Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

Arkadaşlar bana yardım edin.. Gözaltı morluklarım var ve kimyasal içerikli yani krem kullandığımda gözlerim hassas olduğu için gün boyunca kırmızı gözlerle geziyorum.. Bana ve tüm KK lara dogal formülleri yazarmısınız.. Denenmiş formüller tercihimdir..:)))))

bir tatlı kaşığı bebe pudrasının üstüne bir yada iki damla limon damlatıp krem kıvamına getiroyoruz 15 dakka bekleyip yıkıyoruz ve ardından bepanthen sürüyoruz ve mutluyuz sivilcelerin erken iyileşmesini sağlıyo !!!!!

bir yumurtanin aki ve yarim limonun suyu karistirilir ve temiz cilde surulur.
bu maske cilde parlaklik verir, gozenekleri sIKILASTIRIR ve sivilceleri kucultur
haftada bir kez yapmak yeterli
ben yapiyom cildim bebek gibi valla:kahve:

yogurt ve kabarbonat maskeside cok iyi
yogurt gozenekleri sIkILastiriyo karbonat ise lekeleri yok ediyo:nazar:

yogurt ve kabarbonat maskeside cok iyi
yogurt gozenekleri sIkILastiriyo karbonat ise lekeleri yok ediyo:nazar:

Ne kadar bekletmeliyim bunu? Yüzümde citir citir sesler geliyor :bbo:
Birazdan bir yikayim bakiyim durum nedir? sengözlerimebaksanab

Paylasim icin tskler..

ya süper bilgiler gerçekten,denenmiş olmaları harika,herkese çok teşekkürler paylaşım için.

bende siyah nokta için size tarif vereyim.
bir paket yaş mayanın yarısını ve bir iki çay kaşığı sütü bir kapta karıştırın. macun gibi olacak. yüzünüze ince bir tabaka halinde sürün. yalnız burun ve alnınıza daha fazla sürün. malum buralar daha yağlı ve siyah nokta çok. kuruyana kadar bekleyin. sonra yüzünüzü ıslak bir havluyla silin. (kağıt havlu olmasın.) suyla yıkayınca pek çıkmıyo. önce havluyla iyice temizleyin sonra yıkayın. haftada bir uygulayın. hem siyah noktalar gidiyor hem de cildiniz geriliyor. bir kaç haftadan sonra cildiniz fondoten sürmüş gibi oluyor. bizzat denenmiştir..

arkdşlar çok güzel tawsiyeler çok teşekkürler emeğinize sağlık.. özellikle selilüitler için kakao yağı haftasonu alınıp denicem... çok merak ediorum umarım çözüm olur. çok sık kilo alıp wermekten hep çatlak oldu.. benim size tawsiyem denenmiş we hala denenio... zeytin yağını arkdaşlar ewinizden sakın eksik etmeyin ki hakikisini diorum marketlerdeki değil. yanıklara zeytin yağı sürerseniz direk iz bile bırakmıo.. yazın güneş yağı için bi pet şişeye (küçük olanları diorum ) zeytin yağ 10 damla tendirdiot we 10damla limon damlatıcaksıınız salayıp2 gün bekletin. yazın sizden bronzu yok.. kızartmadan direk karartıyo. bu tarif kaptan dayımdan hatıra.. sefere her çıkışta bunu yapardı kapkara gelirdi. birde zeytin yağını tekrar bi kapa yoğurt kasesi olabilir boşaltın eczaneden e vitamini iğnesi alın birde kayısı yağı karıştırın saçınıza iyicene yedirin 2-3 saat bekleyin sonra yıkayın. bakın şampuandan sonra kreme ihtiyacınız olucakmı.ç.. hem parlatıyor bemde çabuk uzatıyor. benden bu kadar. kolay gelsin arkdşlr...

saç için olan ölçüyü tekrar alabilirmiyim.e vitamini iğnesi 1 tanemi olucak ampul şeklinde --kayısı yağı ölçüsü ne kakar olucak 1 şişemi ve zeytinyağı çorba kasesinin içini alıcak kadarmı ?

bir yumurtanin aki ve yarim limonun suyu karistirilir ve temiz cilde surulur.
bu maske cilde parlaklik verir, gozenekleri sIKILASTIRIR ve sivilceleri kucultur
haftada bir kez yapmak yeterli
ben yapiyom cildim bebek gibi valla:kahve:

canımlımon suyu suratımı yakıyor cılt tıpın nedır senın

bende siyah nokta için size tarif vereyim.
bir paket yaş mayanın yarısını ve bir iki çay kaşığı sütü bir kapta karıştırın. macun gibi olacak. yüzünüze ince bir tabaka halinde sürün. yalnız burun ve alnınıza daha fazla sürün. malum buralar daha yağlı ve siyah nokta çok. kuruyana kadar bekleyin. sonra yüzünüzü ıslak bir havluyla silin. (kağıt havlu olmasın.) suyla yıkayınca pek çıkmıyo. önce havluyla iyice temizleyin sonra yıkayın. haftada bir uygulayın. hem siyah noktalar gidiyor hem de cildiniz geriliyor. bir kaç haftadan sonra cildiniz fondoten sürmüş gibi oluyor. bizzat denenmiştir..

denıyorum hemen yazarım sonucları

iyiki böyle bir konu açılmış.derli toplu. ne güzel.
paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
benimde aklıma gelen olursa ben de yazarım.

denedım maya olayını gusel gıbı geldı umusaklık verdı falan ama devam edıcem bırde kıslar benım burun ustunde ınce bır cızık seklınde kırmısılık var ne yapıcam yaa yardım edınnn

denedım maya olayını gusel gıbı geldı umusaklık verdı falan ama devam edıcem bırde kıslar benım burun ustunde ınce bır cızık seklınde kırmısılık var ne yapıcam yaa yardım edınnn

kılcal damar genişlemesi şeklinde mi kırmızıılık var yoksa leke şeklinde mi?:uhm:

kılcal damar genıslemesı derken ıncecık bır serıt gıbı canım

benim dediğim kılcal damar genişlemesi kırmızı veya mor oluyor,örümcek ağına benzer ince çizgiler şeklinde ...
isterseniz siz bir cilt doktoruna gidin. o sizi daha iyi yönlendirir.
giderseniz sonuçları bizimle paylaşın.
tekrar geçmiş olsun.

arkadaşlar eski sprey şişeme maden suyu doldurdum her gün bazen gün aşırı
vücud losyonu gibi vücuduma sıkıyorum öyle yumuşacık yapıyor ki... hem çabucak bitmiyor
hem öyle işe yarıyor ki kaydirigubbakcemile5 yüzüme sıktım yağlandı gibi oldu artık sadece vücuduma kullanıyorum ve son derece memnunum artık vücut kremleri almıyorum

X