- 8 Haziran 2013
- 56.291
- 149.441
Tabi kontrolden geçiyor. Arkadaş tarifi yazarken resim sıralamasını sormuş. Ondan bahsettimAma kontrolden geçiyor yani ondan bahsediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kontrolden geçiyor. Arkadaş tarifi yazarken resim sıralamasını sormuş. Ondan bahsettimAma kontrolden geçiyor yani ondan bahsediyorum.
Ya işte bende diyorum ki sen bildiğin gibi yap,olmayan yerlerde Nevoş müdahale eder.Tabi kontrolden geçiyor. Arkadaş tarifi yazarken resim sıralamasını sormuş. Ondan bahsettim
Aynen öyleYa işte bende diyorum ki sen bildiğin gibi yap,olmayan yerlerde Nevoş müdahale eder.
Yapamayanlar neden yapmadın demiyorum yani Eksik varsa düzenliyorum. Birde konuda eksik varsa konuyu açmıyorum bekliyor. Bazen detaylar eksik oluyor.Ya işte bende diyorum ki sen bildiğin gibi yap,olmayan yerlerde Nevoş müdahale eder.
Tolin ZenginKızda para var ne de olsa. tolin
Neredeyse bizim konuyu bile nevos yazacakYapamayanlar neden yapmadın demiyorum yani Eksik varsa düzenliyorum. Birde konuda eksik varsa konuyu açmıyorum bekliyor. Bazen detaylar eksik oluyor.
Sen konuyu yaz. Tüm resimleri ekle,nevos superwoman halleder rahat ol canimBir de şey soracaktım :
Fotoğrafları açacağımız konuya ekleyince moderatör mü aralara serpiştiriyor? Mesela hazırlanış aşamalarındaki fotoğrafların açıklamadan sonra eklenmesi gerekiyor ya? Ya da son pişmiş hali falan.
Sağ salim açsam da herkes kurtulsaSen konuyu yaz. Tüm resimleri ekle,nevos superwoman halleder rahat ol canim
Olmadı tarifide kopyalaSağ salim açsam da herkes kurtulsa
Bizim için problem değil sıkıntı yapmaSağ salim açsam da herkes kurtulsa
Bana mı aldın tolincim
Hayır daha açamadım, yoga dersim var gelince açıcam Yarına yetişir belkiiiiCanım açtın mı konuyu AriaBlue
İnş canım, belki gece açılır sen konuyu acarsanHayır daha açamadım, yoga dersim var gelince açıcam Yarına yetişir belkiiii
O zaman niye merak ettiriyorsun vijdansız kadınHayır daha açamadım, yoga dersim var gelince açıcam Yarına yetişir belkiiii
Nutella da boykot ürünü diye gördüm sanırım ama bence Sarelle de çok güzel inşallah o boykot değildir.Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.
Helal olsun babana keşke bizde onun gibi önceden başlasaydık savaş oldu diye olmasaydıYok evet. Bizim evde hep Türk malına öncelik verilir. Bir şey alacağımız zaman babamın ilk sorduğu soru Türk malı mı olurdu. Fairy bile almazdı ama diğer sivı bulaşık deterjanları benim elimde egzemaya neden olunca direnemedi ve son yıllarda fairy de almaya başladı. Mesela o kadar gazlı içecek markası içinden saadece Cola Turka alırdı. Bu Türk markası sizde bundan alın falan derdi. Ç.makine deterjanları da aynı şekilde Bingo ya da Tursil kullanırız. Bu savaş dolayısıyla insanlar artık yerli üretime daha çok önem vermeye başladılar ha bir yandan da iyi oldu. Keşke bu konuda bilinçlenmemizin nedeni savaş olmasaydı ama
Neden ters çektiniz gözlerimiz bozulsun diyemi
YeaaaappppHayırlı olsun
Çeyizin için mi aldın