- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
Geçmis olsun inşallah bir an evvel toparlarsınaşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmis olsun inşallah bir an evvel toparlarsınaşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Çok geçmiş olsun hrkesler hasta tam mevsimi zaten dikkat et kendine.aşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Sağ ol canımGeçmis olsun inşallah bir an evvel toparlarsın
Geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta.aşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Geçmiş olsun Benimde boğazlar pertaşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Artık benim için 30’un altındakiler küçük ve zararsız bir kız.Günaydınnnn bugün biraz daha 30 a yaklaştım
Oooo düğünümüz mü var yoksaÇeyize kizzzzz
Yooo değilJenna16 aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğim.
Nerde o ya gelmedi bugün. Günaydın bile dememişYooo değil
Kovaladıkça kaçan ateş böceği olabilir..
Geçmiş olsunaşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Acaba kime kızmışNerde o ya gelmedi bugün. Günaydın bile dememiş
Kime Bana kızmaz çünkü deAcaba kime kızmış