- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Geçen gece uykudan uyandım, ki camlar kapalıydı, korkmam ama ben AllahtanEveeettttttt gürültü yapmasalar bende çok seviyorum hemsosuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gece uykudan uyandım, ki camlar kapalıydı, korkmam ama ben AllahtanEveeettttttt gürültü yapmasalar bende çok seviyorum hemsosuu
Fenaydi amaGeçen gece uykudan uyandım, ki camlar kapalıydı, korkmam ama ben Allahtan
Bu zamana kadar Yaprak Dökümü’nü hiç izlememeyi nasıl başardınAşkı memnu yu her yaz bizde seyrediyoruz. Rutin oldu artık
Gök delindi sandim ben sayılıdır bu kadar şiddetli yağışFenaydi ama
Ferhunde’ye hak vermeye başladıysan büyümüşsün demektir.Ayrıca Ferhundeye hak veriyorum ben
Evlendikten sonra anladımFerhunde’ye hak vermeye başladıysan büyümüşsün demektir.
Kayınvalide, görümce, kocaEvlendikten sonra anladım
Ben hiç izlemeden Ferhunde ye hak veriyom zaten. Diğerleri uyuz, uyuşuk,mıy mıy tipli insanlara benziyolar. Allah bilir Ferhunde az bile yapmıştır onlara.sjsjdjEvlendikten sonra anladım
Şevket hapisteyken yediği nanelere kadar Ferhunde hep haklı aslında, biz görememişiz.Evlendikten sonra anladım
Alışkanlık yaparız
Ben hiç izlemeden Ferhunde ye hak veriyom zaten. Diğerleri uyuz, uyuşuk,mıy mıy tipli insanlara benziyolar. Allah bilir Ferhunde az bile yapmıştır onlara.sjsjdj
Ferhunde gerçekten o miy miy adamda ne bulmuş, bir kaşık suda bogmalik sünepeŞevket hapisteyken yediği nanelere kadar Ferhunde hep haklı aslında, biz görememişiz.
Hele 2. Şevket tam libido killerFerhunde gerçekten o miy miy adamda ne bulmuş, bir kaşık suda bogmalik sünepe
Benim abim yaklaşık 20 senedir evli,geline tek bir lafım olmadı,edenler nasıl kendinde hak buluyor bilmem, utanırım yaniKayınvalide, görümce, koca
Korkuluk oynasa daha iyiymiş enerji emiciHele 2. Şevket tam libido killer
Allah affetsin tam bir sümüklü, daha kötüsü olabilir mi derken daha daha kötüsünü getirdilerHele 2. Şevket tam libido killer
Site bugün çok yorucuydu. Ara ara kaçtım topiğe geldim bir dinleneyim istedim ama olaylar durmak bilmediği için yazamadan geri gitmek ZORUNDA kaldım.ahahahha
Ona bakınca 1.Şevket KralAllah affetsin tam bir sümüklü, daha kötüsü olabilir mi derken daha daha kötüsünü getirdiler
Gelen gideni aratıri uygulamalı gösterdilerOna bakınca 1.Şevket Kral
Sevenler,sevilenler,patlayan patlayanalar kaos hakimdi siteyeSite bugün çok yorucuydu. Ara ara kaçtım topiğe geldim bir dinleneyim istedim ama olaylar durmak bilmediği için yazamadan geri gitmek ZORUNDA kaldım.ahahahha