamıle oldugunu ogrenmeden once adet belırtılerın oldumu adet olcakmısın gıbı hıssettınmı baska ne gıbı degısıklıkler hıssettın ılk basta