Yani ne gibi açar mısın? Bir an da biz iyiyiz çok mükemmeliz pozitifiz oldunuz ben sanki durduk yere sıkılmısım ortalıgı bulandırmaya geliyormusum gibi gösterdiniz ne diyebilirim?Konu yanlış anlaşılmayken alıntısız mesajların farklı bir boyuta taşıdı konuyu
Canım sen bu bölüme dahil olalı kaç ay olduKonu yanlış anlaşılmayken alıntısız mesajların farklı bir boyuta taşıdı konuyu
Seni tanıdıgim için çok mutluyum nevosummmCanım benim derdim başımdan aşkın bunlara üzülüp birde kafayı yiyemem.
Birde alnım ak başım dik
Hatalı olsam dert ederim.Sende boşa takma canım:)
Yok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın tekrar kazen cevap vermeden bize tamam kek yarışmaya dahil diyemez ki nevresteYani ne gibi açar mısın? Bir an da biz iyiyiz çok mükemmeliz pozitifiz oldunuz ben sanki durduk yere sıkılmısım ortalıgı bulandırmaya geliyormusum gibi gösterdiniz ne diyebilirim?
Öyle yorum yapmadım bi kaç mesaj öncesinde yazdım her yazılanı okuyamam okuyabildiğimi okuyorum ben de kendi açımdan yazdım hepsi buYok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın
Aynen ben cezalarla ilgilenmiyorum. Bilemem cezası uzun mu, kısa mı, sürekli miYok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın
Canım benim seni çok seviyorum biliyorsunYani helal olsun ne diyeyim böyle konusa konusa kötü biri yaptınız ya büyük başarı ne diyebilirim
Neyse konuyu kapatalım böyle yanlıs anlasıldıgıma göre bu topikte bana yer yok teşekkür ederimYok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın tekrar kazen cevap vermeden bize tamam kek yarışmaya dahil diyemez ki nevreste
Sosyalim iyiyim sadece mesajla konsutugumuz için anlasamadık yoksa kimseyi bir seyle sucladıgım yok herkes iyi olsun olalımCanım benim seni çok seviyorum biliyorsungerçekten burada gruplasma yok inan bana. Yanlış anlaşılma oldu,konu başka tarafa gitti derken uzadı kirilmani üzülmeni asla istemem burada olan herkes kendi yapısı gereği davranır. Ben selam canım derim, diğeri selam der. Ama bu birinin istenmemesi gibi değil. Lütfen iyi ol
Kimse sana yer yok demedi. Burası bana, ona, buna şuna ait bir konu değil herkes gelebilir. Tek sorun sanki sen haklısın ve herkes seni suçluyor gibi davranıyorsun.Neyse konuyu kapatalım böyle yanlıs anlasıldıgıma göre bu topikte bana yer yok teşekkür ederim
Haklı haksız aramıyorum ama suclar gibi davranışdıgından eminimKimse sana yer yok demedi. Burası bana, ona, buna şuna ait bir konu değil herkes gelebilir. Tek sorun sanki sen haklısın ve herkes seni suçluyor gibi davranıyorsun.
Daha da meşgul etmeyeyim iyi günler diliyorumKimse sana yer yok demedi. Burası bana, ona, buna şuna ait bir konu değil herkes gelebilir. Tek sorun sanki sen haklısın ve herkes seni suçluyor gibi davranıyorsun.
Canım lütfen böyle düşünmeNeyse konuyu kapatalım böyle yanlıs anlasıldıgıma göre bu topikte bana yer yok teşekkür edederim
Sen beni suçladın canım haksızlık yaptığımı söyledin. Benim seni suçladığım bir mesajı göster.Haklı haksız aramıyorum ama suclar gibi davranışdıgından eminim
Evet konuların tamamı okunmayınca o yüzden yanlış anlaşılma olmuşÖyle yorum yapmadım bi kaç mesaj öncesinde yazdım her yazılanı okuyamam okuyabildiğimi okuyorum ben de kendi açımdan yazdım hepsi bu
Kukriskom Kübra kim espriyi anlamadım ufff
Hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?