- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Ne verdi ne vermesi daha benim bir şapkam birde pınarım var vermediiBuydu işte süpriz madalyaları geri verdi
Şooooo ariyida almadı daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne verdi ne vermesi daha benim bir şapkam birde pınarım var vermediiBuydu işte süpriz madalyaları geri verdi
Keşke o arı benm olsaNe verdi ne vermesi daha benim bir şapkam birde pınarım var vermedii
Hahahajahahaja yarışmaya katılman için geç değilTmm yağğğğ madalyamız olMdığı için bilmios işte neeeğğğ yanikk
Şakacı seni şakacıHahahajahahaja yarışmaya katılman için geç değil
Benim bir taneydi zaten o da yerinde hahahahaha bananeeğğNe verdi ne vermesi daha benim bir şapkam birde pınarım var vermedii
Eee biz sadece birinci olmak için mi katılıyoruzŞakacı seni şakacı
Senin paylaşımından snra katılmakmııı şakacıııı
Naziğimin başını yedin sıra pastamda mı hıağğŞakacı seni şakacı
Senin paylaşımından snra katılmakmııı şakacıııı
Sus kızNaziğimin başını yedin sıra pastamda mı hıağğ
Benden alsınlar sana versinler guzumm bende iğreti durdu o zatıKeşke o arı benm olsa
Neyn istiosan hayvancağızdanBenden alsınlar sana versinler guzumm bende iğreti durdu o zatı
Sen yerinde say kendini geliştirme
Yonetiiiimmm alın bunu burdaaaagn pastasiylan beraberBenim bir taneydi zaten o da yerinde hahahahaha bananeeğğ
Alay ettiker benimle katılmamSen yerinde say kendini geliştirme
Ohoo 1. Olamayınca katılmayacak olsaydık ben çooktan topuklamıştım
KimAlay ettiker benimle katılmam
Kız zayıflama seysinin mis oduluymus oğğğ ,karıştı rozetler birbirineNeyn istiosan hayvancağızdan
Olurum bi 3 5 seneyeSus kız
Fasülye olsa başımızdan çekil