- 8 Haziran 2013
- 56.275
- 149.407
Mesajını aldımNeden Portakallı yapmadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajını aldımNeden Portakallı yapmadın
Mesajını aldım
Sen unutulacak kadınmısın şekerimDemek beni aklına kazımışsın
Kolay gelsin aşkom en kısa sürede tekrar kavuşun inşallahİyiyim aşkom sağ ol
Eşim yarın gidecek hazırlık yapıyorum
KorkuyorumLodos lodos değil fırtına
Yattığım yerde başım dönüyor, kafam kalkmiyor resmen ,dün bu kadar şiddetli degildiKorkuyorum
Evet bugün daha kötü, sanki evin içinde camlar zangirdiyor hemsoom sanki ev sallanacak gibi geliyor bi anYattığım yerde başım dönüyor, kafam kalkmiyor resmen ,dün bu kadar şiddetli degildi
Yağmur yağmadan da kesilmez,yağacak da demediler ,insallah bir şey olmaz hemşomEvet bugün daha kötü, sanki evin içinde camlar zangirdiyor hemsoom sanki ev sallanacak gibi geliyor bi an
Amin aşkomKolay gelsin aşkom en kısa sürede tekrar kavuşun inşallah
Yarın sabaha kadar sürecekmiş galibaYağmur yağmadan da kesilmez,yağacak da demediler ,insallah bir şey olmaz hemşom
Sürecekmiş evet,sersem etti iyiceYarın sabaha kadar sürecekmiş galiba
Allah kazadan beladan korusun inşallahSürecekmiş evet,sersem etti iyice
Aynen yağmur yagmazsa yandık, rabbim beterinden korusun inş hemşomYağmur yağmadan da kesilmez,yağacak da demediler ,insallah bir şey olmaz hemşom
Amin hemsom ama yağmur beklenmiyorAynen yağmur yagmazsa yandık, rabbim beterinden korusun inş hemşom
Amin kuzucuğumAllah kazadan beladan korusun inşallah
Kübbülmüşfiyye alayım benAcaba tanesi mi o fiyatMenüyü okurken veleddalin amin diyesim geldi.
Tanesi değildir ya burası Kilis. O kadar pahalı olacağını sanmam.Kübbülmüşfiyye alayım benAcaba tanesi mi o fiyat
İsimler çok iyiTanesi değildir ya burası Kilis. O kadar pahalı olacağını sanmam.