deneyelim derken tuttu ! ve hamileyim

papatyalim

uğur böceğim kollarımda
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
1.015
15
Arkadaslar ben geçen ay acayip annelik duygusuna kapilmistimki,esimle karar verdik deneyecektik nasil olsa hemen olmuyomus diye dusunmustukki, bu ay adetim 6gun gecikti ve bu geciken sure içerisinde hergun ucuz testlerden yaptik ama sonuc olumsuzdu taa düne kadar, pahali bir test aldik ve 2 kere denedik 2side olumluydu 2 çizgide belirgindi. Su an cok karmasik duygular içerisindeyim hem sevinçli hem üzüntülüyüm. Sebebi ise seneye mezun olacaktim ama galiba okulum uzayacak gibi. Sizlerde bu duruma benzer hallerde oldunuzmu veya benzer seyler yasadinizmi. Paylasmak isterseniz sevinirim.

tebrik ederim canım ne güzel ilk denemizde olmuş allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin

tebrik ederim canim
sorunsuz bir hamilelik dilerim size
kendini sansli görmeniz lazimki
rabbim sizi bekletmedi
tekrardan tebrik ederim

çok tesekkur ederim arkadaslar beni mutlu ettiniz...Allah isteyenlerede versin insallah

tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin.Darısı başımıza...

hayırlı olsun canım ben 5 senedir deniyorum ama bi sonuç elde demedik malesef o yüzden değerini bilin bence.. zamansız da olsa olması emin olun olmamasından çok daha iyi.. allah hayırlı etsin.

hayırlı olsun canım ben 5 senedir deniyorum ama bi sonuç elde demedik malesef o yüzden değerini bilin bence.. zamansız da olsa olması emin olun olmamasından çok daha iyi.. allah hayırlı etsin.

aynen düşüncene katılıyorum bizler gibi olması için uğraş verenler bilirler ne demek olduğunu.

Inanirmisiniz sizler aklima geliyorsunuz hep dua ediyorum gonulden isteyenlere Allah nasip etsin diye. Ben aslinda anne olmayi istiyordum ama keske seneye olsaydim diye dusunuyorum. En cokda sanirim ailemden ve etraffatn alacagim tepkilerden çekiniyorum ( okul bitmeden niye yaptin, daha yeni evlisin, cahillik etmissin ) gibi laflar gelecek biliyorum ve üzülüyorum

allah tamamına erdirsin.hiç üzülme etraftan gelecek eleştirilere, o eleştirenler üç beş sene sıkıntı olupta çocuk olmazsa daha çok eleştiriyolar inan o zaman daha çok üzülüyosun en güzeli allah nasip etmişken biran önce olması.

tebrikler canım..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn...

evet her gören konu komşu eş dost ay daha olmuyo mu kısır mısnız? diye ve hatta hiç tanımayan bile kaç yıllık evlisinin peşine çocuk olmuyo mu yazııık diyor ya dünyan yıkılıyo.. şimdi bebek kısmeti ile gelir der çıkarsın işin içinden .. hiiç üzülme bence de..

Içime su serpiyorsunuz mesajlarinizla, Allah ne muradiniz varsa versin butun dualarim sizlerle. Tavsiyelerinizi cok önemsiyorum benim için cok degerlisiniz kardeslerim ve ablalarim, bugunum netten bilgi edinmekle geçiyor çok acayip duygular içerisindeyim bazen esimede ters etki veriyorum bi mutlu bi mutsuz oluyorum psikolojim cok degisti. Insallah hayirlisi olur hepimiz için.

canım hayırlı olsun ne güzel işte genç yaşta anne olacaksın ve annelik çook güzel bir duygu hiç bişeye degişmem anne olunca sende farkına varırsın iyiki olmuş dersin stres yapma içindeki bebişini düşün bebeginle gelecek degişecek güzel günleri düşün iyi ol iyi olkı bebişinde iyi olsun canım herşey gönlünce olsun

Güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok saolun arkadaslar, bu ticketfactory 5ci haftaya geçis yapmis bende hesaplamayi netten yaptim oyle çikiyor...simdilik hic rahatsizligim yok bebek buyuyor içimde dimi...Ama bi sorun var ben daha dün o ucuza aldigim testten yaptim yine negatif çikti ilginç degilmi? yani belki o hamileligin baya ilerlemis zamaninda gosteriyordur diye dusundum ama kuskulanmadimda degil...neyse iste boyle Allah hakkimizda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…