- 24 Eylül 2018
- 98.432
- 294.921
- 698
elin alışmışken bana da ver bariAy ben beş kişiye söz vermiştim noğlur beş rey hakkımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elin alışmışken bana da ver bariAy ben beş kişiye söz vermiştim noğlur beş rey hakkımız olsun
Daha gelecekler var ya onlarıda beğenirsenAy ben beş kişiye söz vermiştim noğlur beş rey hakkımız olsun
Zenna’mZano'm C A N O
Yeni kategoriden bahsetmiyorsunDaha gelecekler var ya onlarıda beğenirsen
Öf zaten birini çok beğendim keşke tüm hakkımı kullanmasaydım diye söylenip duruyorumDaha gelecekler var ya onlarıda beğenirsen
Sen keki görmeden söz vermeye başladığın için normalAy ben beş kişiye söz vermiştim noğlur beş rey hakkımız olsun
Sus kız bir tek Tolin için öyle yaptım diğer 4 kişiye görüp söz verdim.Sen keki görmeden söz vermeye başladığın için normal
çok güzel anlaşıyoruz Zano'mZenna’m
Yine de bu gerçeği değiştirmiyorSus kız bir tek Tolin için öyle yaptım diğer 4 kişiye görüp söz verdim.
Kimse anlamıyor aramızdaki bağıçok güzel anlaşıyoruz Zano'm
AnlayamazlarKimse anlamıyor aramızdaki bağı
Gelince konuşuruzYeni kategoriden bahsetmiyorsun
Söyleme,çatlasınlarGelince konuşuruz
Ona söz vermedin miÖf zaten birini çok beğendim keşke tüm hakkımı kullanmasaydım diye söylenip duruyorum
Zaten bu ay sürprizSöyleme,çatlasınlar
Bir ben,bir uçan kuş, bir de Cano'ya söz vermemişOna söz vermedin mi
Baktım bu sefer çook abarttım dedim artık dur.sjsjs 3 kişi kesin de diğer ikisine daha oyum olsa sana verirdim dedimOna söz vermedin mi
Robottan geçirin olur benceHanımlar merhaba kek yapıcam , toz şeker kalmamış. Küp şeker ile yapabilir miyim? Hiç deneyen oldu mu?
En sevdiğimZaten bu ay sürpriz