Ben buradan gördümBu yaş ta ne beyazı be
Ben sana yaşli diyebilirim ama sen kendine yaşlı diyemezsin yasssaakkkBen yaşlıyım zaten
Kim demişBen yaşlıyım zaten
Evet genetik etkiliyor saçıAnneme çekmişsem hayat bayram olur. 55 yaşında ve saçının sadece ön kısmında bir tutam beyaz tel var
Ben dedimKim demiş
Kız bir tane herkeste olur kiBu yaş ta ne beyazı be
Irsi oluyor gerçekten ,benim annemin de erken beyazlamış meselaAnneme çekmişsem hayat bayram olur. 55 yaşında ve saçının sadece ön kısmında bir tutam beyaz tel var
Ben de de var mıBen buradan gördüm
Sen yok daha erkenBen de de var mı
Duymamış olalım aşkoBen dedim
Annemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedimIrsi oluyor gerçekten ,benim annemin de erken beyazlamış mesela
İçim yaşlı aşkomDuymamış olalım aşko
Senin canın beğenmedim istiyoİçim yaşlı aşkom
Aminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yokAnnemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedim
İnşallahAnnemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedim
Teşekkür ederimSenin canın beğenmedim istiyo
Taş gibisin hem de kıızzzzAminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yok
Üzüntüden oluyor galiba aşkomAminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yok
Valla değil aşko bizlerin yerinde başkası olsa idi ohoo..İçim yaşlı aşkom
Yok ya o daha da gençİçim yaşlı aşkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?