- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Sağol balimm 84 le geçtim şükür darısı direksiyonaBaşarılar kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol balimm 84 le geçtim şükür darısı direksiyonaBaşarılar kuzum
Tebrikler kuzucuğum heyecanlanma, onu da halledersin senSağol balimm 84 le geçtim şükür darısı direksiyona
İnşallah kuzum benimmm bazıları için küçük bir mesele aslinda ama yazılmak hayalken kendim için bugüne kadar yaptığım tek ve büyük bişey benim için.İnsallah herkese içinde keşke dediği şeylere kavuşmayı nasip etsin RabbimTebrikler kuzucuğum heyecanlanma, onu da halledersin sen
Konu belli canımÖğrenci başarısında internetin olumlu olumsuz rolü nasil
Tebrikler canımSağol balimm 84 le geçtim şükür darısı direksiyona
Olur mu hiç, ne kadar güzel bir şey, istediğin bir şeyi başarmak Amin kuzumİnşallah kuzum benimmm bazıları için küçük bir mesele aslinda ama yazılmak hayalken kendim için bugüne kadar yaptığım tek ve büyük bişey benim için.İnsallah herkese içinde keşke dediği şeylere kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Konu ne nevosumKonu belli canım
Süpersin sen periskom,digerini de kolaylikla alirsin. Hiç sıkıntı yapma yeter kiSağol balimm 84 le geçtim şükür darısı direksiyona
DepremKonu ne nevosum
Tebrikler canım
Olur mu hiç, ne kadar güzel bir şey, istediğin bir şeyi başarmak Amin kuzum
Canimsinizzzzzzz siz coook öpüyorumSüpersin sen periskom,digerini de kolaylikla alirsin. Hiç sıkıntı yapma yeter ki
Canimsinizzzzzzz siz coook öpüyorum
Hadi darısı direksiyon sınavına inşallah.İnşallah kuzum benimmm bazıları için küçük bir mesele aslinda ama yazılmak hayalken kendim için bugüne kadar yaptığım tek ve büyük bişey benim için.İnsallah herkese içinde keşke dediği şeylere kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Tebrik ederim canımCanimsinizzzzzzz siz coook öpüyorum
Çok geniş bir konu nevosum, ucu açık resim grafik falanda ekle diyecektimDeprem
Biz izlemeye gelmişiz zatenİçim gitti ama uzaktan baktım some money problems
Evet hazırladım canımÇok geniş bir konu nevosum, ucu açık resim grafik falanda ekle diyecektim
Yine harikasin biliyorsun değil mi ️Evet hazırladım canım
HDBiz izlemeye gelmişiz zaten