Denenmiş Ve Sonuç Alinan Formülleri Burada Toplayalim !!

kızlar bende her bayanın korkulu rüyası selülüte iyi gelen formülü vereyim
badem yağı karanfil yağı çörekotu yağı eşit miktarda karıştırılır ve günde 1 veya 2 defa (selülüt miktarına göre ) sürülür streçle sarılır 3 saat beklenir (süre uzatılabilir daha etkili oluyor) daha sonra sert bir keseyle su altında masaj yapılır..15 günde etkisini gösteriyor test edildi tarafımdan

bedava botoks istermisiniz buda bir programda duymuş denemiştim iyi geliyor biraz tarçın ve şeker elinizde azcık suyla ezin(ovalayarak) zaten yapışkan gibi olur ve yüzünüzü tutup çekiniz 15 dk kadar

saçlarınızın çabuk uzaması için 5 litre suya 80 gr kekik koyup kaynatın bu suyla saçınıza masaj yaparak yıkayın hem saçların uzamasını hızlandırıyor hemde parlak olmasını sağlıyor

a.s.a.s.hadi kolay gelsin denen miştir hepsia.s.a.s.

Son düzenleme:
Selin34'cüm botoks dmişsin ya hatta son kelimelerle yüzünüze tutup cekin demişsin, Sürcekmiyiz yoksa? ne yapocaz anlamadım amananiknanik?

Selin34'cüm botoks dmişsin ya hatta son kelimelerle yüzünüze tutup cekin demişsin, Sürcekmiyiz yoksa? ne yapocaz anlamadım amananiknanik?

sürmeyeceksin tatlım zaten elinde yapışkan bir hal alır yaptığında ne demek istediğimi anlarsın dene cildi gerginleştiriyor ve canlı parlak yapıyor

Kızlar benimki bilindik bir şey ama hatırlatayım dedim yeniden.
Ben 1 haftadır doğal maden suyu kullanıyorum gözeneklerim farkedilir derecede sıkılaştı, ama nasıl kullandığınız çok önemli.
Ben hep limonla karıştırıp buz küpü yapar, öyle sürerdim.Hiçbir işe yaramazdı.Şimdi boş bir spreyli şişeye koydum dolapta saklıyorum ve her aklıma estikçe yüzüme püskürtüyorum.Harika bir şey!.. Bende bile farkettiyse sizde de işe yarar çünkü benim gözeneklerim çok belirgin.Başka hiçbir tonik falan kullanmıyorum sadece temiz cilde püskürtün yapabildiğiniz kadar yapın gün içinde
a.s.

-kakao yağı çatlara iyi geliyor özellikle kilo alıp verme dönemlerinde ve hamillelik sırasında bizzat denemiştir kilo verirken kako yağıyla her akşam bacaklarıma ve basenlerime masaj yaptım gram çatlak yok ablamda hamilelik esnasında uygulamıştı ondada sonuç aydı aktarlarda satılıyor

- kayısı yağı sivilcelere iyi gleiyor temizleden sonra pamukla yüzüne uygulayın uyumadan önce sürekli ve düzenli kullanım sonucunsa cok faydasını gördüm aktarda var yine

- avokada yağı biberiye yoğur üçü kıvırcık saçlar için mükemmel.
biberiye otunu haşlıyorsunuz suyunu 3 kaşık yoğurtla karıştırıp 1 çay kaşığı avakoda yağını ekleyip saçınıda 10 dk tutuyosunu sonrada yıkıyosunuz lise 1/2/3 sınıf boyunca her hafta bi kez yaptım saçlarım kıvırcık suan cok kolay sekil alıyor elektriklenmiyor kabarmıyor

- bunu ben uyguladığımda faydasını görmedim ama ablam sürekli yapar ve sonuç alıyor. yarım domates rendeleyip 2 damla limon sıkıp karıştırıyor ve siyah noktaların üzerine sürüyor 10 dk bekletip yıkıyor 10 yıldır ayda 1/2 kez yapıyor

-pilav yaptığınız pirinç bacaklardaki lekeler için birebir özellikle batık lekelerine iyi geliyor tarif söle 1 bardak pirinci iyice yıkayın suyun içinde suyu asla boşaltmayın sonra o suyla bacaklarını yıkıyosunuz fakat püf noktası su yıkadaığınız princi tülbentin içine alıp onu sünger gibi kullanıp yıkıyosunuz suyuyla buda birebir test edip onayladım

- yanıklara patates koyarsanız (çok ağır yanıklara değil) kesinlikle hiç iz kalmıyor test edip onaylanmıştır
Canım bu batık lekeleri için pirinç suyuyla mı yıkıyorsun sadece ve ne kadar beklemesi lazım gerçekten işe yaradımı sende:uhm:

çatlaklarım için kakao yağı kullanıyorum önemli ölçüde azalma var sizede tavsiye ederim
ayrıca şampuanıma bir kaşık bal damlattım saçlarıma iyi geldi
her banyoda yosun sabunu ve biberiye sabunuyla kese yaparım ardından bebek yağı kullanırım cildim yumuşacık olur
dirseklerimi ve ellerimi limon kabuğuyla ovarım inanılmaz yumuşatıyor
gül suyu da çok iyi bir tonik umarım işinize yarar sevgiyle kalın

