Başak olsun diye iki gün doğumu beklettimBaşakmış
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak olsun diye iki gün doğumu beklettimBaşakmış
Eğlenmeyi çok seviyor ,arkadaş canlısı ama bilemiyorum gönül işleri ne olurGezsin tabii de yalnız da kalmasın
Dediğin gibi olur o zaman aşkoBaşak-Akrep aşko![]()
Çok karışık işler ya. Hangi burç iyi? Ben de o zaman doğurayımBaşak olsun diye iki gün doğumu beklettim![]()
Benim oğlanla tanışmak isteyen bir kız vardı sene başındaBizimkilerde öyle şeyler yok![]()
TeraziÇok karışık işler ya. Hangi burç iyi? Ben de o zaman doğurayım
Yazık yav kızı niye engelledinEğlenmeyi çok seviyor ,arkadaş canlısı ama bilemiyorum gönül işleri ne olur
Arkadaşları bu sene başladı bazıları
No no dedim bu sene değil bak sakın hele hele okuldan katiyenNasıl müstakbel kv olur
bir kere kızın biri yazmış bana oğlumu soruyor okuldan Instagramı yok mu kukrim teyze diye(burda kaybetti zaten teyze diyerek
) hayır yok dedim numarası var mı dedi o da yok dedim
eşim diyor hain kadın
![]()
Ablamın bir tanesi terazi,ı-ıhh olmaz.Terazi![]()
Ben memnunumÇok karışık işler ya. Hangi burç iyi? Ben de o zaman doğurayım
Aman eksik kalsın şimdi zamanı değilYazık yav kızı niye engelledinbir çay icselerdi bari
Kesinlikle ya. Ben burçların karakteristik özelliklerine inanırım ama kesinlikle ailenin payı çok önemliBen memnunumAma sadece burç etkilemez. Yetiştirme, genler, çevre
![]()
Benim kızlar ikiz ve farklılarKesinlikle ya. Ben burçların karakteristik özelliklerine inanırım ama kesinlikle ailenin payı çok önemli
Bir elin parmakları bile bir değil kiBenim kızlar ikiz ve farklılar
Yetiştirme ve dönemin şartları, çevre, genetik her şey etkiliyor![]()
Hayır, çok ponçik kızlarımBir elin parmakları bile bir değil kiKızlar sinirli mi?
Darısı banaHayır, çok ponçik kızlarım![]()
Erkekler kapatılsınBenim oğlanla tanışmak isteyen bir kız vardı sene başında
Biz tanışıyor muyuz önceden demiş kız
benim oğlan yok
ablan var mı demiş kız
benim oğlan var
Onu tanıyorumdur o zaman
Yok tanıman ablamı deyip gitmiş kızın yanından![]()
KeşkeÜfff yok beeeponçik olmak isterdim
![]()