- 28 Haziran 2011
- 61.320
- 154.182
- 898
Kime ne dedin gene çikolatalı kekimHoçcagalın gidiyom ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime ne dedin gene çikolatalı kekimHoçcagalın gidiyom ben.
Gece gece sinirlendim. Biraz KK detoksu bana iyi gelebilir ajsjdjdKime ne dedin gene çikolatalı kekim
Sinirlenmekte haklısın bende gıcık oldum beybila havleGece gece sinirlendim. Biraz KK detoksu bana iyi gelebilir ajsjdjd
Sen sinirlenme ponçiğim, sana gülmeler yaraşır.Sinirlenmekte haklısın bende gıcık oldum beybila havle
cikiletalı kekiimmSen sinirlenme ponçiğim, sana gülmeler yaraşır.
Geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar minik aşçılar, bir süredir keyfim yok, benim kızın diş problemleri var inşallah çekilmeye gerek kalmadan hallederiz işini. Kekimide pazartesi yapmaya karar verdim artık
Amin ablacım inşallahGeçmiş olsun canım
İnşallah gerek kalmaz
İstanbul bugün yorgun ,üzgün ve yaşlanmış…Hava kara bulutlu yine yağmur yağıyorrr sanki günahsız gibi gözlerime bakıyorrr offf pfff offf
Aaa şarkı mı, bende duygusal takildim kukriskomASSOSyal niye üzgün attın kız bugün yağmurlu burası o yüzden yazdım şarkıyı
Yess canım teomancığın şarkısıAaa şarkı mı, bende duygusal takildim kukriskom
Aşkom ,yaksamlar
Ameliyat sonrası zorluyor canım. Dün bi şeyim yoktu ama bugün dikişlerim acımaya başladı. Tampon da Sonda da bugün çıktı çok şükür. Sürekli yatıyorum, kuyruk sokumum acımaya başladı. Yürümek wc harici yasak. Dünden beri herhalde 15-20 tane serum taktılar sayamadım. bi ara yüzüm şişti çok kötü, bi ilaç alerji yaptı. Balon balığı gibi oldum gerçekten. geçti çok şükür.alsem Ameliyat nasıl geçti,iyi misin?