Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

kayısı yağını tırnaklarıma sürüyorum parlaklık canlılık verio ve beslio.benmkiler çok çabk kırıkldğı için dışardn takviye yapmk zorndaym.genetikmş bendeki ama işe yarıo yinede.

sirkeli suda beyazlatıyo parlatıyo onuda deneyebilirsin.mesela uzun süre ojeli kalınca tırnaklarda solma oluyo ona dahi iyi geliyo artı içinide temizliyo

avucunuza bir yemek kaşığı seker alın ve üzerine zeytinyağ dökün 2dk iyice ovalayın ve sonra ılık suyla durlayın.
elleriniz yumuşacik olacaktır.

arkadaşlar siyah noktalar için denenmiş ve tarafımdan onaylanmış süper bi formülüm var .. burun bölgemde aşırı derecede siyah nokta sorunu yaşıyordum .. her gün 1 defa kolonya ve bebek pudrasını karıştırıp siyah nokta yaşadığınız bölgeye sürün . bi 5-6 dakika sonra kuruyacaktır kuruduktan sonra yıkayın .. her gün uyguladıgınız takdirde siyah noktalarınızda olan azalmayı ikinci en fazla üçüncü günde fark edeceksinizz :)) ( bu arada pudra ve kolonya karışımı ne çok sıvı ne de çok katı olmalı kıvamını iyi ayarlarsanız süper sonuçlar elde edebilirsinizz :))

Bende kk dan edindigim ve uyguladıgım bilgileri paylaşayım.Türk kahvemi içtikten sonra telvesini ellerime döküp 1 -2 dk. ovuyorum ve yıkıyorum.Yumuşacık oluyor ellerim.
Diger tarfide dün akşam uyguladım.Ayaklarımı tuzlu sıcak suda baya beklettim.Sonra banyo taşıyla ovdum ve vazelin sürüp yattım.Bu sıcakta vazelin çekilmiyor ama 1. denmede bile ayak topuklarım yumuşacık ve gözle görülür degişim oldu.Yapmaya devam edicem.

kuru bi cilldim olduğundan ben de kışın ellerim soğuktan egzama gibi çatlayıp kendi kendine kızarıp kanadığında yoğurt ve sızma zeytinyağını karıştırıp ellerimde 10 dk bekletiyorum, yumuşacık oluyo yaralara iyi geliyo ayrıca ellerimin rengi açılıyo;:))

Son düzenleme:
bende kaş kirpik problemleri olanlar için söylüyorum mecitefendinin özel kaş kirpik bakım yağı var gerçekten gürleşriyor ve besliyor

ok güzel bilgiler aldım.o zaman paylaşma zamanı bende.saçlar için çok çok eskidir biliyorum ama yine de faydasını çok gördüm yazmadan geçemeyeceğim valla.şampuanın içine çam terebentin döküyorum her yıkamadan evvel çalkalıyorum şişesini.kendim boyadığım için sarıya (yoğun açıcılı olanlarla) çok harap olmuyo hatta bi gün kuaförüm bana evde kendin boyadığın halde saçların bayağı güçlü.valla saçlarım acayip gürleştiyalnız şampuan kremli olanlardan olmasın çok fazla döker saçları.
bu arada cilt için peeling 1 tatlı kaşığı mısır unu,1yemek kağıgı kil çok azıcık çay kaşığının yarısı kadar krem.herhangi bir nemlendirici olabilir ve braz çok az su.eğer suyu fazla koyarsanız kurumsaı için çok beklersiniz.kremi çok koyarsanız kuruması çok zaman alıyo.karıştırdıktan sonra bunlar yüzünüze sürün ve bekleyin kuusun.ovalayarak çıkarın inanılmaz güzel oluyo

merhaba hanımlar muhteşem bir kulüp burası :)

5 yıl boyunca uğraşıpta yüzümden çıkaramadığım lekeleri ayva çekirdekleri ile bir ayda tamamen yok etmeyei başardım. 20-30 çekirdeği 1 su bardağı suda 5-6gün bekletin jel kıvamına gelince hergün yatmadan önce sürün..sonuç lekesiz masrafsız muhteşem bir cilt.

holy peki bu jel kaç gün dayanıyo,yani ne kadar süre sora bitiyo.çünkü bir ayda tamamen geçti demişsin yaa.yani tekrarlıyor musun jeli?

burda paylaşılan maya maskesini yaptım harika oldu cildim.paylaşan arkadaşa çok teşekkürler

bu jeli sürekli yeniliyorsun yani bitmeye yakın yenisini hazırla ve kullan ayrıca dekolte içinde kullanabilirsin. istediğin kadar beklet ve durula bu kadar :)

formülü yazana teşekkürler. 5 haftadır haftada 1 olmak üzere düzenli yapıyorum, cildim bambaşka oldu resmen. güneş lekelerim azaldı, söndü, cildimdeki ton farkları gitti. hayli toparlandı. insanlar bile ne yaptın sen yüzüne diyor?

