- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.338
İyiki Annen var. Allah razı olsun ondanBen de işten gelince sofraya bakıyorum annem ne pişirmiş diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki Annen var. Allah razı olsun ondanBen de işten gelince sofraya bakıyorum annem ne pişirmiş diye
Çok şükür annen yapıyormuşTadını çıkarBen de işten gelince sofraya bakıyorum annem ne pişirmiş diye
Annem olmasa gebermiştik net Allah razı olsun bi kere değil bin kereİyiki Annen var. Allah razı olsun ondan
Çok şanslısın kuzumBen de işten gelince sofraya bakıyorum annem ne pişirmiş diye
Geldiimm.Şu cokzel sende gelsene
Bişeyler Yıllardır yapmamıştım bu espriyiSende yaz bişeyler
Babası vefat ettiSonra işe başladı. Ondan pek gelemiyor.benim yasminsay ım nerde?
Çok şükür laf attın beğenip beğenip sallıyordun fark etmedim sanmaÇok şanslısın kuzum
Senden kek bekliyorum ben ozellikkeeeGeldiimm.
Bişeyler Yıllardır yapmamıştım bu espriyi
Geç kaldın neredesinAmma yazışmışsınız.
Yaaaaaa aysooommmm yirim seni, muhabbetin arasına girmişim dedimÇok şükür laf attın beğenip beğenip sallıyordun fark etmedim sanma
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Çok çok çok üzüldüm. Allah sabır versin mekanı cennet olsun amcanınBabası vefat ettiSonra işe başladı. Ondan pek gelemiyor.
Beni instagramdna bulYaaaaaa aysooommmm yirim seni, muhabbetin arasına girmişim dedim
Ben fasulyeAcaba kaç kişi tarif aldı?
Fasülyeler kim?
Ordinary kek yapmayı nereden öğrendi?
Geç olsun da güç olmasınGeç kaldın neredesin
Şifreli konuşma açık yazBen fasulye
Cast... yapsan yaaa
Hoş geldinGeç olsun da güç olmasın
Amin inşallahNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Çok çok çok üzüldüm. Allah sabır versin mekanı cennet olsun amcanın
Bulayım aysooommçok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecekBeni instagramdna bul