Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Bir de şey soracaktım :

Fotoğrafları açacağımız konuya ekleyince moderatör mü aralara serpiştiriyor? Mesela hazırlanış aşamalarındaki fotoğrafların açıklamadan sonra eklenmesi gerekiyor ya? :KK64: :KK64: Ya da son pişmiş hali falan.
Sen konuyu yaz. Tüm resimleri ekle,nevos superwoman halleder 🔥🔥 rahat ol canim 🫶🥰😍🤩🍒

Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım. Nutella boykot listesinde var mı? Daha doğrusu açık, aleni bir desteği var mı? Boykot listesinde olmayan yok çünkü. Bu iş biraz Türk malı teşviğine döndü sanki. Ben de destekliyorum zaten. Elimdeki ürünler bitince tamamen Türk markalara geçeceğim. Bundan sonra hep böyle inşallah, farkındalığım oluştu bu anlamda. Ama Fairy’den bile vazgeçerim ama Nutella gibisi yok ki ya? Araştırdım İtalyan şirketinin ama bir desteği var mı onu bulamadım.
Nutella da boykot ürünü diye gördüm sanırım ama bence Sarelle de çok güzel inşallah o boykot değildir.

Yok evet. Bizim evde hep Türk malına öncelik verilir. Bir şey alacağımız zaman babamın ilk sorduğu soru Türk malı mı olurdu. Fairy bile almazdı ama diğer sivı bulaşık deterjanları benim elimde egzemaya neden olunca direnemedi ve son yıllarda fairy de almaya başladı. Mesela o kadar gazlı içecek markası içinden saadece Cola Turka alırdı. Bu Türk markası sizde bundan alın falan derdi. Ç.makine deterjanları da aynı şekilde Bingo ya da Tursil kullanırız. Bu savaş dolayısıyla insanlar artık yerli üretime daha çok önem vermeye başladılar ha bir yandan da iyi oldu. Keşke bu konuda bilinçlenmemizin nedeni savaş olmasaydı ama😕
Helal olsun babana keşke bizde onun gibi önceden başlasaydık savaş oldu diye olmasaydı

Gözlerini kapat,sana bir sürprizim var demişti.🥲

Eklentiler

• IMG_20231109_203020.jpg
    IMG_20231109_203020.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 32
X