Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Arkadaşlar denen ve sonuç alınan bakımla ilgili tüm deneyimleri burda paylaşalım.parça parça aramak zor oluyo.ne dersiniz?

-kakao yağı çatlara iyi geliyor özellikle kilo alıp verme dönemlerinde ve hamillelik sırasında bizzat denemiştir kilo verirken kako yağıyla her akşam bacaklarıma ve basenlerime masaj yaptım gram çatlak yok ablamda hamilelik esnasında uygulamıştı ondada sonuç aydı aktarlarda satılıyor

- kayısı yağı sivilcelere iyi gleiyor temizleden sonra pamukla yüzüne uygulayın uyumadan önce sürekli ve düzenli kullanım sonucunsa cok faydasını gördüm aktarda var yine

- avokada yağı biberiye yoğur üçü kıvırcık saçlar için mükemmel.
biberiye otunu haşlıyorsunuz suyunu 3 kaşık yoğurtla karıştırıp 1 çay kaşığı avakoda yağını ekleyip saçınıda 10 dk tutuyosunu sonrada yıkıyosunuz lise 1/2/3 sınıf boyunca her hafta bi kez yaptım saçlarım kıvırcık suan cok kolay sekil alıyor elektriklenmiyor kabarmıyor

- bunu ben uyguladığımda faydasını görmedim ama ablam sürekli yapar ve sonuç alıyor. yarım domates rendeleyip 2 damla limon sıkıp karıştırıyor ve siyah noktaların üzerine sürüyor 10 dk bekletip yıkıyor 10 yıldır ayda 1/2 kez yapıyor

-pilav yaptığınız pirinç bacaklardaki lekeler için birebir özellikle batık lekelerine iyi geliyor tarif söle 1 bardak pirinci iyice yıkayın suyun içinde suyu asla boşaltmayın sonra o suyla bacaklarını yıkıyosunuz fakat püf noktası su yıkadaığınız princi tülbentin içine alıp onu sünger gibi kullanıp yıkıyosunuz suyuyla buda birebir test edip onayladım

- yanıklara patates koyarsanız (çok ağır yanıklara değil) kesinlikle hiç iz kalmıyor test edip onaylanmıştır

gerçek zeytin yağı ; saçları besler uzatır canlandırı ve kirpik ve kaşlara çok iyi gelir bir zat ben kullandımmmm çok etkisini görüyorum ama yağ sade zeytinyağı olacak katkısız

soda; yüzünüzü sodayla yıkadığınızda gerilir ve parlar bacaklardaki selülitler içinde birebirdir kaya tuzuyla birlikte kullanıldığında ciddi azala gösterir

çok teşkkürler nazlınaz.denediğin ve sonuç aldığın formülleri paylaşman harika.:1hug:

Ben de annem için yaptığımız çayı paylaşıyım sizlerle.Anneminde rahminde miyom vardı ve onun büyümemesi için günde bir fincan kantaron otu çayı demleyip içmişti.Gerçekten de miyom'un büyümesini engelliyor hatta annemin doktoruda şaşırmıştı ve ne otu olduğunu not almıştı.

çokk saol deniz yıldızı.böle denenmiş ve sonuç alınmış bilgilerin paylaşılması çok sevindirici.burda paylaşılan bilgiler işine yarayanlar tarafından dualarla sonuç bulacaktır.a.s.

on yedi bu yanılmıyorsam içilen soda.çünkü bende selülit için böle bi tarif okumuştum.bizim için önemli olan denenmiş olması,onun içinde yazmıorum söylenti förmülleri.kısacası içilen sodaaa.

arkadaşlar ayak terlemesi için işe yarayan bi formül;
1= 1 yk pudra ya 7 damla kekik yağı damlatıyosun karıştırıp ayağınıza sürün 2-3 saat beklettikten sonra yıkayın. bütün gece ayakları yanıyo ama deyiyo.bir defa kullanmak yeterliymiş.
2=kursept bunuda ben kullandım
iş yarıyo.eczanelerde var ve fiatı 3.5 ytl.

çok saolun devamını beklioruz
kıllardan nasıl kurtulcaaz??????bitkisel tarif varmış.
hülya çabuk die biri kozmetik olarak ambalajlı satıomuş.ama çok pahalı olduunu sanıorum.içinde sadece bildiimiz otlar varmıi.ailesinde herkes biliomuş çok eskiden beri ama o ticarete vurmuş.derya baykala da çıkmştı.kesin geçer diyordu.tarif vermişti bilen var mı???????????????????

bende topuk sertlikleri ve çatlar için bir formul yazayım :)
gece yatarken ayaklarınız vazelinle bolca masaj yapın ve bir poset gecirip hava girmeyecek şekilde bağlayın ,catlakların ve nasırların gectigini göreceksiniz

maydonoz cilde çok faydalı kızlar.ben şahsen denedim.zaten böbreklerimden de rahatsız olduğum için sürükli yiyorum.vücüttaki tüm toksinleri atıyor ve böylelikle cildi ve tüm vücudu temizliyor.cilde gerçekten parlaklık veriyor.ben 1 ayda farkettim.evet tadı kötü olabilir fakat insan zamanla alışıyor.isterseniz üzerine limon sıkıptada yiyebilirsiniz.ama hemen pes etmeyim biraz sabır zamanla etkisini gösterecektir eminim.ama artık yiyemiyorum çünkü maydonoz mevsimi değilmiş sanırım .annemin değişiyle bu mevsimdeki maydonozlar çok kart ve tadları çok acı.ama mevsimi geldiğinde tekrar devam edicem gerçekten işe yarıyor.etkisini göstermesi ciltten cilde değişebilir kızlar o yüzden hemen pes etmeyin :)

saf zeytinyagı hint yagı ve badem yagı karısımını sacınıza sürün 1 saat bekletip yıkayın..sacı canlandırır besler ve uzatır...

cildiniz icin:1 yumurta sarisi ve zeytin yagini karistirin yumusacik oluyormus buda benden olsun yerimseniben

Kuru inciri 4 e bol bir kaba koy icine hakiki zeytinyagi dok.Bu iki gun beklesin.Sonra (erkekler icin) esine gunde 4 y.kasigi yedir.Iki ayda sperm sayisi ve kalitesi iki katina cikti bizde.Gerci mikro sonucum yine negatif ama esimin test sonucunda oldukca iyilesme vardi.

Doktorumun verdiği uygulama; genital bölgedeki mantar enfeksiyonu için 1 bardak sirke ile 1lt kaynatılıp ılıtılmış suyu karıştırın ve her taharetlenmede bu suyu kullanın. faydasını göreceksiniz,, temizlikte birebir

-elma sirkesi,yüzdeki farklı tonlarda lekelerin oluşumunu önlüyor.Cildiniz tek renk oluyor.Akşam yatmadan önce,bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın.5 dk.sonra yıkayın.
-tüylere en iyi gelen Karınca Yumurtası Yağı aşırı azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…