Kovaya kolunu sokar karıştırırsınYatıp kalkıp dua edin de Hintlilerin sokak yemeklerinde kek videosuna denk gelemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kovaya kolunu sokar karıştırırsınYatıp kalkıp dua edin de Hintlilerin sokak yemeklerinde kek videosuna denk gelemedim
Şu kadını üzmeyin uleeyyynnnn Ne diyorsa yapın işteİlgilen bizimle banane
Hindistan'a rakip usuller vardı bende. Millete anlatıp mide bulandırırdım Sadece laftaydı ama. Yapamam öyle şeyler gerçekte de.Kovaya kolunu sokar karıştırırsın
Ayağınla çırpabilirsin meselaHindistan'a rakip usuller vardı bende. Millete anlatıp mide bulandırırdım Sadece laftaydı ama. Yapamam öyle şeyler gerçekte de.
Onun gibi Ayak parmaklarıyla şıp şıp, ağızda gargarayla köpürtme...Ayağınla çırpabilirsin mesela
Tövbe ya
Biz yapamayız ya
Bak geliyo gözardıııOnun gibi Ayak parmaklarıyla şıp şıp, ağızda gargarayla köpürtme...
Ohhh misssOnun gibi Ayak parmaklarıyla şıp şıp, ağızda gargarayla köpürtme...
Bir kedim bile yok nasıl bileceğim tadını şimdiSizi bilmem ama ben kek hamurunu kedime dilletmeden pisirmiyorum, hem daha iyi kabariyor hemde daha tatli oluyor alın bu sırrı naparsaniz yapın
Ben inaniyorum çünkü pamuksu çok tatlıSizi bilmem ama ben kek hamurunu kedime dilletmeden pisirmiyorum, hem daha iyi kabariyor hemde daha tatli oluyor alın bu sırrı naparsaniz yapın
Caya bekleriz o zamanBir kedim bile yok nasıl bileceğim tadını şimdi
Ahh keşkeCaya bekleriz o zaman
Eskiden pamuksunun sayfası vardı orayada gitmiyorsun artık beybiCaya bekleriz o zaman
Bir tane öyle video vardı. Eş ailesine menemen yapıyordu, menemene yumurta koyacaktı kadın. Kedi bir güzel yaladı. Sonra menemene koyduSizi bilmem ama ben kek hamurunu kedime dilletmeden pisirmiyorum, hem daha iyi kabariyor hemde daha tatli oluyor alın bu sırrı naparsaniz yapın
Instayimi diyorsun askom, çalındı bizim o sayfa yaEskiden pamuksunun sayfası vardı orayada gitmiyorsun artık beybi
Onlara çok bile deermisim jsgsjshs şaka bir yana ben iğrenmem ama başkasına hazırladığım şeye dikkat ederim.Bir tane öyle video vardı. Eş ailesine menemen yapıyordu, menemene yumurta koyacaktı kadın. Kedi bir güzel yaladı. Sonra menemene koydu
Yok buradaki topigin kuzumInstayimi diyorsun askom, çalındı bizim o sayfa ya
Yaa evet dertten tasadan unuttum gitti ya, yeniden foto atmaya başlıyım ben dur senYok buradaki topigin kuzum
Çok özledikYaa evet dertten tasadan unuttum gitti ya, yeniden foto atmaya başlıyım ben dur sen
İnşallah aşkısıRabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah canım ayşommm benim, çok güzel günlerin olsun sağlıkla evladınla ailenle sen ne sınavlar atlattin bu güne kadar, bu da geçer geçecek
Seviyorum siziİlgilen bizimle banane