-çatlaklar için kahveyi limon suyu ile bildiğimiz telveyle aynı kıvama getirip duşta masaj yaparak uyguluyorsunuz ılık suyla yıkıyorsunuz. Benim böyle bi sorunum olmadı ama esmer bir arkadaşım (malum onlarda çatlaklar rahat görülebiliyor) uyguluyor ve memnun kaldı. Çatlalkarı tamamen geçirmek mümkün değil ama o görüntü hafifliyor.

-her sabah küçük pet şişelere (50ml) bir kaşık karbonat koyarak içiyoruz, tadı çok hoş değil ancak gatada doktor bir ablamın tavsiyesi vücudun asit dengesini dengeleyerek yaşlanmayı geciktirici bir etkisi var. Kendisi 33yasında ama görenler benimle yaşıt sanıyorlar 25 falan sanıyorlar, ölene kadar devam ederim çok faydalı diyor

-bebek gibi bir cilt için;
1/2 cay bardağı süt, 1kasık yogurt, 1 cay kasıgı bal, cildiniz kuru ise 1y.k. Şeker yaglı ise tuz.
Dairesel hareketlerle uygulayıp 15dk bekletiyoruz, ılık suyla temizleyip sonra soguk suyla yuzumuzu yıkıyoruz havluyla tampon yaparak kuruluyoruz.

Umarım işinize yarar

Kizlar bildigimiz satin aldigimiz mayonezi sacimiza suruyoruz. Tabi evde kendiniz yaparsaniz daha iyi olur ama kivami tutturmasi biraz zor malesef. Mayonez kiriklari iyilestiriyo yipranmis saclara birebir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçenlerde avakado salatası yaparken hafif kararmış yerlerini ayırmıştım. 1 yemek kaşığı yeterlidir sanıyorum.
içine göz kararı biraz bal ve zeytinyağı ekledim. (birer tatlı kaşığı diyelim)
Banyodan sonra yüzüme sürüp 20 dk filan beklettim. Sonuç inanılmazdı.
Deneyin, pişman olmayacaksınız. =)
(yağlı ciltlerde nasıl sonuç verir bilmiyorum. benim cildim normal/hassas gibi bişey)

Saçlar için zeytinyağı&bal karışımının her zaman faydasını gördüm. (normal/kuru saç)

Son düzenleme:
Bir de şöyle bir banyo rutini geliştirdim, 3-4 haftada bir yaptığım bir şey.
banyoda işim bittiğinde çıkmadan peelingimi yapıyorum (buharlı ortam iyi oluyor)

Peeling olarak, tecrübelerime göre taneli bir malzeme ve onu kayganlaştıracak bir sıvı karışımı iş görüyor. (Örn. kahve/şeker&zeytinyağı, un&domates suyu, mısır unu&süt/yoğurt deneyip memnun kaldığım tarifler)
Peelingi uygulayıp ılık suyla tamamen temizleyip, yüzümüzü kuruladıktan sonra tonik sürüyoruz (gülsuyu, maden suyu vs. artık ne kullanıyorsanız)

Hemen ardından maskemizi uygulayıp banyodan nihayet çıkıyoruz. =) Bekleme süresi dolup maskeyi yıkadıktan sonra, tekrar tonikleyip hemen ardından nemlendiricimizi sürüyoruz. Bu rutin (en azından benim cildimde) inanılmaz fark yaratıyor.

(tekrar belirteyim, yağlı ciltlerde etkisini hiç bilmiyorum)

Bir de arkadaşlar, limon suyunun asitli olması nedeniyle uzun vadede cilde zarar verdiğini okumuştum bir yerlerde. Ben tamamen bıraktım cildime limon sürmeyi. Yine de bu konuda kesin bilgisi olan varsa bir aydınlatsın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…