- Emoji Skoru
- 35.115
- Puanlar
- 548
Banyo,duvardaki petek,nikah cüzdanı,ev adresi vs. vs.Nasıl foto ya, yüzü olsa başka paylaşan üyeler de var yoksaaa![]()
![Neutral face :neutral_face: 😐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f610.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banyo,duvardaki petek,nikah cüzdanı,ev adresi vs. vs.Nasıl foto ya, yüzü olsa başka paylaşan üyeler de var yoksaaa![]()
İstersen adresi alalım çaya gitVay be onu ve palavralarını hiç unutmayacağız.![]()
Vermişti ki zaten.İstersen adresi alalım çaya git![]()
Çok açıktı adresi,Allah korusun buradan okuyup evine hırsız girse amanallahimİstersen adresi alalım çaya git![]()
Bir şey olmaz zaten eş ailesi ile birlikte yaşıyordu ama bu kadar saflık her türlü zarar verir yine deVallahi o gece evine hırsız girecek diye çok korktum![]()
Bulunduğu kat bile belliydi cok korkutucu kuzu binbiri türlü insan varBir şey olmaz zaten eş ailesi ile birlikte yaşıyordu ama bu kadar saflık her türlü zarar verir yine de
Aynı bina değildi yan sitelerdiBir şey olmaz zaten eş ailesi ile birlikte yaşıyordu ama bu kadar saflık her türlü zarar verir yine de
tek petek fotosunda ilk kopuşumu yaşadımBanyo,duvardaki petek,nikah cüzdanı,ev adresi vs. vs.![]()
Eşim oraya çalışmaya gittiğinde arkamıxı dönsek eşyalarımız çalınıyordu demişti yani çok da güvenli yerde yaşamıyorBulunduğu kat bile belliydi cok korkutucu kuzu binbiri türlü insan var![]()
Kapı numarası sordum güzel şakaydı dediAdmflfllfgl kız bu neden her şeyin fotosunu atmış. Gülmekten gözüm yaşardı. Millet kafa bulmuş biyerden sonra o hala aynı istikrarla foto atmaya devam etmiş.![]()
Girmeye çalışıyor ama giremiyor canımKız bugün 20.20 de girmis gözüküyor seda
Belki geri gelir cezası çok uzundurKız bugün 20.20 de girmis gözüküyor seda
Kendi kasındıGirmeye çalışıyor ama giremiyor canım![]()
Ben pek ceza ile akıllanacağını sanmıyorum o ışığı alamadımBelki geri gelir cezası çok uzundur![]()
Şuan tüm Türkiye aslında hiç güvenli değil canım. Çok pahalılik, rabbim kimseyi dogru yoldan ayırmasın inşallah kuzumEşim oraya çalışmaya gittiğinde arkamıxı dönsek eşyalarımız çalınıyordu demişti yani çok da güvenli yerde yaşamıyoreesnafta sığınmacılardan dolayı demişti
Gelmesin lee gelmesiiinnn bir daha geriii geelmeesiiinnmBelki geri gelir cezası çok uzundur![]()