- 2 Mart 2023
- 2.094
- 6.878
- 78
- 45
Bilemedim belki deneyen vardır diye öğrenmek istedimKaç tane kullanmaniz gerektiğini nasıl ayarlayacaksiniz ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim belki deneyen vardır diye öğrenmek istedimKaç tane kullanmaniz gerektiğini nasıl ayarlayacaksiniz ki ?
Gelenlerle aslan sayısı kaç olacak bakalımSöz verirken düşünseydi
Yok ya buzlu eti çekiyorsa küp şekeri de çekmesi lazımBen de öyle düşündüm de kırılır diye cesaret edemedim, durduk yere robottan da olmayayım.
Bebeğim var, hava soğuk dışarı çıkarmak istemedimHavanda dövün Ya da markete gidin
Ben hiç denemedim, varsa gören yazarBilemedim belki deneyen vardır diye öğrenmek istedim
Yumurtayı kırın içinde bekletin. Yumuşamış olur. Sonra da çırparsınızHanımlar merhaba kek yapıcam , toz şeker kalmamış. Küp şeker ile yapabilir miyim? Hiç deneyen oldu mu?
Sana hiç oy verdim miBana da verirse yanlışlıkla eli kaymış oluyor genelde
O zaman havana kuvvetBebeğim var, hava soğuk dışarı çıkarmak istemedim
Ben de bu işin ustasıymışım gibi şöyle yap böyle yap diyorumBen hiç denemedim, varsa gören yazar
3 aylık oy hakkı hazırGelenlerle aslan sayısı kaç olacak bakalım
Verdin ama yanlışlıklaSana hiç oy verdim mi
Kışa yatırım3 aylık oy hakkı hazır
Olsun,denemeni takdir ettikBen de bu işin ustasıymışım gibi şöyle yap böyle yap diyorum
Tepe tepe kullansınKışa yatırım
Bak işte aklın yolu birRondoda çekin bir şey olmaz
Ben badem çekerken robotun dibinde ki demiri sökmüştüBak işte aklın yolu bir
Tepe tepe kullansın
Ben olsam hiç uğraşmam koyarım bir bardak küp şeker üstüne yumurtayı kırıp beş dakika beklerim. Erir muhtemelen kaşıkla ezer sonra çırparım. Ben genelde ölçü veya metod kullanmam. Ne uygunsa, bildiğim gibi yaparım. Ama işte olur olmaz bu benim sorunum. Bence olur.Bak işte aklın yolu bir
Bende asssla tarife uymam illa kendi kafamın dikine giderim. Dolap poşetine koyup su bardağının altıyla da ezebilir aslında. Biraz sütle çırpsa da olur her türlü olur bence yaBen olsam hiç uğraşmam koyarım bir bardak küp şeker üstüne yumurtayı kırıp beş dakika beklerim. Erir muhtemelen kaşıkla ezer sonra çırparım. Ben genelde ölçü veya metod kullanmam. Ne uygunsa, bildiğim gibi yaparım. Ama işte olur olmaz bu benim sorunum. Bence olur.