Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

saç bakımı için bir formül-şiddetle tavsiye ederim
B1, B12, E ve A vitamini (isimlerini hatırlayamıyorum eczaneden kapsül olarak lıyorum, bir tanesinin adı bepanten) hepsinden bir kapsül, 1 yumurta sarısı, 1 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık bademyağı
hepsini karıştırıp saç diplerine fırça yardımıyla sürüyoruz (temiz bir diş fırçasıyla sürüyorum) başımıza havlu sarıyoruz, birkaç saat bekletiyoruz. bol suyla yıkayıp duruluyoruz
yumurta kokusu yok. 15 günde bir uygulamak yeterli. o kadar parlak yapıyor ki saçları herkes soruyor ne yapıyorsun diye

Dişlerinizin beyazlaması için: küçük bir kaba koyduğunuz karbonatın içine, diş macununuzu koyduğunuz diş fırçanızla daldırın.macunun heryerini karbonatla kaplayın.ve dişlerinizi fırçalayın.bütün lekeler sararmalar gidiyo, yerine beyazlamış,parlak dişler geliyooo..ama düzenli yapınn..:dance:

annemin romatizma ağrıları coktu lokman hekimlerde olan zinde krem diye bişi var inanılmaz ağrı kesiyor vede bitkisel ama pek yaygın değil heryerde bulunmuyo fakat ihtiyacınız varsa deneyin mutlaka..

ciltteki güneş ,sivilce lekeleri ve açık gözenekler için denenmiş formül sengözlerimebaksanab bir yumurta beyazının içine 10 15 damla limon sıkıp karıştırıyoruz gözaltlarına gelmeyecek şekilde tüm yüze uyguluorz kuruyunca tekrar uyguluorz böle 3 kaç uyguladıktan sonra 15 dak bekletiorz.. önce ılık suyla sora soğuk su veya sodayla yıkıorz haftada bir düzenli yaparsanız sonuç süper:nazar: ilk seferde farkı görüceksiniz :lepi:

arkadaşlar bu konuda başlıkta açtım ama cevap yazan olmadı :roflol:
bi bilen varsa cevaplasın plss özellikle kış aylarında bacaklar fln çok havasız kalıyo epilasyondan önce ya da sonra gözeneklerin açılmasını sağlamak için evde hazırladığınız ya da hazır aldığınız vücut peelingleri varmı? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

bi bilen varsa cevaplasın plss özellikle kış aylarında bacaklar fln çok havasız kalıyo epilasyondan önce ya da sonra gözeneklerin açılmasını sağlamak için evde hazırladığınız ya da hazır aldığınız vücut peelingleri varmı? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Ben bazen yoğurt ve mısır unu ile bazende yoğurt ve çekilmiş üzüm çekirdeği ile peeling yaparım.çok memnunum bu tariflerden.yoğurt cildi yumuşatıyo mısır unu veya üzüm çekirdekleride cildin pürüzsüz olmasını sağlıyor.birde toz şeker ve zeytinyağı ile yapılan bir peeling var ben henüz denemedim ama deneyeceğim en yakın zamanda..bir de body shopun peelingini kullanırım ara sıra..ondanda çok memnunum..bunları deneyebilirsin arkadaşım :smiley-cool:

Ben bazen yoğurt ve mısır unu ile bazende yoğurt ve çekilmiş üzüm çekirdeği ile peeling yaparım.çok memnunum bu tariflerden.yoğurt cildi yumuşatıyo mısır unu veya üzüm çekirdekleride cildin pürüzsüz olmasını sağlıyor.birde toz şeker ve zeytinyağı ile yapılan bir peeling var ben henüz denemedim ama deneyeceğim en yakın zamanda..bir de body shopun peelingini kullanırım ara sıra..ondanda çok memnunum..bunları deneyebilirsin arkadaşım :smiley-cool:

canım ya çok sağol kara üzüm çekirdeği tozu var bende göğüsler için almıştım :KK70:
amma faydası varmış üzüm çekirdeğinin bi kez daha öğrenmiş olduk :KK70:
deniyim akşam bari