hepinizin ne muradı warsa ALLAH wersin arkadaşlarımm ablalarımmm çok saolun

arkdşlar çok güzel tawsiyeler çok teşekkürler emeğinize sağlık.. özellikle selilüitler için kakao yağı haftasonu alınıp denicem... çok merak ediorum umarım çözüm olur. çok sık kilo alıp wermekten hep çatlak oldu.. benim size tawsiyem denenmiş we hala denenio... zeytin yağını arkdaşlar ewinizden sakın eksik etmeyin ki hakikisini diorum marketlerdeki değil. yanıklara zeytin yağı sürerseniz direk iz bile bırakmıo.. yazın güneş yağı için bi pet şişeye (küçük olanları diorum ) zeytin yağ 10 damla tendirdiot we 10damla limon damlatıcaksıınız salayıp2 gün bekletin. yazın sizden bronzu yok.. kızartmadan direk karartıyo. bu tarif kaptan dayımdan hatıra.. sefere her çıkışta bunu yapardı kapkara gelirdi. birde zeytin yağını tekrar bi kapa yoğurt kasesi olabilir boşaltın eczaneden e vitamini iğnesi alın birde kayısı yağı karıştırın saçınıza iyicene yedirin 2-3 saat bekleyin sonra yıkayın. bakın şampuandan sonra kreme ihtiyacınız olucakmı.ç.. hem parlatıyor bemde çabuk uzatıyor. benden bu kadar. kolay gelsin arkdşlr...

Evde saçlarınıza saç maskesi uygulamak istiyorsanız İnce bir tabaka kremi saçlarınıza hafifçe yedirin Baş derisine ve saç köklerine kadar değil elbette… Ve birkaç saat boyunca ya da tüm bir gece etkisini göstermesini bekleyin. Daha sonra bebe şampuanıyla iyice yıkayın ve sıcak suyla durulayın veya en pratiği badem yağı, susam yağı ve zeytinyağından elde edilen bir karışımı saçınızda 3 saat bekletin. Daha sonra saçınızı iyice yıkayın.

Kendi toniğinizi kendiniz yapın. Bir çay bardağı içme suyunun içine iki damla mentol ya da lavanta esansı damlattıktan sonra buzdolabında soğutun. Bir parça pamukla yüzünüze uygulayın. Gözle görülür bir canlanma hissedeceksiniz.

Sağlıklı ve güzel dişlere sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, bir miktar sodayla hidrojen-peroksidi karıştırıp haftada bir kez bu karışımla dişlerinizi fırçalamak. Diş ve dişetlerindeki bakteri ve plaklara yaşam şansı tanımayacaksınız böylece.

bendende denenmiş siyah noktalara çözüm önerisi üç kaşık mısır unu 1 yumurta akı bir kaşıkda süt keke kıvamında bir maske oluyor yüzünüze sürüp baklayin sonrada ovalayarak çıkartın cildiniz pırıl pırıl oluyor kalan maskeyide dekolte bölgenize banyoda uygulayabilirsiniz sonuç mükemmel

Şimdi tarifini verecegim yogurt maskesinin hem hazırlaması hem de uygulaması çok kolay. Bir kase yogurt içine bir limonun suyunu sıkarak iyice karıştırıyoruz, bu karışımı gözlerimize değmeyecek şekilde yüzümüze sürüyoruz, 15 dakika bekleyip ılık suyla yüzümüzü temizliyoruz.
Bu maskenin faydaları, içindeki limon suyu ile cildimizi dezenfekte ederek, sivilcelerin kurumasına ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi nemlendirir, besler ve yağ miktarını dengeler. Bu maskeyi haftada bir uygulayabilirsiniz.yerimseniben

yoc49furtmaskesivb1.jpg

green tea ( yeşil çay) : camellia sinensis bitikisinden elde edilen yeşil çay polifenol, kateşin, kafein, flavanoidler, florür ve tanen içerir. yeşil çay ve siyah çay aynı bitkiden elde edilir. yeşil çay siyah çay gibi mayalanma işlemine tabi tutulmadığından anti oksidan etkisi daha güçlüdür.

batıda da antioksidan faydalarından dolayı son zamanlarda tercih edilen yeşil çay zihinsel yorgunlukların giderilmesine kolesterol seviyesini düzenlemeye zayıflama sürecini desteklemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır.yerimseniben

Eger tırnaklariniz cabuk kırılıyosa ve bu yuzden uzatamiyosanız çok kolay bi formulum var bi kaseye limon sıkın ve tirnaklarinizi sokun icine 8-10dk bekletin. 2-3 günde bi yapın

aynen benimde güzel tirnaklari icin önerim var
normal ojenizin icine birkac damla limon damlatin...bu kadar...hem tirnaklariniz kirilmiyor,hemde besleniyor..

Yaş mayayla aynı miktarda sütü karıştırıp göz ve dudak kenarına gelmiycek şekilde yüzünüze ve boynununa uygulayın. Kuruduğunda yüzünüzü fevkaladenin fevkinde gerilmiş hissediceksiniz. Sonra ılık suyla yıkayıverirsiniz hihoyyyt
(Suna Dumankaya bacımızdan alıntıdır )

Daha önce başka bir başlık altına daha yazmıştım ama birde buraya yazmak istedim.
Eğer batıklarınız varsa çözümü çok basit. Duştan sonra bir miktar susam yağına bikaç damla limon sıkın ve batık olan bölgeye sürün. Haftada 2 kez uygulayın. ilk haftadan farkı göreceksiniz. Özellikle duşta sorunlu bölgeyi kabak lifi ile keselerseniz sonuç daha iyi olacaktır. Ben bu formülü kollarımda denedim minik tüylerin dönmesinden dolayı kollarım pürüzlüydü. Bu formülü kullandıktan sonra kollarımda pürüzsüzleşti. Umarım sizlerinde işine yarar.hihoyyyt

Bilginize

X