Dur ben evleneyim de ondan sonraErkekler kapatılsın
Sandığı terk etmiyoruz.ajsjsjs tamam kötüydüUyudum uyandım yine buradasınız.
İnan her ay aynı şeyi düşünüyoruz. Tabi ilk farklı oluyorAy ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense
Aylar geçince de fark etmiyor heyecan aynı kalıyorAy ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense
Hiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…Ay ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense
Hani neredeHiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…
Hemşehrisini silmeni istemiyor kabullenemiyor işteHani nerede
Rütbeni beğendimAy kahkaha attım.Eki Görüntüle 3339543
Uçtu bileHemşehrisini silmeni istemiyor kabullenemiyor işte
Ay bu kadının yazımı kanser etti beni ya ağzına sözlük tıkayasım var.Ay kahkaha attım.Eki Görüntüle 3339543
Hani nerede
Niye yav diskalifiye mi oldu o şimdi?Uçtu bile
Ama yarışmaya dahil değilKekler - Pastalar - Limonlu Kek-Pakmaya Kabartma Tozu Sponsorluğunda.
Malzemeler 3 yumurta , 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1 tane kabartma tozu , 1 tane vanilya , 2.5 su bardağı un, 1 tane limon , suyu sıkılacak. Yapılışı; 3 yumurtayı kırıp, şekeri , sütü, sıvıyağı, ilave ederek çırpalım . Daha sonra kabartma tozunu vanilyayı...www.kadinlarkulubu.com
Bi muhabbet dönmüş ama benim haberim yokHiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…
EvetNiye yav diskalifiye mi oldu o şimdi?
Ya bu seda olayı ne Allah’ını seven beni aydınlatsınAma yarışmaya dahil değil
Artık olmayan biri yarışmaya katılamazNEDEN
E
D
E
N
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?