- Emoji Skoru
- 35.115
- Puanlar
- 548
Dur ben evleneyim de ondan sonraErkekler kapatılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur ben evleneyim de ondan sonraErkekler kapatılsın
Sandığı terk etmiyoruz.ajsjsjs tamam kötüydüUyudum uyandım yine buradasınız.![]()
İnan her ay aynı şeyi düşünüyoruz. Tabi ilk farklı oluyorAy ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense![]()
Aylar geçince de fark etmiyor heyecan aynı kalıyorAy ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense![]()
Hiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…Ay ben sonucu çok merak ediyorum. İlk diye mi böyle acaba. Kaç oy alırım falan meraktayım nedense![]()
Hani neredeHiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…
Hemşehrisini silmeni istemiyor kabullenemiyor işteHani nerede![]()
Rütbeni beğendimAy kahkaha attım.Eki Görüntüle 3339543
Uçtu bileHemşehrisini silmeni istemiyor kabullenemiyor işte![]()
Ay bu kadının yazımı kanser etti beni ya ağzına sözlük tıkayasım var.Ay kahkaha attım.Eki Görüntüle 3339543
Hani nerede![]()
Niye yav diskalifiye mi oldu o şimdi?Uçtu bile![]()
Ama yarışmaya dahil değilKekler - Pastalar - Limonlu Kek-Pakmaya Kabartma Tozu Sponsorluğunda.
Malzemeler 3 yumurta , 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1 tane kabartma tozu , 1 tane vanilya , 2.5 su bardağı un, 1 tane limon , suyu sıkılacak. Yapılışı; 3 yumurtayı kırıp, şekeri , sütü, sıvıyağı, ilave ederek çırpalım . Daha sonra kabartma tozunu vanilyayı...www.kadinlarkulubu.com
Bi muhabbet dönmüş ama benim haberim yokHiç boşuna ümitlenme limonlu kek varken…
EvetNiye yav diskalifiye mi oldu o şimdi?
Ya bu seda olayı ne Allah’ını seven beni aydınlatsınAma yarışmaya dahil değil![]()
Artık olmayan biri yarışmaya katılamazNEDEN
E
D
E
N