evet canım üzüm çekirdeğinin çok faydalı olduğu kanıtlandı bilimsel olarak biliyosun..bende aktardan hergün bir kaşık yemek için almıştım..bir süre öle kullandım ama şimdide vücut ve yüz için yaptığım peelinglerde kullanıyorum çok iyi oluyo..yüzüne kullanmayı düşünürsen hafifçe bastırarak yap yalnız..yüz için birde özellikle siyah nokta sıkıntın varsa benim burnumda var mesela, yüzüm nemliyken karbonatla ovarım biraz burnumu acayip iyi geliyoo..bunlarda aklında olsun canım..yerimseniben

bende denemiş bikaç tarif vereyim aklımda olanlardan
kırışıklıklar için : 1 tatlı kaşığı süt içerisine 1 çay kaşığı yaşmaya ilave edip krem kıvamına getirip kırışıklığın olduğu bölgeye uygulayınız ,gün aşırı yapılabilir ..
yara izleri için isveç şurubu pansuman yapılır,özelliklede yara yeniyken ,aktarlarda satılıyor
istenmeyen tüyler için denediğim ve şuana kadar olumlu netice aldığım karışım
:açmış olduğum yeni bir başlıkta paylaştım
adres
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...ldugunu-dusundugum-yeni-bitkisel-karisim.html

cılde parlaklık vermes ıcın 4 kayısı ve 1 elmayı endeleyıp bır tencerede kaynatıp ıcıne de 1 yemek kasıgı koyarak ılıklastıgınıda tenımıse surup 20 dakıka beklıyorus ınanın ben yaptıgımda herkes ysune ne oldu dıyıp duruyordu kayısı cıksın da hemen yapıcam sızede tavsıye ederım annecıgımden kalma bır sır:)

zeytinyağı süt limon suyu yumurta karıştır saçlara uygula 1 saat streçle sar ılık suyla yıka saç beslenir uzar kırılmaz dökülme azalır.
ayrıca şampuana bıraz hınt yağı koy çalkala dokulmeleri azaltıyor.

KESİNLİKLE YAPIN BUNLARI HİÇ BİŞEYİ YAPMASANIZDA BUNLARI YAPIN
Cilt için ->> terenin suyunu çıkarıp ( maydonoz nane ws. de koyabilirsnz )maden suyuyla karıştırın buz kalıplarına dökün..ve hergün yüzünüze sürün ama sabırlı olun hep yapmaya çalışın cildi gerio sivilcelerin geçmesine çook yarıo..tavsiye ederim
Saçlar için ->>Elma sirkesini ve zeytinyağını bir kasede karıştırın (elma sirkesi 1 ymk kaşığı zeytnyağı çoğunlukda olsun ) ve saçın her yerine diplerine kadar uçlarına felan sürün ve saçınızı streçle sarın banyo yapmadan 2 saat önce felan yapın tabi !! ..Kesinlikle çok iiiii ablam sürekli kullanıo ve saçında açtırıcı mı ne kullanmışdı kimse inanmıodu kullandığına çok yıpratıomuş çnkü ama hafdada 2 kez felan kullanınca etkisini gösterio !!
buyrunnnnnnnnn

cılde parlaklık vermes ıcın 4 kayısı ve 1 elmayı endeleyıp bır tencerede kaynatıp ıcıne de 1 yemek kasıgı koyarak ılıklastıgınıda tenımıse surup 20 dakıka beklıyorus ınanın ben yaptıgımda herkes ysune ne oldu dıyıp duruyordu kayısı cıksın da hemen yapıcam sızede tavsıye ederım annecıgımden kalma bır sır:)

1 yemek kaşı ne koyacağız sanırım orada irşey yamayı unutmuşun?

işte çok kolay bir vücut peelingi : 1 yemek kaşığı deniz tuzu (aktarlarda var ve 1 paket çok uzun süre gidiyor) 3 yemek kaşığı zeytinyağı. bir kaseye alıp 1 kere karıştırıp banyoya yanımıza alıyoruz :) banyoda saçlarımızı şampuanladıktan sonra peelingimizi kaseden parmaklarımızla bir miktar tuzuda çimdikleyerek her yerimizi ova ova uyguluyoruz.birazcık durulanıp duş jelimizle köpüklenip gene durulanıyoruz.sonuç : pırıl pırıl pamuk gibi bir cilt hihoyyyt

ben bu formülü kışın 2 haftada bir yazın ise haftada 2 kere uyguluyorum.ölü deriden kurtulmak ve cildimi daha çok nemlendirmek için.:lepi:

aynısını toz şekerle yapanlarda varmış hiç denemedim ama o da mantıklı şakkıdı

X