Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu konuda başlıkta açtım ama cevap yazan olmadı :roflol:
bi bilen varsa cevaplasın plss özellikle kış aylarında bacaklar fln çok havasız kalıyo epilasyondan önce ya da sonra gözeneklerin açılmasını sağlamak için evde hazırladığınız ya da hazır aldığınız vücut peelingleri varmı? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Ben bazen yoğurt ve mısır unu ile bazende yoğurt ve çekilmiş üzüm çekirdeği ile peeling yaparım.çok memnunum bu tariflerden.yoğurt cildi yumuşatıyo mısır unu veya üzüm çekirdekleride cildin pürüzsüz olmasını sağlıyor.birde toz şeker ve zeytinyağı ile yapılan bir peeling var ben henüz denemedim ama deneyeceğim en yakın zamanda..bir de body shopun peelingini kullanırım ara sıra..ondanda çok memnunum..bunları deneyebilirsin arkadaşım :smiley-cool:
cılde parlaklık vermes ıcın 4 kayısı ve 1 elmayı endeleyıp bır tencerede kaynatıp ıcıne de 1 yemek kasıgı koyarak ılıklastıgınıda tenımıse surup 20 dakıka beklıyorus ınanın ben yaptıgımda herkes ysune ne oldu dıyıp duruyordu kayısı cıksın da hemen yapıcam sızede tavsıye ederım annecıgımden kalma bır sır:)
arkadaşlar bu konuda başlıkta açtım ama cevap yazan olmadı :roflol:
bi bilen varsa cevaplasın plss özellikle kış aylarında bacaklar fln çok havasız kalıyo epilasyondan önce ya da sonra gözeneklerin açılmasını sağlamak için evde hazırladığınız ya da hazır aldığınız vücut peelingleri varmı? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.