- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Aşkom benim tarifi verse idin feda olsun böyle fırsat nerden bulucaz bir daha yapsın yeter kiEvet aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom benim tarifi verse idin feda olsun böyle fırsat nerden bulucaz bir daha yapsın yeter kiEvet aşkom
Niye nene keki değil de demisAy yine birinin konusunda kek niye portakallı değil demiş.ahahahahahahah çok iyi ya
Kim aldı ulenTokat ata ata gelir
Benimkinin adını duyunca ne diyecek acabaAy yine birinin konusunda kek niye portakallı değil demiş.ahahahahahahah çok iyi ya
TamamTeşekkürler canım bizde kek yapınca sizi davet ederiz inşallah
Son 1 ayırıyorumÇikolata parçacıklıdan kaldı mı ya ben ondan istiyodum
Kalıbın çok güzeldi ona uygun yap dedim kaybolduAşkom benim tarifi verse idin feda olsun böyle fırsat nerden bulucaz bir daha yapsın yeter ki
Kendimize zırh alalım aşko,anca korunuruzKim aldı ulen
Ben tatlı deyince kızıyonuz çok tatlı geliyor bu halleri.snsjsjdNiye nene keki değil de demis
Bu konu farklı olay sadece kek değilYoksa sen misin zennam
yoo,kizmiyoruzBen tatlı deyince kızıyonuz çok tatlı geliyor bu halleri.snsjsjd
inşallah bir takım facialar vuku bulmamıştır aşkoKalıbın çok güzeldi ona uygun yap dedim kayboldu
Neyse o tarif bizde değil ,hatta bizim tarifimiz bile yokKendimize zırh alalım aşko,anca korunuruz
Uzayda ya da amuda kalkarak mi sunum yapmış,napmis,gelsin görelimBu konu farklı olay sadece kek değil
Cok şükür Allah bizi seviyor aşkomNeyse o tarif bizde değil ,hatta bizim tarifimiz bile yok
Aşko birinin keki yapmasın dainşallah bir takım facialar vuku bulmamıştır aşko
YırttıkCok şükür Allah bizi seviyor aşkom
Yo yo yoooKızıyonuz. Hem de C A N O kızıyo
Kim bu ortaya çıksınBu konu farklı olay sadece kek değil