- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Ay çok fenaydıGelen gideni aratıri uygulamalı gösterdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok fenaydıGelen gideni aratıri uygulamalı gösterdiler
Yine var.Sevenler,sevilenler,patlayan patlayanalar kaos hakimdi siteye
DoymadılarYine var.
Ben usandım valla şuranın dinginliğini özledim shsjsjjsDoymadılar
Bugünü bir atlatırsakDoymadılar
Eskiden huzur vardı şimdi profiller savaş alaniBen usandım valla şuranın dinginliğini özledim shsjsjjs
Keşke kuzuBugünü bir atlatırsak
Benim kaderim bu ahsgsjsgsvHemsirecik konunu yoruma açmayı unutmuşlar,ağla
Valla bazen arada oluyordu böyle şeyler kısa sürüyordu tadı da damağımızda kalıyordu. Ama bugünKeşke kuzu
Nevreste gelsin ,yoruma o açıyorBenim kaderim bu ahsgsjsgsv
Haksız olan taraf haksız olduğunu idrak edemiyor ki,yeldegirmenlerine karşı savaşValla bazen arada oluyordu böyle şeyler kısa sürüyordu tadı da damağımızda kalıyordu. Ama bugün
Etmeyince yine sen kötüsün aşkomBenim abim yaklaşık 20 senedir evli,geline tek bir lafım olmadı,edenler nasıl kendinde hak buluyor bilmem, utanırım yani
Kız sus ağlayasım geldi vallaEskiden huzur vardı şimdi profiller savaş alani
Aşko,sana bir şey diyeyim mi,bak kimseye karismazsan ezik bu deyip iyice saygı duymuyorlar ,ama umrum dışı ciddenEtmeyince yine sen kötüsün aşkom
Bir düzenleme gelir herhaldeKız sus ağlayasım geldi valla
Aşko insan üzülüyorAşko,sana bir şey diyeyim mi,bak kimseye karismazsan ezik bu deyip iyice saygı duymuyorlar ,ama umrum dışı cidden
Yalnızlık tercihimin başlıca sebebi bu aşko az insan, çok huzurAşko insan üzülüyor
Yeni hayat felsefemYalnızlık tercihimin başlıca sebebi bu aşko az insan, çok huzur