Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

bendende denenmiş siyah noktalara çözüm önerisi üç kaşık mısır unu 1 yumurta akı bir kaşıkda süt keke kıvamında bir maske oluyor yüzünüze sürüp baklayin sonrada ovalayarak çıkartın cildiniz pırıl pırıl oluyor kalan maskeyide dekolte bölgenize banyoda uygulayabilirsiniz sonuç mükemmel

canım mısır unu 3 çay kaşığımı yemek kaşığımı :)

Çok güzl bilgiler vermişsiniz.Hepinize teşekkürler.Ama katılım çok az olmuş.Konu çok eskide kalmış.

kızlar bende bazı tarifleri aldım, uygulayacağım, sonuçları yazarım. Ayrıca bilgi veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, çok faydalandım gerçekten ( saç ve cilt problemli biri olarak)

Kızlar çoğu tarifi aldım uygulayacağım özellikle yaşmayalı tarifi ilk fırsatta denicem saolun

merhaba kızlar yeni üye oldum.bende paylaşayım her zaman yaptığım ve memnun olduğum formülleri.vücut lekeleri için peeling:1 limon suyu içine eşit miktarda tuz ve şeker koyun.ortalama 2 veya 3er yemek kaşığı oluyo.yoğun bi kıvam olucak.iyice karıştırın.duşta ıslak vücuda ovalayarak sürün.hem pamuk gibi oluyosunuz,hemde düzenli kullanımda lekelere iyi geliyo....her sabah yüzüme soğuk süt sürüyorum pamukla,kuruyunca yıkayın.hem cildi canlandırıp parlatıyo,hemde gözenekleri küçültüyo.....

merhaba kizlar
bende tariflerinizden aldim bir kacini uygulayacagim,sonucu bilidirecegim.paylasimlariniz icin cok tesekürler

selam kizlar bende bilgi veriyim dedim nede olsa kadinlar icin bakim olmassa olmaz bi sey ayrica bunlar topigimdede var disler icin kabartma tozunu uygulayin ben ilk önce macunla fircalayip sonrada fircaya kabartma tozunu döküp birbucuk dakika falan fircaliyorum hemen etkisi oluyo yabanci bi magazin dergisinde okumustum katrin zeta cons bu formülle dislerini beyazltmis
bide sac icin var yarim bardak ilik zeytin yagi ayni oranda badem yagi ve bir yumurtayi ekleyiyn saciniza sürüp folio ile sarin yarim saat 45 dk bekleyin ve yikayin sonuc süper

ayrica sirkeyi sulandirip sivilceli bölgeye kompres yapin iki-üc icinde kücülüyo sivilceler benim ciban gibiydi kalcam da gecirmisti ama simdi yine ciktilar uygulamam lazim

siyah noktalar için mısır unu ve yoğurt banyodan sonra 1 çay kaşığı mısır unu bir yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yüzümüze sürüyoruz kuruyunca ovalayarak yıkıyoruz değişimi hemen farkedeceksiniz haftada bir uygulamak gerekiyor

göz altı kırışıklık ve morluğu içinde bi tarif vericem :) bir tane yumurtanın akı bir yemek kaşığı kahve çok karıştırmıyoruz yumurtanın yapışkanlığı gitmesin diye ben pamuğu bu karışıma batırıp gözümün üzerine koyuyorum 10 dk bekletmek yeterli maske gözümüzdeyken çok fazla gülmemeliyizki kırışıklıklar artmasın bu yöntemde çok etkili yaptığım herkeste işe yaradı :)

arkadaşLar yazıLdımı biLmiyorum ama ben yine yazayım
Bir çay kaşığı limon
Bir çay kaşığı bal
Bir çorba kaşığı çay(kuru halde demlenmemiş)
Bir yumurta sarısı

Bunları güzelce çırpıyoruz.Zaten beLLi bi çırpmadan sonra hafiften köpürüyo yüzümüze sürüp 15 dk bekliyorus sonra duruluyoruz bembeyaz we yumuşacık yüsümüz oluyo zemuszemus

vücuttaki çatlaklar için: 3 tatlı kaşığı türk kahvesine 1 adet limon suyuyla karıştır çatlaklara sür..2 gün yap 1 gün dinlendir

siyah noktalar için: karbonatla suyu boza kıvamında karıştır siyah nokta olan yere uygula kuruyuncaya kadar beklet.ılık suyla yıka..nemlendirici sür...

bacaktaki lekeler için: limonun üstüne bi tutam tuz dök bacaklarına sür aşağıdan yukarı...

yumuşak bi vücut için: banyo yaptığın suyun içine bi tutam tuz dök sert bezle (çok sert olmasın) sabunla güzelce yıka...vücuttaki sivilceler de zamanla geçer bu sayede...

yüzdeki sivilceler için: limonla tuzu boza kıvamında karıştır sivilcenin üstüne sür..karışımı yedirmeye çalışma sadece sür..

yüzün yumuşak ve sıkı olması için: bira mayasını bi miktar sütle boza kıvamında karıştır yüze uygula..kuruyunca yıka ılık suyla...

Bu kahve limon olayını ben denedimde ya noldu biliyomusun, şimdi beyaz tenliyim ben kahwe we limon yumuşacık we çok hoş yapıyo kabul ama bi süre sonra yaptığım yerlerde hafif bi kahwerengilik farkettim ama çatlakların rengi bembeyaz :p Biras daha belirgin oldu benimkiler.Pek uzun sürelide kullanmadım açıkcası uzun sürede faydalı olabilir paylaşım için tŞk.

Bu kahve limon olayını ben denedimde ya noldu biliyomusun, şimdi beyaz tenliyim ben kahwe we limon yumuşacık we çok hoş yapıyo kabul ama bi süre sonra yaptığım yerlerde hafif bi kahwerengilik farkettim ama çatlakların rengi bembeyaz :p Biras daha belirgin oldu benimkiler.Pek uzun sürelide kullanmadım açıkcası uzun sürede faydalı olabilir paylaşım için tŞk.

benimkiler de öyle şuan...düzenli kullanımda azalma olucak...yumuşak ve pürüzsüz yapıyo o güzel...çatlaklar için bi de hodan yağı var...int okumuştum..kullananlar çok mutlu...onu denicem ben bi de...kullanayım yazıcam buraya kızçe:)

arkadaşLar yazıLdımı biLmiyorum ama ben yine yazayım
Bir çay kaşığı limon
Bir çay kaşığı bal
Bir çorba kaşığı çay(kuru halde demlenmemiş)
Bir yumurta sarısı

Bunları güzelce çırpıyoruz.Zaten beLLi bi çırpmadan sonra hafiften köpürüyo yüzümüze sürüp 15 dk bekliyorus sonra duruluyoruz bembeyaz we yumuşacık yüsümüz oluyo zemuszemus
yaaa bn bunuu yabtmm amaa n kdarr bkletceem yüzmdee:s 10 dkdr bklio :s

X