Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

Arkadaşlar ben de size katılıyoruum.Parça parça aramak zor oluyorr.Ben de size son zamanlarda bütün sosyetenin elinden düşürmediği,en güzel ve doğal güzellik sırlarını en güzel şekilde anlatan,sağlık ve güzellikle ilgili aradığınız her şeyi birarada bulabileceğiniz bir kitap tavsiye ediyorum.Bitki ve Güzellik uzmanı Gülden Çimen'in Her Derde Deva kitabı.

Piyasada yok satıyorr.Web adresini veriyorum..
guldencimen.com

siyah ve kırmızı noktalara yoğurt süt nmlendirici krem papatya ve k. tozu karışimi cok iyi geliyor.

bir portakalkabuğu ve kabartma tozu ciltteki sivilceleri geciriiyo

kayısı yağını tırnaklarıma sürüyorum parlaklık canlılık verio ve beslio.benmkiler çok çabk kırıkldğı için dışardn takviye yapmk zorndaym.genetikmş bendeki ama işe yarıo yinede.

Bende toz kil aldım biraz su koyuyorum kuruyana kadar bekliyorum.Çok hoş olyor cildim.Tam evde hazırlama olmuyor ama hazırları 13 mılyon falan ben 3 mılyona işi lapatıyorumalkisalkisalkis

canım yemek kaşığı mı olcak?

Mrb kizlar bu sayfayi actiginiz mukemmel olmus hakkatende herseyi bulmak zor oluyordu ve zaman kaybi oluyordu :) kimin aklina geldiyse ona kocaman opucuk ! ben dun gece bir formulu uyguladim ve feci sekilde memnun kaldim , Mermer gibi bir cilt icin diye gormusunuzdur , bunun icerigi cok basit herkes yapabilir ve hicbirsekilde ne yan etki ne bilmem ne , 2 patatesi soydum yikadim ve rendelim ilk once suyunu guzel bi sekilde yedirdim tum yuzume, sonra posasini yapistirdim yuzume 1 dakika bekleyince zaten kurumaya basliyo yani dusmuyor yuzumuzden,yarim saat beklettim yikadiktan sonra oda ne gercekten yuzume mukkemmel siradisi bir pudra yada fondoten surmus gibi oldum , cildim yumusacik ve puruzsuz oldu( hatta esim eve geldiginde bebek gibi olmusun dedi ) o gunde tam burnumun kosesinde ici beyaz bir sivilce olusmaya basliyordu o köreldi ve bu sabahta kayboldu.baktim yuzume cok iyi geliyor ayaklarimada uyguladim ben aylardir bu sararan ayak tirnaklarim icin bir formul ariyordum hatta bunun icin forumda konu olarak yardim istemistim ama ne yazikki cvp alamamistim ,ne mucizedirki bu patateslerden yapinca onlarda yokoldu , herkese siddetle tavsiye ediyorum !!kaydirigubbakcemile2

ben de lekelerim için yoğurtla karbonatı karıştırıp kullanıyorumhihoyyyt
miktarlarını hatırlayamadığım için göz kararı yapıyorum ama dikkat edin karbonat çok kaçmasınlmaz:
sivilce problemim yok ama limon bu sorun için birebir
yağ bezelerime elma sirkesi çok iyi geldi suyla karıştırıp yatmadan önce sürüyodum
gündüz sürüp de güneşe çıkmayın sakın leke yapıyo aklinialirimsmile
sonracığımaaaa epilasyondan sonra maden suyunu fısfıslıyorum çok gözenekli durmuyo en azından
bacaklarımdaki batıklar ve kollarımdaki pütürler için düzenli olarak kese şartbayanssulusmile
bunu da bir yerde duymuştum henüz uygulamadım banyodan 2-3 saat önce deniz tuzuyla zeytinyağı karıştılıp peeling yapıldığında cilt ışıl ışıl parlıyomuş:icecream:
çok mu bakımlı göründüm nebayanssulusmile
bunların hepsini daima yapabilsem....

Arkadaşlar bence bu topikler daha kolay okunmalı,mesela bir şeyleri daha düzenli yaparsak,daha kolay bulabilir miyiz?Yinede çok güzel topik olmuş.Mesela yorumlar olmasa ya da yorumlar olsun ama topikler daha paçalı olsun.Mesela saç bakımı ayrı topik vs.Yinede tek tek okuyorum ve bilgisayarıma kaydediyorum.Güzel günler.

ben bir yumurta akı ve 1tatlı kaşığı toz zencefili iyice çırpıp yüzüme ovalayarak sürüyorum.biraz yakıyor. kan dolaşımını hızlandırıyor. maske kururken konuşmamak ve mimik hareketi yapmamak gerekiyor. önce ılık, sonra soğuk suyla temizliyorum. sonuç pırıl pırıl bir cilt:)

kızlar buz her leye iyi geliyor kesinlikle .. yüzünüzün güzel gözükmesi için sodaya 1-2 damla limon damlatın yüzünüzü silin daha sonra da sabah akşam bir parça buzu bitirene kdr yüzünüzü buzla ovun kimyasal kremlerden kaçının ve dermatologların önermediği ürünleri sakın kullanmayın...

elma sirkesini banyodan ince saçlara sürüp yarımsaat bekledikden sonra banya yapınca çok iyi geliyor saçlara

vücut çatlaklarını önlemek için banyoda son durulama suyundan önce biraz avucumuza alıp tüm vücudumuza sürüyoruz. sonra son durulanma suyunu dökünüyoruz. özellikle hamilelikden önce buna başlayınca vücutta çatlak olmuyor

merhaba kizlar, harika bilgiler var..
denenmis formüllere su yogurt ve limonu bende eklemek istiyorum, cildi cok güzel yapiyor
ve sürekli masa basi calisanlara faydali bir bilgi: kol dirseklerinizdeki kuruma kararma ve pütürler icin avacadoyu bir dilim kesip dirseginizi ovun yumusacik olur, karartida gider, ben yaptim piril piril oldu...

Kızlar harikasınız....

benden de denenmiş tarifler...

ellerinizi limonlu ballı suda bekletin tırnaklar harika oluyor beyazlıyor...

göğüslerinize duştan çıkmadan soğuk su sok etkisi verin dimdik ve sert oluyor...

saçlarınıza banyodan sonra gliserin sürün uçlardaki kırkları onarıyor...

dişlerinizi karbonatla fırçalayın bembeyaz oluyor...

Kızlar ben de yeni bir şey denemeye başladım - aslında tembelliğimden uzun zamandır yapmadığım bir tarif bu - türk kahvesi, şeker ve zeytinyağını karıştırıp banyodan önce tüm bedeninizi ovuyorsunuz istediğiniz kadar. sonra banyonuzu yapıp bebe yağınızı sürüyorsunuz, mis gibi bir cildiniz oluyor. ben tekrar haftada 2 defa bu tarifi yapmaya dönüyorum, hem ucuz hem süper etkili

saçlar icin gliserin iceren bir formul orataya koyulmustu, saç bakim bolumunde.
Formulun icerikligi:
jojoba yagi
gliserin
menekse yagi
su
bunlari karistirip fisfis sise'ye koyup kullanmak
miktarlarini hatirlamiyorum ama ilgili bolume girerseniz bulursunuz..

gözaltı morlukları için:1adet kiviyi ezin , içine 1-2 damla limon damlatın.Gözaltına koyup 20 dk bekletin.Hem morlukların rengi açılıyor.Hem de göz altları pırıl pırıl parlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…